Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Amie…?

Sain JT Beauty Outletista yllätystestaukseen minulle entuudestaan tuntemattoman Amie-merkin Petal Perfect 2 in 1 Cleanser & Toner -tuotteen.
Koska minulla on taipumusta kosmetiikkabesserwissermäisyyteen, viivyttelin aluksi tuotteen käyttöönottoa. En lukenut sen käyttöohjeita tai muita sen enempää vaan katsoin vain kyseessä olevan 2 in 1 -tuotteen ja nappasin sen mukaani suihkun puolelle. Virhe, jonka huomasin suihkussa tuotteen avattuani. Eihän tämä ollutkaan tavallinen puhdistusmaito, joka väitti sisältävänsä kasvoveden vaan tämähän oli puhdistusvesi!
Siinä vaiheessa koin suurimman innostuksen. Tämähän oli juuri sellainen täydellisen geelimäinen kasvovesimäinen puhdistustuote, jollaisia minä rakastan!
Teen aina silmämeikin ensin pyyhkien sen jälkeen kasvoveteen kostutetulla vanulapulla kaikki silmänympäryksille varisseet luomivärit ja niiden shimmerit, jonka jälkeen levitän alaluomille silmänympärysvoiteen ja kasvoille muut hoitotuotteet, joiden päälle laitan tietysti vielä meikkipohjan. Tässä pyyhkimistarkoituksessa käytän erittäin mielelläni puhdistavaa, mutta kosteuttava tuotetta ja tämä on juuri sellainen tuote.
Varsinaisesti tuote on tarkoitettu ihan kunnolliseen meikinpoistoon puhdistusvedeksi, eli sitä kaadetaan vanulapulle, jolla iho pyyhitään meikistä puhtaaksi. Kokeilin tuotetta myös tuossa sen alkuperäisessä tarkoituksessaan ja havaitsin sen siinäkin hyvin toimivaksi. Tämä puhdisti ihon hyvin, mutta tuotteen geelimäisen koostumuksen ansiosta iho jäi pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi.
Ihastuin tähän minulle mysteerimerkkinä ja erityisesti mysteerituotteena kohtaamaani tapaukseen todella paljon ja halusin ehdottomasti jakaa sen ilon teidänkin kanssanne. Tiedättekö nimittäin, mikä tässä tuotteessa on myös aivan mahtavaa? Hinta.
Tämä ei nimittäin normaalistikaan näytä maksavan kuin 4,99 € JT Beauty Outletin sivuilla ja nyt tämä näyttäisi vielä olevan tarjouksessa 3,99 € (tuotteen löydät täältä)! Rakastan tällaisia loistavia edullisia löytöjä!
Onko Amie teistä jollekin tuttu merkki?

Kommentit (12)

  1. TanjaP

    Olin juuri tulossa kommentoimaan että itse meikkaan ensiksi silmät,pyyhin sen jälkeen luomivärien rippeet yms pois ja levitän voiteet sen jälkeen imeytymään (jonka jälkeen suuntaan muihin toimiin).Voiteiden imeytymisen jälkeen meikkivoide tms kasvoihin ja taas muihin toimiin.Saattaa kuulostaa monimutkaiselta mutta omat aamut on organisoitu näin ja homma toimii. 🙂 Tämän tuotteen hankin ehdottomasti myös helpottamaan aamu meikkailuja,kiitos siis vinkistä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *