Ally, Bob, Rosa, Margarita… I love you all!

Maahantuojat ja valmistajat lähestyvät usein bloggaajia toiveenaan voida lähettää heille tuotteita, joita nämä voisivat blogeissaan esitellä.

Aina homma ei kuitenkaan automaattisesti mene näin päin. Tällä kertaa minä nimittäin itse kiinnostuin jostain niin paljon, että halusin itse lähestyä heitä.

Kyse on siis siitä, että olen mieletön saippuafriikki. Te tiedätte, kuinka Lushin herkulliset saippuat ovat saaneet minulle veden kielelle, kiljunnan kurkkuun ja innostuksesta läiskyvät kädet heilumaan. Kun muutama teistä sitten vihjasi, että on olemassa suomalainen hieman vastaava firma nimeltä Soap Factory, olin aika tavalla innoissani (näin lievästi sanottuna).

Soap Facotry on siis kotimainen nelisen vuotta vanha perheyritys ja se valmistaa mm. herkullisia saippuoita käsityönä käyttäen niiden valmistuksessa mahdollisimman luonnonmukaisia aineita. Saippuoissa ei ole mitään säilöntäaineita eikä firma tietenkään käytä eläinkokeilta. Tuotteet ovat myös Avainlipputuotteita! (Lisää firman filosofiasta voit lukea täältä.)

Otin firmaan yhteyttä eikä aikaakaan, kun sain kipittää postista paketin.

(Kerroin tämän tarinan taustat teille siksi, että tiedätte, että tällä kertaa minä olin ensimmäistä kertaa blogini historiassa niin innoissani jostakin, että otin aivan itse yhteyttä firmaan sen sijaan, että minua oltaisiin lähestytty. Minä siis itse nimenomaan tahdoin päästä testaamaan tuotteita voidakseni esitellä ne teille enkä nyt siis vain kirjoita näistä siksi, että olen nämä saanut.)

Kaksikymmentä ihanaakin ihanemman näköistä saippuaa! Ihan mieletöntä!

Ja siis kuinka söpösti nämä ovatkaan pakattu! Jokaisen saippuan ympärillä on pieni naru ja kortti, joka kertoo mistä saippuasta on kyse, mikä saippuan ideana on ja mitä raaka-aineita siihen on käytetty.

Tosiasiassa saippuat tulevat ilman naruja ja kaikki pakkaustiedot on painettu saippuan ympärille paperiseen vyötteeseen, josta löytyy myös parasta ennen -päiväyskin.

Minuun tässä firmassa kolahti kaikki. Paitsi että firma on kotimainen ja saippuat ovat ihania, ovat myös kotisivut todella selkeät.

Saippuat ovat myös kohtuuhintaisia (5,20 € kpl) ja postikulut kiinteät 5 euroa tilauksesta riippumatta.

Minusta tässä on ehdottomasti konsepti, jonka puolesta haluan puhua.

Nämä ovat oikeasti niin herkkuja, ettei ”Älä syö” -kielto tule aiheetta.

Kyllästytin jopa Englantilaistuneen Herrasmieheni mitä luultavimmin totaalisesti lähettelemällä hänelle kännykälläni pitkin päivää fiilistelykuvia saippuoistani…

Mutta kuten siis varmasti ymmärsittekin jo, olen aivan innoissani näistä.

Saatte aivan takuuvarmasti tarkempaa infoa ja postauksia yksittäisistä saippuoista ja tämä oli vasta esimakua tulevaan.

Oletteko te kokeilleet Soap Factoryn saippuita tai muita tuotteita? Oletteko tekin innostuneet? (Tai oletteko edes puoliksi yhtä innoissanne näistä kuvista kuin mitä minä olen nyt?)

Kommentit (33)
  1. siis saitko sä nuo lahjaksi ? mahtavaa 🙂 en ole vielä kokeillut, on ollut yli vuoden kirjanmerkeissä nettisivusto, mutta en ole vaan saanut aikaiseksi että tilaisin, ehkä sitten kun hehkutat jotain ihanuutta tarpeeksi, innostun itsekkin tilaamaan 🙂

  2. Kavin juuri katselemassa sivuja ja ainakin mina innostuin ja katsoin mista niita saa Helsingista eli kun lennan takaisin Suomeen niin aikomus on kayda siella katselemassa ja ainakin ostaa tuon Kiss saippuan ukolle ja itselleni vaikkapa kaikki muut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *