Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Arvonnan voittaja

Huih, tämä hajamielinen professori unohti eilen julistaa arvonnan voittajan!

En osannut alkaa valitsemaan vastausten perusteella voittajaa, kuten olin alunperin suunnitellut, vaan päätin vain suorittaa arvonnan tietokoneen avulla.
Paula Begounin Don’t go to the cosmetics counter without me -kirjan kahdeksannen painoksen voitti heti ensimmäisen kommentin lähettänyt nanna.

Onnea nanna, laita sähköpostia minulle (ostolakossa at hotmail.com), niin otan yhteystietosi ylös ja kirja pääsee kohti uutta kotiaan.

Kiitokset kaikille osallistujille ja tiedoksi kaikille kiinnostuneille, että Paulan kirjan saa näppärästi ostettua Adlibriksen suomenkielisiltä nettisivuilta hintaan 20,60 euroa. Olen itse käyttänyt tuota kauppaa usein kosmetiikkakirjojen tilailuun ja voin suositella sitä kaikille.

Ps. Minä unohdin jättää arvonnan ulkopuolelle ne, jotka eivät olleet osallistuneet bloggeriin kirjautuneina. No, antaa mennä. Eihän tämäkään nyt ihan putkeen mennyt, mutta olette kaikki niin ihania, että voisin minäkin joskus koittaa olla. 🙂

Kommentit (8)

 1. Anonyymi

  Hei! Ajattelin tilata ensi lauantain yo-juhlia varten bareMineralsin original foundationin feelunique.com:sta. Kuinka nopeasti omat tilauksesi ovat saapuneet? Mietin vain, että jos vielä tänään teen tilauksen, niin ehtiiköhän se ennen lauantaita perille. Nettisivuilla kerrotaan tilauksen saapuvan 3-10 työpäivässä. Nettikauppa lienee luotettava ja oikeita ja aitoja tuotteita myyvältä.

  Kiitos vastauksestasi jo etukäteen!

  -E

  PS. Blogisi on mahtava! Kosmetiikkarakastajana olen viettänyt tunteja sen parissa! Uutta olen oppinut paljon, vaikka paljon etukäteen olenkin jo tiennyt. Kiitos! 🙂

 2. nanna

  oho, minäkö :)?!
  täytyi oikein tarkistaa, ja näemmä se olin sitten minä, jihuu :)! kiitos, saat mailia pikimmiten :)!

 3. Anonyymi

  Anonyymille joka kyseli feeluniquesta: olen tilannut useita kertoja ja minulla on tilaus aina saapunut 6-10 arkipäivän kuluttua. Eli jos nyt tilaat niin on erittäin todennäköistä että et saa pakettiasi vielä ensi viikolla.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *