Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Alastomuus on kaunista

On olemassa niitä päiviä, kun kynsiesi pitäisi olla täydellisen siistit, mutta et silti tahtoisi kenenkään kiinnittävän niihin huomiota. Lakkauksen tulisi näyttää huolitellulta ja kädet viimeisteleviltä, mutta toivoisit silti, ettei kukaan itseasiassa edes katsoisi käsiisi ja lakkauksen huomaisi vain, mikäli käsiäsi erehtyisi katselemaan tarkemmin.

Minulla nämä päivät ovat niitä, kun käsieni iho on päässyt töissä (tai joskus vapaallakin) kuivumaan pahasti kynsinauhojen näyttäessä epäsiisteiltä ja käsien yhtä vanhoilta kuin isoäidilläni.

Onneksi löysin näiden päivien varalle aivan täydellisen kynsilakan YSL:n uudehkojen La Laque Couture -kynsilakkojen joukosta:

22 Beige Leger.

Hienostuneen pehmeä rusehtava beigen sävy, joka huolittelee kynnet, muttei ole silmiinpistävä. Lakka jättää kynsille upean kiillon ja huolitellun ilmeen, muttei silti vedä automaattisesti katseita puoleensa.

YSL:n lakat tuntuvat kuivuvan kynsissä melko nopeasti olematta kuitenkaan mitään pikakuivujia. Lakkojen kesto on kohtalaisen hyvä, eli ei huono, muttei mikään poikkeuksellisen loistavakaan.

Sävyvalikoimasta löytyy muutenkin muutamia ihania sävyjä, mutta tämä oli erityisen hyvä löytö ”Bad Hand Day” -hetkiin.

Oletteko kokeilleet YSL:n lakkoja? Onko teillä koskaan Bad Hand Day?

Kommentit (6)

  1. Anonyymi

    Essien Demure vixen (Usa versio) on samanlainen turvasävy itselleni. Ei noin ruskea ja aivan hitusella hologrammia, mutta kynsillä näyttää tosi nudelta. Tosi jännä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *