Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Anna mun olla

Sain puolisen vuotta sitten blogini kautta kokeiluuni kotimaisen uuden Let Me Be -merkin värjättyjen hiusten shampoon ja hoitoaineen, jotka sain vihdoin jonkun aikaa sitten kulutettua loppuun.

Let Me Be on Miraculouksen uudehko kampaamolinja, jonka tuotelinjoista luokseni löysyvät värjättyjen hiuksten purkit.

Let Me Be Your Utterly Unforgettable Color Shampoo on koostumukseltaan ihanan kermaisen täyteläinen (kuten muutkin merkin shampoot kuulemma) ja koostumus on jäykkyydessään melkein jopa geelimäistä.

Täyteläisen pehmeä shampoo vaahtoaa hiuksissa loistavasti, joten kun tukka vaan on tarpeeksi märkä, riittää hyvin pienikin määrä saamaan aikaan runsaan vaahdon ja hyvän puhtauden.

Shampoo pesee tukan hyvin puhtaaksi, muttei kuitenkaan mielestäni natisevan puhtaaksi. Tätä käyttäessäni käytinkin aina silloin tällöin tuotteen rinnalla toista, hieman pesevämpää shampoota.

Let Me Be Your Dashingly Divine Color Conditioner osoittautui omassa tukassani melkoisen tavalliseksi perushoitoaineeksi. Tämänkin koostumus oli melko täyteläinen ja paksuhko.

Hoitoaine selvitti tukkaa melko hyvin, muttei kuitenkaan tehnyt tukasta liukasta, eli tukkaan jäi hyvin ryhtiä. Itse ehkä kuitenkin pidän enemmän hieman tehokkaammin hiuksia siloittavista ja tukan jopa hieman liukkaammaksi jättävistä hoitoaineista, joten tämä ei päässyt suosikkieni joukkoon. Uskoisin tuotteen kuitenkin sopivan hyvin niille, joiden hiuslaatu on jo valmiiksi melko liukas ja jotka eivät tämän takia kaipaa hoitoaineelta yhtään lisää liukkautta.

Molemmat tuotteet tuoksuivat nenääni hedelmäpurukumille, mutta tuotteiden tuoksu ei tosin tuntunut jäävän tukkaan pesun jälkeen kovinkaan selkeästi. Viimeistään päälle tulevat muotoilutuotteet peittivät sen jo täysin.

En ole ihan varma, pidänkö pakkausten designista. Toisaalta minimalismia rakastavana ihmisenä näiden pakkausten simppeli ulkonäkö kiehtoo minua jollain tapaa, mutta sameat, ehkä jopa hieman halvannäköiset muovipullot eivät itsessään ole kovin luksuksenomaisia ja itse tykkään eniten minimalistisesta, mutta hienostuneemman ja arvokkaamman oloisesta ulkoasusta.

Minulta löytyy sarjan tuotteista töistä hytistäni vielä hiuksiin jätettävä hoitoaine, johon palaan vielä toiste.

Sarjan tuotteita myydään kampaamoissa ja esimerkiksi Sokoksen kampaamotuotteiden hyllyssä niillä on hintaa reilut 12 euroa kappale.

Oletteko te kokeilleet Let Me Be:n tuotteita? Mitä olette niistä pitäneet?

Kommentit (10)

 1. Anonyymi

  Minkälaiset incit noissa on?

 2. Anonyymi

  Nuo shampoot ovat aivan ihania. Käytän Volume sarjaa, ja pesee tosi hyvin hiukset ja hoitoaine ei jätä liukkaaksi. Pullojen ulkomuoto on minusta upea, ei todellakaan halvan näköinen (;
  Suosittelen.

 3. Anonyymi

  Joo mäkin luulin että nuo on jotain ns. markettishampoita. Todella halvan näköiset purkit! Pitääpä kuitenkin kokeilla, eihän sillä paketilla päät pestä xD

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *