Antamisen iloa

Jouluna on kiva antaa.

Lähipiirini tietää, että jos minulta on tulossa lahja, liittyy se aina jotenkin kosmetiikkaan. Se on ainoa asia, jossa minulla riittää asiantuntemusta, osaamista ja varmuutta arvioida, mistä toinen tykkää ja mikä hänelle sopii. (Tai mitä hän ei aiemmin edes tiennyt tarvitsevansa.) Tätä perinnettä ei rikottu tänäkään jouluna.

Vinkkasin joulupukin kuskaamaan perheelleni seuraavat lahjat:

Isille lähti tuoksu. YSL:n L’ Homme on aivan ihana tuoksu, mutta vähän liian tyylikäs tuoksu wannabe-insinöörin käytettäväksi. Seuraavaksi paras vaihtoehto oli ostaa se isille. (Hah, en tarkoittanut, että wannabe-insinööri olisi tyylitön, mutta sanoisin, että tuoksu on liian aikuinen hänelle. Tai minun puolestani hän voisi tätä kyllä käyttääkin, mutta hän suosii itse vähän nuorekkaampia tuoksuja.)
Viime jouluna isi sai lahjaksi Armanin ihanan Code-tuoksun, josta hän oli ilmeisesti pitänyt, sillä sitä oli suihkittu ahkerasti ja pullo oli jopa tyhjentynyt, vaikken ollut edes vahtimassa, että sitä käytetään. Toivottavasti tämäkin tuoksu saavuttaa samanlaisen suosion.

Äitini sai myös aivan ihanan lahjan. (Tai ainakin minä olin itse siitä aivan innoissani.) Diorin huulia täytelöittävä Lip Maximizer, Estee Lauderin vihreä mascara sekä tietysti Sensain puhdistusliina. Äidille on aina vaikeaa keksiä lahjaa, sillä häneltä löytyy tai on löytynyt kaikki mahdollinen kosmetiikkaan liittyvä. Nämä olivat hänelle kuitenkin uusia tuttavuuksia, vaikka vihreitä mascaroita ja huulia täytelöittäviä tuotteita hän onkin jo kokeillut useita. Vihreitä mascaroita ei kuitenkaan ole turhan usein saatavilla, joten tämä oli oikea herkku väreillä leikkimistä rakastavalle eläkeläisäidilleni. Ilosanomaa liinasta oli myös pakko päästä jakamaan.

Isoveljelleni ostin tänävuonna Givenchyn Play tuoksun tuoksupakkauksessa, jossa tuli mukana suihkugeeli. Minulla ei ole kirjaimellisesti hajuakaan siitä, käyttääkö hän tuoksuja, mutta yritän kovasti ainakin saada häntä käyttämään. Viime jouluna ostin hänelle Armanin Acqua di Gion ja toivon, ettei se ole pyörinyt hänen kaapissaan täysin käyttämättömänä…

Wannabe-insinöörin pakettiin lähti kosmetiikkapuolelta Bossia. Bossin ihonhoitopakkaus piti sisällään kosteusvoiteen ja sen matkakoon sekä puhdistusaineen. Minun oli tarkoitus ostaa vielä deodorantti, mutta koska laivalla ei ollut erikseen myynnissä Hilfigerin deodoranttia jota olisin halinnut (vain pelkkää antiperspiranttia löytyi), ostin pakkauksen, joka sisälsi kyseisen deodorantin. Pakkaus oli halvempi kuin pelkkä deodorantti maissa ja sisälsi vielä 100 ml tuoksun ja 50 ml after shaven, joten vararikkoon en joutunut. Bonuksena herralle lähti vielä tällainen häkkyrä:

Nämä päänhierojat ovat ilmeisesti nyt joku uusi trendi, sillä näitä näkyy ja paljon. Nähdessäni tämän ensimmäistä kertaa tiesin heti, että tahdon tällaisen wantsulle. Tuo outo herra nimittäin tykkää nimenomaan päänahan rapsuttamisesta… Kyllä, nimenomaan rapsuttamisesta. Omat kynteni ja käteni eivät nauti siitä suuremmin, joten joku pieni apulainen oli pakko saada. Ja tällä homma hoituu varsin näppärästi hyvin pienellä ranneliikkeellä. Jei, lahja myös minulle!

Jouluna on myös kiva ottaa. Ja siitä puhutaankin sitten tarkemmin huomenna…

Mutta millaisia lahjoja te annoitte läheisillenne?

Kommentit (15)
  1. Olipas kivat lahjat! Itse ostin miehelleni Calvin Kleinin Free-tuoksun. Omaan makuuni hieman liian raikas jan nuorekas, mutta viime joulusta on vielä jäljellä Armani Codea ( 😉 ), niin ajattelin tuon Freen sopivan kesään paremmin. Itse sain mieheltäni Sensai Sponge Chiefin (kiitos vain vinkistä :D) ja Bvlgarin Omnia Green Jade-tuoksun. Kaiken lisäksi sain lahjakortin Stockmannille joka luultavasti odottaa tuhlattavaksi tulemista seuraavilla hulluilla päivillä 😀 Ja itsellenihän ostin lahjaksi kamalasti kaikkea kynsienlaittoon liittyvää 😀

    Mieheni totesi mulle että tätä menoa mä joudun vararikkoon kun sun blogi innoittaa mua ostamaan vaikka mitä, lisäsi että se on sallittua jos aion kouluttautua estenomiksi ja tää tuhlausvimma on valmistautumista 😀

  2. Mä en antanut tänä vuonna lahjoja tai no oikeastaan noita on tuossa mutta en oo vaan ehtinyt antaa. Menee varmaan ens vuoden puolelle kun pääsen ne antamaan. Mun paketeista muille löytyy lähinnä pyyhkeitä ja makeaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *