Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Alennuskoodi Sokoksen verkkokauppaan

Vouhotan blogissani aina silloin tällöin kosmetiikan tilaamisesta ulkomailta, mutta kaikillahan ei tietenkään syystä tai toisesta ole mahdollisuutta tai halua siihen. Siksi onkin huippu kivaa, että sain käsiini koodin, jonka näppäilemällä kotimaista yritystä suosiva voi nyt saada -10% kosmetiikkaostoksistaan.

Sokoksella on jo jonkun aikaa ollut verkossa oma verkkokauppa ja nyt tuolta verkkokaupasta saisi tosiaan kymmenen prosenttia alennusta JA ilmaiset toimituskulut ostoksille, kun tilauksen yhteydessö näppäilee koodin SOKOSKAUNEUS.

Koodi on voimassa 29.8.-11.9. eli kipin kapin hyödyntämään etua!

Ostoksille pääset tosiaan vaikkapa tästä:

Oletteko asioineet aiemmin Sokoksen verkkokaupassa? Minkälaisia kokemuksia teillä on ollut?

Kommentit (13)

  1. TT

    Kiitos alennuskoodista! En ole aiemmin tuolta mitään tilannutkaan, mutta laitoin Rimmelin aurinkopuuterin tulemaan. On tuntunut jotenkin hölmöltä tilata tuolta, kun Sokos on alle kolmen kilometrin päässä, mutta nyt kun ei tullut toimituskuluja ja sai vielä vähän alennustakin, päätin korkata tämänkin verkkokaupan.

  2. Anonyymi

    Olen tilannut muutaman kerran sokokselta. Toimitus on tosi nopeaa ja aina tulee kivoja tilaajalahjoja mukana. Postikulutkin on aika pienet.

  3. anni

    Toimiiko koodi muuten vain kerran per asiakas? Tein pikatilauksen heti postauksesi luettuani ajatellen, että kun ehdin niin tilailen ajatuksen kanssa vielä muuta. Nyt tajusin, että koodi tuskin enää toimii toista kertaa..? 🙁

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *