Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Alennuskoodeja laihialaiselle

Myönsimmepä sitä ääneen tai emme uskon, että meissä kaikissa asuu ainakin jossain määrin pieni laihialainen.
Tuo laihialalinen voi olla syntyperäinen laihialainen, laihialle olosuhteiden pakosta joutunut tai siellä muuten vaan aina silloin tällöin vieraileva, mutta kaikkia näitä laihian kävijöitä yhdistää yksi asia: jos vain on mahdollista, on pennosia mukava säästää.
Oma henkinen laihialaiseni nosti päätään siinä vaiheessa, kun minuulle saapui sähköpostia, jossa Alennuskoodeja.fi -sivusto vinkkasi itsestään. Nettisivu, joka on täynnä pelkkiä kaikkiin mahdollisiin verkkokauppoihin kelpaavia alennuskoodeja, jes! Todellakin tahdoin jakaa tiedon sivustosta kanssanne!
Myönnän, että kun tahdon nettishopata, googletan aina mahdollisia alennuskoodeja ennen ostoksieni maksamista. Ehkä jollakin keskustelupalstalla, jossakin Facebook-ryhmässä tai enkäpä jossakin blogissa olisi juuri vinkattu koodista, jolla saisin säästettyä edes hieman ja siten perusteltua itselleni paremmin olevani oikeutettu shoppaamaan sitä, mitä ikinä olenkin silloin hankkimassa. Joskun olen näiden googlettelun avulla päätynyt erilaisille alennuskoodisivustoille, joista monessa on kuitenkin ollut ongelmana se, etteivät koodit ole enää toimineet aikoihin. Ja onhan tuo koodien virtuaalimetsästys pitkin netin virtuaalisavannia välillä hieman haastavaakin. Onkin siis mukavaa, jos yhdeltä kotimaiselta sivustolta löytyy useita ajankohtaisia koodeja.
http://www.alennuskoodeja.fi/
Sivustolta löytyy koodeja melko kattavasti ja esimerkiksi kosmetiikkapuolelta näkyi löytyvän vielä pari päivää voimassa oleva Yves Rocherin alennuskoodi, Nordic Feelin -30% alennuskoodi GHD-rautoihin sekä NetHairin ja CosMeryan alennuskoodit. Vaate- ja asusteshoppailua verkossa harrastava näyttäisi löytävän koodeja vielä huomattavasti enemmänkin ja löytyypä sivustolta myö esimerkiksi matkailuunkin liittyviä alekoodeja.
Sivustosta voi myös käydä tykkäämässä Facebookissa, jolloin päivitykset saa uutisnauhaansa. Ja mikäli tykkää sähköpostiin viikottain kilahtelevista muistutuksista, on niidenkin saaminen mahdollista sivuston uutiskirjeen tilaamalla.
Käytättekö te tämän tyyppisia sivustoja? Kaiveletteko yleensäkään alennuskoodeja verkosta nettishoppaillessanne?

Postaus on toteutettu yhteistyössä Alennuskoodeja.fi -sivuston kanssa.

Kommentit (4)

 1. Jonna H.

  Käytetään, aina Googleen haku, jos löytyisi voimassa olevan koodi, kun olen tilaamassa jotain. Säästö se on pienikin säästö, vaikka muuten en ole kyllä yhtään pihi. 😀

  1. virve

   Ehdottomasti, kyllä aina kannattaa säästää kun vaan voi! 🙂

  2. Anonyymi

   Laihialaisista tuli mieleeni vitsi Laihian kunnan sivuilta: laihialaisisäntä menee pyöräkorjaamoon ja pyytää korjaamaan kondomin pyörän paikalla. Korjaaja siihen, että vaikea on korjata, eikös tulisi halvemmaksi ostaa uusi? Isäntä siihen, että en mä voi sitä yksin päättää. Tää ei oo mun, vaan maamiässeuran.

   1. virve

    Haha! 😀

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *