Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Apocaliptic Phenomenon!

Rimmel toi maaliskuussa myyntiin Apocalips-huulilakan ja kuten moni muukin bloggaaja, sain minäkin tästä maistiaiseni ja pääsin testaamaan lakkaa huulilleni kolmen sävyn voimin.
Mikä huulilakka sitten edes on?
Huulilakka on tuote, jossa on huulipunan pigmentti, mutta tuotteen koostumus muistuttaa leivtysapplikaattoreineen kuitenkin huulikiiltoa. Kuten nämäkin, ovat huulilakat huulilla tahmaamattomia toisin kuin useimmat huulikiillot.
Saamistani lakoista joukon huomionhakuisin tapaus oli ehdottomasti Kate Mossin huulilla tuotteen mainoskuvissakin näkyvä sävy 303 Apocaliptic. 
Fuksiaan menevä kirkas sävy todellakin antoi huulille väriä!
Lakassa oli hyvä pigmentti ja sävy levittyi huulille tasaisesti pysyen niillä loistavasti. Kostean lakkamassan kuluttua pois jäljelle jäi vielä pinkki pigmentti.
Pidin sävystä paljon ja se tuleekin jäämään käyttööni niihin hetkiin, kun kaipaan räväkämpää huulimeikkiä.
Suosikkini kokeilemistani Apocalipseistä oli kuitenkin ehdottomasti sävy  102 Nova.
Upean vadelmaisessa sävyssä oli juuri tarpeeksi potkua ja pigmenttiä, mutta se ei ollut ollenkaan liian villi tavalliseen arkikäyttöönkään.
Päinvastoin kevyen silmämeikin kanssa pariutettuna Nova antaa juuri sopivan lisäfreesauksen ilmeelle pienellä vaivalla.
Nova onkin ollut minulla viimeaikoina kovasti käytössä.
Kokeilemieni sävyjen heikoin lenkki oli kuitenkin nudesävyinen 100 Phenomenon.
Oikeasti nudesävyistä peittävää, runsaspigmenttistä, mutta samalla hyvälaatuista huulimeikkiä on nimittäin todella haastavaa tehdä.
Tämäkin kiilto näyttää kaukaa katsottuna hyvältä, mutta läheltä tarkastellessa ongelmat tulevat heti esiin.
Ensinnäkin huulikiiltoapplikaattorin jättämät levitysrannut näkyvät lähes aina ja niitä saa häivytellä hullun lailla. Samalla myös jokainen huulten pinnalla oleva repaleinen huulenkappale nousee esiin.
Toisekseen lopputulos on aina ja lähes poikkeuksetta lopulta tämä. Kun hetken kuluttua hymyilet, ”ratkeilee” huulimeikki huulilta jääden lopulta epäsiistin näköiseksi. Ja kun sitten myöhemmin lisäät sitä vanhan kerroksen päälle hieman, näyttävät huulet usein raskaasti pakkeloiduilta. 
Huulille sulavaa täydellistä nudehuulimeikkiä onkin lienee lähes mahdotonta valmistaa, joten tässäkään ei ole siinä onnistuttu.
Lukuunottamatta nudea Phenomenon-sävyä, pidin kokeilemistani Apocalipseistä valtavasti.
Ne levittyivät huulille hyvin, tuntuivat huulilla miellyttäviltä ja sopivan kosteilta olematta kuitenkaan yhtään tahmaisia ja kestivätpä vielä huulilla hyvin. 


Mainitsemisen arvoista näissä on myös applikaattori, joka paitsi levittää tuotteen hyvin ja tasaisesti huulille (paitsi sitä nudea Phenomenonia…), kätkee se sisälleen myös pienen ”mikrovaraston”, jonka ansiosta applikaattorissa on aina juuri oikea määrä kiiltoa valmiina levittymään huulille!

Apocalipseja on saatavilla Suomessa seitsemässä sävyssä ja niillä on hintaa n. 9,10 euroa.


 Ovatko Rimmelin Apocalipsit teille jo tuttuja? Entäpä muiden merkkien huulilakat?

Kommentit (14)

 1. Rosa

  Itsellä on Lumenen kirkkaanpunainen (4) lingonberry huulilakka ja mielestäni sen on äärimmäisen tahmaava! 😮 Lisäksi se leviää pienestäkin hipaisusta pitkin naamaa… vaikea käyttää kun aina on hiukset siinä kiinni yms. Kenties Apocalipsit eivät ole yhtä huulikiiltomaisia?

 2. Anonyymi

  Haluisitko antaa mulle pienen meikkivinkin?
  Mulla on marjapuuronhelmiäisen värinen mekko ja valkoset sirot korkkarit. Millainenmeikki sopisi minulle ja rippijuhlat kyseessä. Ja sopisiko hopeat-vai kultaiset korut? 🙂

 3. Iida

  Onko tämä samantapainen tuote kuin Maybellinen Superstay 10h Tint Gloss? Näyttää kyllä hyvältä tuo Nova-sävy. 🙂

 4. Mari

  Ihana Virve! Minulla oli viiden euron lahjakortti Sokoksen verkkokauppaan, joka oli menossa vanhaksi puoliltaöin. Tulin kärppänä sinun blogiisi katsomaan jotain kivaa huulituotetta itselleni ja löysin tämän huulilakan, jonka Nova-sävy on aivan täydellinen! <3 Juuri passeli parin viikon päästä oleviin perhejuhliinkin. Kiitos siis Sinulle! :))

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *