Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Aplodeja?

Myös tänään on luvassa pientä tavarafiilistelyä. Tai itseasiassa tarkemminsanottuna vähennysfiilistelyä.

Tässä ovat nimittäin kaikki kotini meikit:

(Niin no ne kynsilakat käsitellään sitten joskus erikseen…)

Ja tässä peilikaapissa ja sen päällä kaikki asunnostani löytyvät ihonhoitotuotteeni:

Okei, pari meikinpuhdistustuotetta ja suihkugeeliä on suihkun puolella, mutta mielestäni olen erittäin, erittäin hyvällä mallilla.

(Tuo kirkas esine kaappiini päällä ei ole enkelten halleluja-huudoilla säestämä valoilmiö vähennykseni kunniaksi vaan yksinkertaisesti lamppu.)

Kuten olen kertonutkin, on tuotteita myös töissä hytissäni jonkun verran (tiedoksi vaan hyttikaappeihini mahdollisesti kurkkiville kollegoilleni, etten ole myymälävaras, vaikka kaappini täynnä tavaraa tällä hetkellä ovatkin…), mutta kuten huomaatte, on edistystä tosiaankin tapahtunut.

Suuri tavoitteeni onkin, että kotini ihonhoitotuotteet mahtuvat syksyllä tähän tilavahkoon Cliniquen meikkipussiini:

Myönnän, että joudun ehkä viemään sitä varten vielä muutamia tuotteitani hyttiini, mutta ei tuo nyt mikään ihan mahdoton asia ole järjestää.

Rakastan projekteja ja rakastan sitä, että niistä suoriutumisessa on tsempparina joku mukava motivaattori! Oma motivaattorini ei ole vielä täysin selvillä, mutta asioiden suunta ainakin on jo varma.

Kotoanihan löytyy lisäksi vielä laatikko, joka on täynnä matkakokoja ja näytteitä ihonhoitotuotteista, mutta enköhän pääse vielä senkin kimppuun.

Saako pyytää aplodeja?

Kommentit (16)

  1. Tiina Tiainen

    Olenkohan minä nyt vuoden lukenut blogiasi ja täytyy sanoa, että olet edistynyt hurjasti! 😀 Suorastaan pelottavan hurjasti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *