Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Apteekista kotiin, kiitos

Blogissani nähdään hyvin vähän tuoksuttomia tuotteita ja vielä sitäkin vähemmän apteekkimerkkien tuotteita. Tänään repäisenkin siis oikein kunnolla esittelemällä teille apteekkimerkin
lähes tuoksuttoman tuotteen!

Sain kesällä kokeiluuni Bepanthol Body Ultra Protect Body Lotionin (n. 14€ / 200ml), mutta viivyttelin kokoajan sen käyttöönottoa. Vaikka tuote vaikuttikin kiinnostavalta, kuulosti nimi Body Lotion liian kevyeltä minun kuivalle iholleni. Lotionithan ovat ohuita ja juoksevia ja sitlä tämäkin vaikutti. Ja silti tämä väitti olevansa erittäin kuivalle ja herkälle iholle suunnattu tehokosteuttava ja uudistava tuote!

Kun sitten vihdoin keskellä kylmää ja iholleni erittäin kuivattavaa talvea otin tämän käyttöön yllätyin todella paljon. Tämä on lotionia ja erittäin juoksevaa sellaista, mutta silti hyvin, hyvin kosteuttavaa!

Ohut koostumus levittyy iholle hyvin katoamatta iholta samantien. Iho jää tämän käytön jälkeen rasvatun tuiseksi, mutta tuote on silti hyvin kevyt ja ennen kaikkea hyvin riittoisa. Tämä tuote sai minut todellakin hämmentymään!

Tämä Body Lotion todellakin piti ihoni pehmeänä ja kimmoisana hoitaen pois kaikki kuivat läikät ja ihon karheudet. Käyttäisin tätä todella mielelläni lisää ja ainoa este minun ja tämän pitkäaikaiselle suhteelle onkin juurikin se herkullisten hajusteiden puute.

Tuote ei siis ole hajusteaineeton, mutta ei varsinaisesti tuoksu millekään muulle kuin perusvoiteelle. Tämä passaa siis varmasti monille herkkänokkaisille, mutta tuntuu minusta jotenkin vain niin tylsältä. jos kuitenkin olet kuivaihoinen ja voimakkaita tuoksuja välttelevä, suosittelen kurkistamaan tämän apteekkituotteen!

Tuotetta voi tosiaan ostaa paitsi tavallisesta apteekista myös  näppärästi verkkoapteekista.


Onko tämä tuttu tuote? Ja miten muuten on, ostatteko vartalovoiteita apteekista?

Kommentit (10)

 1. Anonyymi

  Itse olen hajustanut erilaisilla öljytipoilla (sitruuna, rosmariini, kamferi, minttu, pioni..lemppareitani).

  Öljytippoja saa luontaistuotekaupoista ja isoista marketeista (usein löylytuoksujen lähelta) ja apteekista.

  Toimii esittelemässäsi tuotteessa nuo tuoksutipat loistavasti.

  1. Anonyymi

   On tuttu tuote. Itse en kovasti siitä pitänyt, jätti ihon juurikin hiukan nihkeäksi, ja sellaisesta en kovasti välitä. Ja ei tuntunut erityisemmin todella kuivaa ihoani kosteuttavankaan. :/

   Chatte

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *