Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

All in one ja hiukset tykkää!

Käsi ylös: kuinka moni pitkätukka on kuullut, että hiusvaha on kätevä keino siloittaa hiusten pintaa? Melkoisen monta kättä taitaa nousta.
Jatkokysymys: Kuinka moni näistä edelliseen kysymykseen myönteisesti vastanneista on kokeillut temppua ja päätynyt poikkeuksetta klähmäisen tuntuisiin hiuslatvoihin todeten, ettei vaha todellakaan ole se oma juttu? Lähes yhtä monta kättä taisi nousta.
Kuulun itsekin samaan kerhoon. Olivat kyseessä sitten kuivuuttaan sähköisenä lentelevät hiukset, katkeilleet ja pörröttyneet hiukset tai ihan vaan siloitusta kaipaava otsatukka en vain ole ammattitaidottomana osannut pelata hiusvahan kanssa niin, että se näyttäisi pitkässä kasvustossani kauniilta saatika tuntuisi hyvältä. Vika on varmasti paljon käyttäjässä tai sitten olen ammattitaidottomuuttani myös yhdistänyt heikot taitoni huonoihin tuotevalintoihin, mutta lopputulos ei ole koskaan miellyttänyt minua niin, että olisin ottanut niksistä oman salaisen kauneuskikkani. Joko pitoa ei ole ollut tarpeeksi, koostumus on liian tymäkkää tai liian rasvaista tai sitten olen innostunut lisäämään tuotetta vaan lopulta liikaa parempaa lopputulosta toivoen. Arvaatte varmaan, että menestys on aina ollut huono.
Pidän kuitenkin ajatuksesta, että saisin hiuksieni pinnan siloitettua jollakin muulla kuin hiusöljyllä tai seerumilla, jotka kyllä toivat kiiltoa, mutta eivät yhtään pitoa. Pidin ajatuksesta itseasiassa niin kovasti, että olin jälleen valmis testaamaan uutta PR-toimiston edustajan lykättyä käteeni uuden kokeiltavan vaihtoehdon: kiiltoa tuovan vaahtovahan.
Goldwellin Hi-Shine Mousse Wax on siis muotovaahdon näköisenä tuotteena pullostaan ulospurskahtava tuote, joka yhdistää hiusöljyn, muotovaahdon ja vahan parhaat puolet yhdeksi täydelliseksi kokonaisuudeksi, jota me pitkätukkaisetkin voimme rakastaa.
Ilmava ja kuohkea vaahtomainen koostumus tekee tuotteesta tavallista hiusvahaa kevyemmän tuntuisen, mikä vähentää hiusvahalle tyypillistä raskautta ja vahamaista klähmäisyyttä. Samalla se myös tuo hiuksiin kiiltoa tekemättä niistä kuitenkaan öljyisen näköisiä. Ja lupaileepa tuote vielä sisältävänsä hiuksia hoitavaa bambuproteiiniuutettakin!
Tuotteessa on sopivan kevyt pito pitämään otsahiuksiani hieman aloillaan ja hiusteni pituuksia siloisina, mutta silti lopputulos on kevyt. 
Tämän kanssa lopputulos ei ole koskaan tuntunut liian klähmäiseltä tai lähmäiseltä, mutta pitoa on silti ollut tarpeeksi. Pakkauksen ohjeissa lukee, että tuotetta käytetään kuiviin hiuksiin, mutta löysin netistä vinkin sen levittämisestä myös pesun jäljiltä kosteisiin hiuksiin.
Nyt minullakin on salainen ase, jota tämä blondausten katkoma hiuskuontalo rakastaa: kiiltoa tuova vaahtovaha!
Onko joku muu tehnyt tuttavuutta tämän monitoimi-ihmeen kanssa? Mitäs sanotte, onko ollut kehujen arvoinen?
Goldwellin kampaamotuotteena myytävällä StyleSign Crystal Control Hi-Shine Mousse Waxilla on hintaa noin 17,50 euroa.

Kommentit (14)

 1. Mia

  Minäpäs kävin heti tuon ostamassa, kun tässä myös sama projekti menossa. Eli vaaleampaa kohti kovasti, mulla tosin on 20 vuoden tummaksi värjääminen takana, että ihan heti ei vaalene 😀 Oma väri on luokkaa 7 suunnilleen ja siihen tähdätään.

  Mutta piti kysymäni, että kuinka sä tuota käytät saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn? Mä en oikein osaa sitä tukkaani sutia, tuntuu ettei sellainen pieni määrä leviä edes koko kuontaloon. Eli väännä rautalangasta a:sta ö:hön jooko 😀 (mä en oo mitään tuollaista tököttiä koskaan käyttänyt).

  • Anonyymi

   Sama juttu kiinnostais mua kans. Eli miten tuo kannattaa hiuksiin laittaa ja antaako oikeasti kiiltoa? Onko se sitten hiustenlaitossa se viimeinen tuote vai missä vaiheessa se laitetaan, kun pitää föönata tai suoristaa tms?

  • Anonyymi

   Vastausta edelleen odottaen? T: hiustenlaitossa tumpelo

  • virve

   Anteeksi, ihan kokonaan jäänyt näköjään tämän postauksen viesteihin vastaaminen. Kiva, että muistuttelit! 🙂

   Tuohan ei siis ole tosiaan tarkoitettu tuomaan mitään varsinaista selkeää kiinnitystä ja pitoa hiuksiin, eli vaan tosiaan niiden siloitukseen ja kevyeen kiinitykseen. Käytännössä tarkoittaa omalla kohdallani, että kun hiusten latvat ja pituudet pörröttävät nyt vaalennuksien jäljiltä miten sattuu eikä sivulle menevät etuhiuksetkaan aina pysy niin hyvin, niin tuolla saa sen kevyen kiinnityksen ja siloituksen, mutta ei mitään jäykäksi jättävää vahvaa pitoa.

   Itse olen käyttänyt tuotetta ihan vaan normaalisti pesun jälkeen kuiviin ja haluamallani tavalla muotoilluihin hiuksiin viimeistelytuotteena siinä vaiheessa, kun hiukset ovat kaivanneet siloitusta, mutta vaha olisi liian raskas vaihtoehto eikä öljymäinenkään tuote tunnu hyvältä vaihtoehdolta. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *