Apukeino ehkäisyyn

Tänään blogissa olisi esittelyssä huulikiiltotyyppi, josta tavallaan pidän, mutta josta en silti ole ihan täysin varma, että pidänkö. (Toisin sanoen, esittelen tänään huulikiiltojen Tinder-miehen.)
Minulle päätyi kaverin kautta muutamia YSL:n Golden Gloss -huulikiiltoja, jotka ovat melkoisen jänniä tapauksia ja vaikkeivät ne varsinaisesti näytäkään erottuvan huulikiiltopoppoossa joukosta, on niissäkin silti se oma juttunsa, joka ehkä saattaa teistä jotakuta kiinnostaa. 
Ensinnäkin näissä kiilloissa on vaahtomuoviapplikaattorin sijaan pieni sivellin, joka on joidenkin makuun ensinmainittua vahvemmin. Itse en kuitenkaan välitä siveltimistä niin kovasti, sillä minusta tuntuu, että niillä kiiltoa levittäessä huulten rajakohtiin jää aina ikävän paksu reunus ja kovat rajaviivat.
Näiden kiiltojen juttuna on niiden nimenkin mukaisesti olla kultaisina kiiltäviä, eli sen huulikiilloille tyypillisen märän kiiltoefektin lisäksi jokaiseen sävyyn on ympätty mukaan kultaista shimmeriä. Tai no, oikeastaan jo suorastaan glitteriä. Eikä muuten mitä tahansa glitteriä, vaan 24 karaatin kultaa (0,2% koostumuksesta)!
Jokainen sävy siis hohtaa ja kiiltää huulilla kaikilla mahdollisilla tavoilla.
Kiillot tuntuvat minun makuuni huulilla sopivan tahmaisilta, eli sen verran kevyen klähmäisiltä, että niiden olemassaolon tiedosti, mutta ne eivät vaikuttaneet elämänlaatuni sitä häiritsevästi. (Kuten yksi huulikiilto siis oletettavastikin kykenee tehdä.)

Näissä huulilla herkullisen meheviltä näyttävissä kiilloissa on kuitenkin yksi pieni ongelma. Tai toisaalta, ei se ole välttämättä ongelma, jos sitä ei halua sellaiseksi kokea, joten puhutaan mielummin vaikka piirteestä. Me naiset kun aina mielummin itsemme kohdalla varsinkin haluamme puhuttavan niistä eikä ongelmista.
Kun itse kiilto nimittäin on pyyhkiytynyt huulilta pois, näyttävät huulet yhä silti vielä tältä:
Kullankimalteiset metallihiput ovat liimautuneet niihin niin tiukasti kiinni, etteivät ne meinaa lähteä irti hankaamallakaan, mutta silti niitä kykenee kulkeutumaan taianomaisesti pitkin kasvoja. Ja voi auta armias, jos ikinä erehdyt pussailemaan näitä käyttäessäsi jonkun kanssa! Se ei todellakaan tule olemaan mikään vaivihkainen ja vain salaa annettu pusu, vaan kohde ja tähtääjä osataan liittää toisiinsa helpommin kuin yksivuotialle suunnatun palapelin palaset vielä seuraavanakin päivänä.
 Nämä ovat siis hauskoja tapauksia käyttää silloin, kun tiedossa ei ole kuin kaverillista seuraa ja toimivat minusta myös loistavana vaihtoehtona säärikarvojen ajamattajättämiselle baariin lähtiessä kun haluaa varmistaa, ettei ryhdy liian läheisiin toimiin yhdenkään baarista löytyneen jampan kanssa! Lupaisin näille siis 50 prosenttisen ehkäisytehonkin. Loput 50 prosenttia ehkäisytehosta onkin sitten omasta toiminnasta kiinni.
Oletteko te kokeilleet YSL:n Golden Glosseja? Mitäs tykkäätte?
Kommentit (9)
  1. Vitsikäs postaus!:D ja olen samaa mieltä, tuo "kimallejämä" on monien kiiltojen ongelma!:D

  2. Sun tekstit on kyllä niin hauskoja! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *