Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Asennelakka

Musta kynsilakka tuntuu minusta hieman liian rajulta vedolta kynsissäni ja toisaalta jopa hieman tylsältäkin, sillä jo muutaman vuoden ajan mustaa lakkaa on vilkkunut niin monen kynsissä. Välillä minäkin kuitenkin tahdon olla rock (tai no, semi-rock primpsessahömpällä ja neitiasenteella höystettynä) ja lakata kynnet tummiksi. Silloin minä käytän tätä lakkaa:

Lakka on OPI:n Brand new skates, joka on ihastuttava tummanharmaa shimmerilakka, jonka seassa pienet hileet vilkuvat monivärisinä (kultaisina, punaisina, vihreinäm hopeisina…). Minusta tämä on aivan upea! Itseasiassa niin upea, että kulutin tätä juuri loppuun yhden pullollisen:

Ei, en ole vaihtanut lelli-prinsessana oloani wannabe-rokkarina (okei, korkeintaan wannabe-bändärinä) oloon ja lätkinyt kynsiini kokonaista 15 ml kynsilakkapullollista, vaan itseasiassa kyseessä oli 3,75 ml minikoko. Katsokaa nyt itsekin, kuinka suloinen:

Pienen pullon jämiä alkoi jo olla hankala levittää tasaisesti kynnelle, mutta kaivoin pullosta viimeisetkin rippeet käyttäen apuna isomman pullon sivellintä. Odotan kyllä vieläkin sitä hetkeä, kun saan joskus käytettyä loppuun kokonaisen 15 ml pullollisen jotain OPI:n lakoistani. Se päivä tuskin koittaa ihan heti…

Yleisesti voin sanoa kokemuksieni OPI:n lakoista olevan loistavia. Toki kaikki sävyt eivät ole aina osuneet ihan nappiin, sillä esimerkiksi läpikuultavemmat lakat eivät niinkään ole minun juttuni, mutta yksikään OPI:n lakka ei ole pettänyt laatunsa puolesta. Lakat levittyvät hyvin, kuivuvat melko nopeasti ja kestävät kynsissä erinomaisesti. OPIt ovat ehdottomia suosikkejani China Glazen lakkojen ohella.

Toinen loppunut tuotteeni oli käsivoide:

Nivean Sos Hand creamissa on tiivistekoostumus ja sen luvataan riittävän kahteensataan käyttökertaan. Siis 50 ml pullo ja 200 käyttökertaa? Ohhoh.

Ideanahan olisi tosiaan ottaa voidetta pienen pieni nokare ja yrittää saada se levittymään käsiin. Tarvittavan kokoinen nokare on niin pieni, että sitä on jo tuskaista yrittää edes saada levittymään käsiin. Jos kuitenkin otata voidetta vähänkin liikaa, tuntuvat kädet helposti ikäviltä: tahmaiset, kiiltävät, liukkaat… Päiväkäytössä ja oikein käytettynä minusta aivan kamala tuote, mutta minä en olekaan koskaan ollut tiivistekoostumusten ylin ystävä.

Ja silti minä rakastuin tähän. Mutta miten ihmeessä ja ennen kaikkea MIKSI ihmeessä?

Käteni ovat olleet rottakuurin aikana todella kuivat ja valillä jopa niinkin kuivat, että iho on ihan lähtenyt hilseilemään kämmenselistä. Monta kuukautta käytössä olleesta L’occitanen Dry Skin Hand Creamista ei ollut mitään apua hilseilyyn, vaikka muuten ihan ok pehmentäjä olikin. Tästä voiteesta sen sijaan oli suuri apu, mutta ei tosin ohjeiden mukaan käytettynä.

Käytin tätä yökäytössä samanlaisella annostuksella kuin normaaliakin käsivoidetta (päiväkäytössä vastaava annostelu olisi tehnyt käteni toimintakyvyttömiksi) ja jo parissa yössä käsieni iho oli taas palautunut ihanan pehmeäksi.

Tutustuin tähän ensimmäistä kertaa elvytettyäni käteni tällä vieraillessani vanhempieni luona. Kun palasin kotiin, kuivahtivat käteni taas nopeasti ja aina välillä otin muutaman yön kuurin tällä saadakseni käteni taas kuntoon ja palasin sitten L’occitanen käsvoiteeseen, joka piti kosteutusta yllä.

Tämä on siis loistava yöllinen elvyttäjä superkuiville käsille ”väärinkäytettynä”, mutta oikeasta käyttötavasta en pahemmin innostu. Hintaa tällä on muistaakseni viitisen euroa.

Onko teillä kokemuksia tästä käsivoiteesta?

Eilisen postauksen kuvista saattoi muuten hyvin huomata voiteen loppuneen paria päivää aiemmin, sillä käteni ovat tällä hetkellä jälleen hätää kärsimässä kuivina ja rypyisinä.

Katsotaan, mikä käsivoiteistani kykenee elvyttämään käteni taas normaaliin kuntoon!

Kommentit (18)

 1. Nimetön

  Anonyymi: Oi, tuli ihan ikävä Hamppua. 🙂

  Anonyymi: Handy Guru pitäisikin kyllä kokeilla. 🙂

  Laura: Käytössä on minima, mutta näillä ohjeilla sen saa kolmipalstaiseksi: http://pueblogisi.blogspot.com/2009/03/miniman-muuttaminen-3-palstaiseksi.html

  Anonyymi: Ei kyllä tosiaan päiväkäyttöön. :S

  Panda: Höh. :/

  Anonyymi: Oi, tuo on upea! 🙂

  Ruu: Totta kyllä toisaalta. :/

  Weezer: Katsotaan, josko olisin jonain päivänä ollut vihdoin katu-uskottava isommankin pullon edestä. 😉

  Anonyymi: Tuo voi olla tavallista kosteuttavampi, koska yleensä pesevät aineet ovat jo ennen kosteuttavia aineita (kuten glyceriniä). Toki incin perusteella ei voi sanoa glycerinin oikeasta määrästä mitään, mutta voi tuo ihan hyvä kyllä ollakin. 🙂
  Kehuttu tuota ainakin on. 🙂

  An: Hehkutan aina Lancomen Nutrisource levresin puolesta (haulla löytyy blogistani monta postausta tuosta). Vielä mikään ei ole ollut parempaa. Harmi, että tuote on juuri lopetettu, mutta esim. Mansikkanetistä löytyy vielä :http://eu.strawberrynet.com/skincare/biotherm/nutrisource-levres-nourishing-lip/72279/#DETAIL
  Itse käytän tuota aina öisin ja huulet pysyvät todella pehmeinä. Monen muunkin luottotuote. 🙂 Jokaöisessä käytössä lutraamallakin riittää jopa puolisen vuotta.

  santra: Ärsyttävän hankala nimenomaan. :/

  Wildberry: Hyvä tuote kyllä väärinkäytettynä. 🙂

  badbomben: Tuon tahtoisin kyllä kokeilla. 🙂

  Dara: Ihanaa, että muutkin ehdottelevay täällä hyviä tuotteita. Sitä saa siis ehdottomasti tehdä. 🙂

  Anonyymi: Ovat myös ihan hyviä, vaikka jotenkin en vain ole innostunut niistä yhtä paljon kuin OPI:n ja CG:n lakoista. Omani ovat eBaysta tai sitten saatuja. 🙂

 2. Janina

  Hei, oletko kokeillut Lancomen huulivoidetta (lancome nutrix lip balm)?
  Kokeilin sitä testeristä töissä käteeni (huulille en uskalla testereistä edes raaputtaa sivusta itselleni, olen hieman bakteerikammoinen :D), ja sen koostumus tuntui samantyyppiseltä kuin Nutrisource levres…
  Ajattelin, että samalta tehtaalta tulevat voisivat olla lähes samantyyppisiä??? 🙂 Ovatkohan?

 3. Nimetön

  Janina: Sain vasta vähän aikaa sitten tietää koko tuotteen olemassaolosta, sillä sitä ei ole ollut valikoimissanne. Aion kyllä tutustua tuohon. Voisivat tosiaan olla samankaltaisia. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *