Arvonnassa maailman suloisin ihonpuhdistuslaite FOREO Luna Play

Kaupallinen yhteistyö

Nyt seuraa söpöysvaroitus: tänään laitetaan nimittäin käyntiin arvonta jostain niin suloisesta ja hurmaavasta, mutta samalla myös aivan äärimmäisen tehokkaasta ja toimivasta tuotteesta, etten malta pysyä housuissani koko jutun kanssa!

Kuten moni varmasti tietää, olen ehdoton FOREO-fani. Minulla on jo yli vuoden ajan ollut päivittäisessä käytössäni minun mielestäni jo varsin kompakti ja suloinen FOREO Luna Mini -ihonpuhdistuslaite, jonka voin koska tahansa kehua kelle tahansa maasta taivaisiin. Jopa mies on ollut niin ihastunut laitteeseen, että hänkin käyttää sitä päivittäin ja jopa huolehtii sen (onneksi vain useamman kuukauden välein tapahtuvasta) latauksesta, mikäli minä en ole ehtinyt reagoida asiaan.

En ole kissa, koira tai vauvaihmisiä siinä mielessä, että alkaisin lässyttämään niille välittömästi niitä kohdatessa, mutta tämä seuraava hurmuri sai minussa aikaan aivan saman reaktion kun useille edellä mainittujen rakastajille ne kohdatessaan:

Foreo Luna Go

FOREO on nimittäin tuonut myyntiin suloisen, entistäkin pienemmän FOREO Luna Go* -ihonhoitolaitteen, joka on vanulapun kokoinen!

Foreo Luna Go 2

Meinasin pudota tuolilta kun näin nämä töissä ensimmäistä kertaa. Nämä ovat niin söpöjä, suloisia, hurmaavia ja ihania sekä samalla kuitenkin myös käteviä ja toimivia!

Superpieni ja superkevyt laite toimii yhdellä latauskerralla noin 30 kertaa, mikä on toki huomattavasti vähemmän kuin tavallinen FOREO, mutta aah, onhan tämä nyt ihan mielettömän kätevä ottaa mukaan reissuun! (Ei sillä etteikö perus Luna Minikin* olisi.)

Foreo Luna Go 3

Foreo Luna Go 4

Ja hei katsokaa, kuinka suloisen pieneltä tämä näyttää pienien Beautyblender Microjen ja muiden pikkumeikkien kanssa:
Foreo Luna Go 5

En ihan oikeasti kestä!

Macaron-leivoksia muistuttavien, ladattavien Go-laitteiden lisäksi FOREO on tuonut myyntiin jotain muutakin jännää: kokeilutarkoitukseen tarkoitetun FOREO Luna Play -laitteen, joka on kuin FOREO Go (ilman anti-age-hoitopintaa), mutta sen akku kestää käytössä 100 käyttökertaa eikä sitä voi ladata uudelleen.

Foreo Luna Play 2

Pikkulaite irtoaa huomattavasti ladattavaa sisartaan edullisempaan hintaan, eli alle 30 eurolla ja koska siitä riittää iloa n. 3,5 kuukauden päivittäiseen käyttöön (kerran päivässä) pääsee sen avulla hyvin kokeilemaan, olisiko FOREO sellainen laite, josta voisi tulla osa omaa päivittäistä ihonhoitorutiinia. Mielettömän kätevää, sillä veikkaan monen laitteen ostoa harkitsevan miettivän, tulisiko laitetta sittenkään käytettyä niin paljon.

Koska olen itse niin suuri FOREO fani ja aivan totaalisen hurmioitunut näistä pikkuveijareista neuvottelin meillä töissä pienen diilin. Sain nimittäin eleveniltä teille arvottavakseni kaksi FOREO Luna Play -laitetta!

Foreo Luna Play 3

Instagram @nellenoell

Voit osallistua laitteen arvontaan blogissani hihkaisemalla kommenteissa, minkä värisen laitteen itsellesi valitsisit, jos voittaisit sen omaksesi.

Löydät koko Luna Play -valikoiman Elevenin verkkokaupasta*.

Itse kommenttiin ei tarvitse kirjoittaa sähköpostiosoitetta, mutta varmistathan, että jätät sen yhteydessä oikean sähköpostiosoitteen (ei näy muille lukijoille), jotta sinut on helppo tavoittaa mahdollisen voiton osuessa kohdalle.

Arvontaan voi osallistua perjantaihin 8.7. asti ja sen voittajat julkaistaan blogissa sen jälkeen.

Foreo Luna Play

Saisiko olla maailman suloisin ihonpuhdistuslaite?

Kommentit (494)
  1. Omani haluaisin keltaisena, sunflower yellow 🙂

  2. Purple! 🙂

Kommentointi suljettu.