Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Apteekista kotiin, kiitos

Blogissani nähdään hyvin vähän tuoksuttomia tuotteita ja vielä sitäkin vähemmän apteekkimerkkien tuotteita. Tänään repäisenkin siis oikein kunnolla esittelemällä teille apteekkimerkin
lähes tuoksuttoman tuotteen!

Sain kesällä kokeiluuni Bepanthol Body Ultra Protect Body Lotionin (n. 14€ / 200ml), mutta viivyttelin kokoajan sen käyttöönottoa. Vaikka tuote vaikuttikin kiinnostavalta, kuulosti nimi Body Lotion liian kevyeltä minun kuivalle iholleni. Lotionithan ovat ohuita ja juoksevia ja sitlä tämäkin vaikutti. Ja silti tämä väitti olevansa erittäin kuivalle ja herkälle iholle suunnattu tehokosteuttava ja uudistava tuote!

Kun sitten vihdoin keskellä kylmää ja iholleni erittäin kuivattavaa talvea otin tämän käyttöön yllätyin todella paljon. Tämä on lotionia ja erittäin juoksevaa sellaista, mutta silti hyvin, hyvin kosteuttavaa!

Ohut koostumus levittyy iholle hyvin katoamatta iholta samantien. Iho jää tämän käytön jälkeen rasvatun tuiseksi, mutta tuote on silti hyvin kevyt ja ennen kaikkea hyvin riittoisa. Tämä tuote sai minut todellakin hämmentymään!

Tämä Body Lotion todellakin piti ihoni pehmeänä ja kimmoisana hoitaen pois kaikki kuivat läikät ja ihon karheudet. Käyttäisin tätä todella mielelläni lisää ja ainoa este minun ja tämän pitkäaikaiselle suhteelle onkin juurikin se herkullisten hajusteiden puute.

Tuote ei siis ole hajusteaineeton, mutta ei varsinaisesti tuoksu millekään muulle kuin perusvoiteelle. Tämä passaa siis varmasti monille herkkänokkaisille, mutta tuntuu minusta jotenkin vain niin tylsältä. jos kuitenkin olet kuivaihoinen ja voimakkaita tuoksuja välttelevä, suosittelen kurkistamaan tämän apteekkituotteen!

Tuotetta voi tosiaan ostaa paitsi tavallisesta apteekista myös  näppärästi verkkoapteekista.


Onko tämä tuttu tuote? Ja miten muuten on, ostatteko vartalovoiteita apteekista?

Kommentit (10)

 1. Dahlia

  Onhan tuo tuttu ja ihan talvilla kuivavan ihoni pelastus suihkujen jälkeen. Minä onneton kun satun vielä pitämään kuumista suihkuista. Tämä kosteuttaa riittävästi omaa ihoani 🙂

 2. Anonyymi

  On tuttu, ja täällä missä asun, Saksassa, sitä on jopa eri versioita ja kasvoillekin sopiva todella kosteuttava voide. Suosittelen minäkin lämpimästi. Mieto tuoksu mahdollistaa toisaalta hajuvesillä revittelyn!

 3. Kimo

  Tämä tuote kulkee aina lomilla mukana, ihan loistava auringon kuumentamalle iholle, korjaa yön aikana pienet punoitukset!

 4. Kimo

  Tämä tuote kulkee aina lomilla mukana, ihan loistava auringon kuumentamalle iholle, korjaa yön aikana pienet punoitukset!

 5. Maria Morri

  Ihanaa, (melkein) tuoksuton tuote! Niin monesti kelaan sitä, että pakkoko joka paikkaan on tunkea hajusteita kun yliherkkyyskin niille on vaan kasvamassa, eikö voisi olla jotain tapaa herkkänokkaisten valita onko hajustetta vai ei. x) Nyt tuntuu siltä, että hajusteettomat tuotteet on monesti niitä tylsiä apteekkituotteita, joissa ei ole mitään ylellisyyden häivääkään, siis rumat pakkaukset ja kaikkea. Ollaan me herkkänenäisetkin hei luksuksennälkäisiä kuluttajaleidejä! 😀 That said, oon käyttänyt tota Bepantholin ohuempaa versiota, ja se on ollut aika kiva, oon himoinnut testata tätäkin. 🙂 Bepanthenhan mulla on (sekin ohuempana emulmsiona) vakkarinaamarasvana. 😀

  Ja mua kyllä alkaa päätä särkeä kaikennäköset eteeriset öljyt, joskus ne just kaikista voimakkaiten…. Siinä kans yks, mitä kiroan sitten luontaiskosmetiikan puolelta: kun niin ahkeraan mainostetaan että tämä ei ärsytä ja tämä tekee sinulle hyvää ah luonta ja lallalaa, niin sitten kuitenkin pitää niitä eteerisiä öljyjä tunkea. 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *