Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Always in fashion

Muistatteko kun kerroin, että Kicks on alkanut valmistaa omaa tuotesarjaansa nimeltä Kicks Make Up ja että sain blogini kautta kokeiluun muutamia sarjan kynsilakkoja?

Cha Cha Red pääsi ensin varpaankynsiini ja yleni sieltä kynsiini minun rakastuttuani siihen aivan totaalisesti.

Tämä on aivan upean tyylikäs puhtaan punainen lakka.

Niin upea ja tyylikäs, etten voi kuin vetäistä tätä kynsiini ja naisellisesti ottaa kiinni pikku pikku Vuittonistani, sillä nämä kaksi aina tyylikästä juttua kuuluvat mielestäni ehdottomasti yhteen.

Cha Cha Red on aivan täydellinen punainen lakka, joka on koostumukseltaan creme, eli täysin shimmeritön.

Lakassa on aivan mielettömän upea kiilto jo ilman päällyslakkaakin!

Tämäkin lakka on pysyvyydeltään ja peittävyydeltään hyvä. Kynsillä lakkaa kaksi kerrosta, mutta yksikin olisi jo oikeastaan riittänyt.

Kuinka moni on jo ehtinyt langeta Kicksin lakkoihin? (Joilla muuten on hintaa 4,5 euroa per 8ml pullo.)

PS. Pimppausarvontaan kannattaa käydä vielä osallistumassa valitsemalla suosikki iPhone-kuorensa Mirablingin sivuilta, sillä arpaonni suosiikin vain yhden sijasta huomenna kahta!

Promootioyhteistyö

Kommentit (10)

 1. Hani

  ostin testattavaksi yhden kicksin lakan, jonka nimi on Fuchsia Chiffon http://tahtipolya.blogspot.com/2011/09/uutuuksia.html ja ehkä vois ostaa jonkun toisenkin jossain vaiheessa.. :3

  http://www.tahtipolya.blogspot.com

 2. Inanaa

  Oooooh! Jenny, se Brownish Bazar on juurikin se lakka, jonka olisin ostanut, jos sitä hyllyssä olisi ollut. 🙂 Onko se kiva kultainen sävy eli haaveilenko siitä vielä vai etsinkö uuden rakkaussuhteen? 😉

 3. Jenny

  Inanaa: En voi valehdella: tää on ihan jumalaisen ihana, nyt just kynsillä! Ei liian keltanen vaan just täydellinen beigekultanen foil-lakka!

 4. Inanaa

  Kääk! Pitää siis löytää se lakka jostain. 🙂 Kiitos tiedosta!

 5. Painajainen

  Aiemmin oon käyttänyt Mavalan Los Angelesia, jonka kirkkaanpunaisen sävy on täydellinen, mutta peittävyys huono (samoin pullo ja hinta/määrä-suhde). Tämä pitää tsekata kauppareissulla.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *