Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

And he’s back!

Ilouutisia, tytöt ja pojat!
Olen hehkuttanut blogissani iki-ihanaa John Friedan 3-Day Straight -suihketta, jota itse shoppailin omiin tarpeisiini Lontoosta siellä asuessani. Samaan aikaan moni kuitenkin kirosi Suomessa, ettei merkin tuotteita enää oikeastaan saanut mistään ja varsinkin tuon samaisen suihkeen katoaminen aiheutti monia särkyneitä sydämiä.
No, nyt ei enää ole huolta. Merkillä on Suomessa jälleen maahantuoja ja sen tuotevalikoima löytyy entistäkin uljaampana ainakin Sokoksien ja Stockmannien hyllyiltä!
Jihaa!
Itse olen viimeaikoina paitsi suihkinut blogini kautta saamaani 3-Day Straight suihketta, myös tehnyt tuttavuutta merkin muutaman muun tuotteen kanssa.
Sain nimittäin kokeiltavikseni myössamaisen Frizz-Ease -linjan muitakin tuotteita ja varsinkin shampoot ja hoitoaineet ovat kiinnostaneet minua kovasti. 
 
Melko simppelisisältöiset tuotteet ovat ensikokeilujen pohjalta vaikuttaneetkin mukavilta, mutta palaan niihin vielä tarkemmin kerättyäni niistä pidemmän aikavälin käyttökokemuksia.
Koskettiko tämä John Frieda -aiheinen ilouutinen teitä? Oletteko te löytäneet merkiltä erityisesti kehuja ansaitsevia tuotteita?

Kommentit (7)

 1. Kiki

  Voi vitsit, etsin tätä kissojen ja koirien kanssa joka paikasta! Friedaa löytyi kyllä esim. Seinäjoen Emotionista, mutta ei tuota suoristusainetta. Halusin niin kokeilla tuota, kun sinäkin sitä hehkutit! Mutta jospa seuraavan kerran suoristusainetta uusiessa nappaisin mukaani Friedaa. 🙂

  • virve

   Toivottavasti nyt löytyy! 🙂

 2. Taru

  Mulla oli joskus sarjan shampoo ja hoitoaine blondeille hiuksille, ja ne oli elämäni hirveimmät aineet. Hiuksia lähti päästä ihan hirveesti ja latvat hapsotti joka suuntaan. En oo sen jälkeen uskaltanu kokeilla muita tuotteita.

  • virve

   Voi ei. :/

 3. Beauty Corner

  Tätä sarjaa en olekaan koskaan kokeillut, mutta muutama vuosi takaperin omistin bruneteille suunnatun shampoon ja hoitoaineen, muistaakseni ihan hyvää tavaraa! Täytyykin mennä katselemaan josko löytyisi jotain kiinnostavaa..

  • virve

   Minä olen ainakin tykännyt kaikista merkiltä kokeilemistani tuotteista. 🙂

 4. Anonyymi

  Mistähän nyt kyseisiä tuotteita löytäisi? En löytänyt ainakaan Sokoksen tai Stockmannin verkkokaupoista 🙁

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *