Arvonta: voita Täydellinen iho -kirja

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon julkaistiin tammikuussa ja on ollut aivan mahtavaa kuulla siihen tutustuneiden ajatuksia. Tavoitteenani oli kirjoittaa kattava ihonhoidon opas, joka paitsi syventyisi ihonhoitoon nimenomaan korealaisen kosmetiikan näkökulmasta katsottuna, mutta myös antaisi ylipäätään tietoa ihonhoitoon kenelle tahansa siitä kiinnostuneelle.

Vaikka kirjoitankin paljon korealaisesta kosmetiikasta ja vannon korealaisen ihonhoitorutiinin nimeen on minusta tärkeää tiedostaa, ettei sen toteuttaminen vaadi nimenomaan korealaisia ihonhoitotuotteita. Korealaista ihonhoitorutiinia voi noudattaa myös länsimaalaisilla tuotteilla ja tärkeintä on vain ymmärtää, mitä tekee ja miksi sen tekee. Halusinkin nimenomaan kirjoittaa kirjan, joka selventää kaikkien ihonhoidon vaiheiden tarkoituksen, sillä sen ymmärtämisen kautta oman ihonhoitorutiinin luominen on helpompaa millä tahansa tuotteilla.

Virve Fredman Täydellinen Iho Opas korealaiseen ihonhoitoon Osta Kirja

Kun aloin kirjoittaa kirjaa, oli minulle selvää, että halusin pakata sen niin täyteen tietoa kuin vain mahdollista. En halunnut kirjoittaa kevyttä teosta, joka kertoilisi vain  pinnallisesti korealaisesta ihonhoidosta, vaan yritin parhaani mukaan ympätä kirjaan kaiken mahdollisen tiedon. Halusin, että jopa itse opin lisää kirjaa kirjoittaessa.

Samalla minulle oli kuitenkin ensisijaisen tärkeää, että kirjasta tulee helppolukuinen. Sellainen, että kuka tahansa ihonhoidosta kiinnostunut, mutta lähtökohtaisesti varsin pienellä tietopohjalla varustettu voi päästä sen kautta aiheeseen helposti sisälle. En halunnut kirjoittaa tekstiä, jota ymmärtäisivät vain ihonhoidosta jo valmiiksi tietävät ja joka sitten olisi liian teknistä ja hepreaa vähemmän tietäjille.

Täydellinen iho opas korealaiseen ihonhoitoon kirja Virve Fredman

Samalla kuitenkin koin, että haluan kirjan tarjoavan paljon myös ihonhoidosta jo valmiiksi innostuneille ja tietäville. Halusin sinne erilaisia vinkkejä, ajattelemisen aihetta ja niitä pieniä ahaa-elämyksen tarjoavia lisäjuttuja. Jotain niille, jotka olivat lukeneet blogiakin jo vuosia ja epäilisivät, voiko kirjasta muka vielä löytyä jotain uutta. Kun kirjaa kirjoittaessa keksin jonkun uuden jutun, josta haluan kertoa, tuntui usein jopa vaikealta malttaa pysyä siitä hiljaa blogin puolella.

Täydellinen iho opas korealaiseen ihonhoitoon kirja Virve Fredman

Siitä huolimatta, että kirjan oli oltava täynnä tietoa oleva, mutta silti helposti luettava tietopaketti halusin lisäksi, että se on tarvittaessa mahdollista kahlata läpi yhdessä illassa kaikesta mahdollisesta ihonhoitoinfosta itsensä ähkyyn ahmien. Halusin silti kuitenkin, että kirjan lukemisen jälkeen ei tulisi sellainen olo, että nyt tämä on luettu, voin heittää tämän pois. Halusin, että mieleen jäisi juttuja, jotka voisi heti ihonhoitorutiiniinsa omaksua, mutta kirjan haluaisi säilyttää, koska tietää siellä olevan paljon sellaista, minkä pariin haluaa myöhemmin palata tarkemmin. Tahdoin tehdä sellaisen kirjan, että sen voi kyllä lainata kirjastosta, mutta sitä lukiessa alkaisi miettiä, pitäisikö se sittenkin ostaa omaksi.

Täydellinen iho opas korealaiseen ihonhoitoon kirja Virve Fredman

Nyt kun kirja on ollut ulkona parisen kuukautta ja olen saanut kuulla sen lukeneilta siitä ajatuksia, tuntuu minusta edelleen todella hyvältä. Käytin kirjan sisällön miettimiseen ja työstämiseen paljon aikaa, joten olin jo lähtökohtaisesti itse tyytyväinen siihen kun sen julkaistiin. (Toisaalta kukapa nyt haluaisi laittaa ulos kirjan jos tietää sen painoon antaessaan, että siellä on jotain, mihin ei ole tyytyväinen.)

Onkin ollut aivan mielettömän ihanaa saada kuulla kirjan lukeneilta siitä hyvää palautetta ja kommentteja siitä, kuinka kirja on koettu juuri sellaiseksi, jollaiseksi sen halusinkin kirjoittaa.

Täydellinen iho opas korealaiseen ihonhoitoon kirja Virve Fredman

Koska haluan tietysti mielelläni jakaa kirjan iloa bloginkin puolella, ajattelin laittaa käyntiin arvonnan, jossa voi voittaa kirjan.

Kirjan arvontaan voi osallistua kertomalla kommenteissa, miksi haluaisi voittaa kirjan. Arvontaan voi osallistua maanantaihin 18.3.2019 klo 23:59 asti ja voittajalle ilmoitetaan sen jälkeen henkilökohtaisesti sähköpostitse siihen osoitteeseen, joka kommentin yhteyteen on jätetty.

Täydellinen iho opas korealaiseen ihonhoitoon kirja Virve Fredman

Kiitos kaikille kirjan jo hankkineille ja siitä kommentteja jättäneille!

PS. Kirjan voi ostaa omakseen täältä ja ostajalle tulee kaupan päälle 3D-kangasnaamio.


Lue myös:
Näin kirjani syntyi
Tällainen kirjani sisältö on

Kommentit (159)
  1. Salla Hietanen
    15.3.2019, 13:13

    Haluaisin voittaa koska luulen että tästä olisi hyötyä koko perheelle – taloudessa on kaksi miespuolista joita hiukan kiinnostaa myös, saisin nekin mukaan kunnon ihonhoitoon 🙂

  2. Sirkka Willför
    15.3.2019, 13:15

    Korealainen kosmetiikka on niin monikerroksista, ihan sanan jokaisessa mielessä, että tämmöinen tuhti tietopaketti olis kyllä tarpeellinen. Itseni jälkeen lähtee taatusti lainauskierrokselle, koska monet ystävistäni ovat aiheesta hyvin kiinnostuneita. Sinä saisit opastaa heitä, en minä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *