Arvonta: Voita Eleven-joulukalenteri!

Lokakuusta (tai jopa syyskuun lopusta lähtien) niitä suosituimpia kosmetiikkapostauksia ovat ne, jotka liittyvät jotenkin joulukalentereihin. En yhtään ihmettele tätä, sillä olen itse ihan yhtä perso kosmetiikalla täytetyille joulukalentereille kuin kuka tahansa muukin. Viimeksi eilen löysin itseni kosmetiikkamyymälästä tihrustamasta erään kosmetiikkakalenterin takakannesta, mitä se sisältää ja ylipuhumasta itseäni lähtemään kotiin tyhjin käsin. Toistaiseksi onnistuin pitämään pääni kylmänä.

Jos joku on onnistunut olemaan kylmähermoinen jopa vielä minuakin paremmin eikä ole ostanut vielä itselleen yhtäkään kosmetiikalla täytettyä joulukalenteria niin minulla olisi ilouutisia.

Sain nimittäin teille arvottavaksi yhden Eleven-joulukalenterin!

Eleven joulukalenteri 2018 Arvonta Ostolakossa blogi Virve Vee

Älkää pelätkö, en tule spoilaamaan kalenterin sisältöä. Kaikki siitä kiinnostuneet voivat katsoa sisällön täältä.*

Tämän vuoden Eleven-joulukalenteri on pakattu hyvin neutraaliin laatikkoon ja pakkauksen hiilijalanjälki on 100% hyvitetty. (Laskennassa on huomioitu niin pakkausmateriaali kuin valmiin kalenterin kuljetus kotiin ja päästöjä vastaan istutetaan erillisen järjestön kautta uusia puita Kolumbiaan.)

Joku varmasti sanoo laatikkoa jopa tylsäksi kaikkien upeiden, taatusti huomiota herättävien joulukalenterilaatikoiden rinnalla ja niinhän se sitä kyllä onkin.

Eleven joulukalenteri 2018 Arvonta Ostolakossa blogi Virve Vee

Neutraalin laatikon tarkoituksena oli kuitenkin, ettei joulukalenteri olisi vain laatikko, joka heitetään joulun jälkeen roskiin, vaan että sille olisi helposti käyttöä myös joulun jälkeenkin. Laatikon jujuna on nimittäin, että sen sisällä olevan varsinaiset jouluyllätykset kätkevän osan voi helposti nostaa laatikosta pois, jotta jäljelle jää tyhjä laatikko valmiina moniin eri käyttötarkoituksiin.

Eleven joulukalenteri 2018 Arvonta Ostolakossa blogi Virve Vee

Ihan vain tyhjäksi laatikoksi sitä ei silti kuitenkaan tarvitse jättää, sillä kalenterituotteet sisältänyt osa on sekin tehty aukeamaan melko helposti, jotta sen sisältä voi napata talteen säilytyslaatikkoon sopivat tilanjakajat. Näin laatikossa voi säilyttää hyvässä järjestetyksessä esimerkiksi kosmetiikkaa, asusteita, askartelutarvikkeita, alusvaatteita tai ihan mitä tahansa ikinä keksiikään. Osan tilanjakajista voi myös halutessaan poistaa, jotta lokeroihin saa isompia tuotteita.

Eleven joulukalenteri 2018 Arvonta Ostolakossa blogi Virve Vee

En tosiaan paljasta, mitä tuotteita kalenterista löytyy, mutta sen verran tähän kuitenkin listaan, että kalenterista löytyviä tuotemerkkejä ovat Yves Saint Laurent, Clinique, Skin79, Gucci, Biotherm, Dermalogica, Mario Badescu, Babor, Sensai, Peter Thomas Roth, Beauté Pacifique, FOREO, Davines, Bamford, bareMinerals, Jane Iredale TAI Paco Rabanne + Jean Paul Gaultier, Lancôme, Clarins, Holika Holika, G9SKIN, Elizabeth Arden, Filorga Laboratoires Paris, Alterna ja Essie. Kalenterin 24 luukussa on yhteensä 30 tuotetta, eli muutamissa luukuissa on peräti kaksi tuotetta!

Omia suosikkituotteitani ovat Mario Badescun, G9SKINin, Bamfordin, Davinesin, Filorgan, Elizabeth Ardenin ja Essien tuotteet, mutta aivan erityisen innoissani olen tietysti siitä, että kalenterista löytyy aika huikean kiva tuote Foreolta.

Eleven joulukalenteri 2018 Arvonta Ostolakossa blogi Virve Vee

Jos innostuit kalenterista ja haluat voittaa itsellesi sellaisen, niin täällä olisi nyt tosiaan yksi jaossa.

Voit voittaa kalenterin kertomalla kommenteissa, miksi haluaisit voittaa Elevenin joulukalenterin.

Osallistumisaikaa on tiistaihin 6.11. 2018 klo 23:59 asti ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti kommentin yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Eleven joulukalenteri 2018 Arvonta Ostolakossa blogi Virve Vee

Jos et tahdo tyytyä luottamaan vain arpaonneen vaan haluat varmistaa, että saat varmasti jouluksi oman Eleven-joulukalenterin, niin niitä on vielä myynnissä. Kosmetiikkakalenteri löytyy myynnistä täältä ja sillä on hintaa 139 euroa* (kalenterin arvo on 290 euroa).

Eleven joulukalenteri 2018 Arvonta Ostolakossa blogi Virve Vee

Kenelle kelpaisi tällainen kaveriksi joulunodotukseen?


Lue myös:

Kosmetiikkakalenterit 2018

Essence Advent Calendar 2018 -joulukalenteri

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (1045)
  1. Rouva Hanhi
    4.11.2018, 08:44

    En ole aikuisiällä omistanut joulukalenteria ja lapsenakin vain kuvakalentereja. Nyt olisi korkea aika nostaa tasoa kunnolla!

  2. Haluaisin voittaa kalenterin, koska minulla ei vielä ole kalenteria ollenkaan tälle vuodelle ja elevenin kalenteri olisi uusi tuttavuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *