Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

All you lovers out there! This one is for you!

Hoi te kaikki Escadan makeiden tuoksujen ystävät, jotka odottavat hajuvedenhimoissaan taas ensi kevättä kuin kuuta nousevaa miettien, millainen Escadan ensikesän tuoksu mahtaa olla!

Minulla on teille pientä helpotusta erään toisen merkin nimen alla, mikäli pakottava hajuveden tarve iskee ennen uuden Escadan kesätuoksun rantautumista.

Beyoncen viimeisin tuoksu Heat Rush on nimittäin- hyvin escadamaisen makea.

Tuoksussa sekoittuvat mm. passionhedelmäsorbetti, kirsikka, veriappelsiini ja mangonkukka, eli tämä oikea herkkucocktaili makeiden tuoksujen suosijoille!

Oletteko kokeilleet Beyoncen Heat Rush -tuoksua?

Aion kuitenkin olla ihan hirveä ilonpilaaja ja paljastaa teille myös, mistä Escadan ensikesä on tehty.

Kuulostavatko nämä tutuilta: Sexy Graffiti, Island Kiss ja Rockin’ Rio?

Arvatkaapas mitä? Nämä kolme tulevat taas!

Escada juhlii ensivuonna 20-vuotistaivaltaan ”fashion tuoksujen” tähtitaivaalla (tarkoittaen ilmeisesti siis juuri näitä nykyään joka kesä ilmestyviä kausituoksuja) ja julkaisee sen kunniaksi uudelleen kolme suosituinta kausituoksuaan! Vuonna 2012 ei siis tule myyntiin uutta Escadan kesätuoksua, vaan vuosien 2002, 2004 ja 2005 hittituoksut palaavat taas kauppojen hyllyille tällä kertaa yhtenäisenä kolmikkona uusien pullojen ja pakkausten voimin. Julkaisuajankohtana lienee helmikuu 2012.

Odotatteko innolla uusvanhojen Escadoiden tuloa?

Beyone Heat Rush EdT on blogilahja merkkiä maahantuovalta Berneriltä.

Kommentit (25)

 1. Jose

  CheapSmells.comista saa Taj Sunsetiä n. 34e / 50ml. Lisäksi niillä on valikoimissa Moon Sparklea sekä suihkugeelinä että vartaloemulsiona á 7e! 🙂

  Itse laitoin just Taj Sunsetin tilaukseen, kun olen sitä koko tämän vuoden miettinyt. Vois kyllä käydä tuota Heat Rushiakin käydä jossain nuuhkaisemassa.

 2. Mirimë

  Ah ihanaa, Escadan tuoksut ovat parhaita (Britneyn ja J.Lo tuoksujen lisäksi. Miten niin ikuinen teini?? :D)Pitääpä katsastaa huomenna laivalta tuo Beyoncen tuoksu, hakusessa juurikin jokin makea tuoksu ja tuo kirsikan ja passionhedelmän yhdistelmä sai täällä aikaan pelkällä ajatuksella kylmiäväreitä 🙂 Eli kiitos tästä vinkistä! Itse tykkään makeista ja kirpeistä karkkituoksuista. Muilla mausteisemmat hajuvedet tuoksuvat hyviltä, mutta itselleni en niitä laittaisi.

 3. Merlina

  Aah sexy graffitti! Mutta miksei Ibiza hippietä? 🙁 kaikkien aikojen paras hajuvesi. Noita kahta muuta en ole tainnut edes tuoksutella koskaan.

 4. Anonyymi

  OOOOOO IHANAA! Rockin' Rio taitaa olla mun eka "oikea" hajuvesi, se oli täydellinen ja oon siitä asti yrittänyt metsästää uutta pulloa, nyt täytyykin hamstrata 😀

 5. joseee

  Tilauksessa on jo kaikki kolme Escadaa! Osa niistä löytyy myös vanhoina pulloina kylppäristäni 🙂 ihanaa!!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *