Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Aistikkaan makea ja syvän sensuelli tuoksu-uutuus

Postilaatikkooni ilmestyi viime kuussa iloinen yllätys, kun postimies oli kantanut sinne blogiesittelyyn Estee Lauderin Modern Muse Le Rouge Gloss -uutuustuoksun.

Valloittavan punaiseen pulloon pakattu tuoksu ei ollut suoraan sitä omien kevyiden ja raikkaiden suosikkihajuvesieni ryhmään kuuluva, mutta sisäinen tuoksumyyjäni heräsi heti sitä nuuhkiessani ja paloi suorastaan halusta päästä kertomaan siitä teille. Uskon nimittäin, että moni voisi ihastua tähän tuoksuun!

Estee Lauder Modern Muse Le Rouge Gloss

Estee Lauder ei ole ensimmäisiä merkkejä, joihin yleensä hajuvesiosastolla tartun, mutta tuoksumyyjänä sen hajuvedet tulivat tietysti hyvin tutuiksi. Uusi Modern Muse Le Rouge Gloss on kuitenkin erittäin poikkeava tuoksu merkiltä, sillä siitä löytyy nuorekasta makeutta, mutta samalla kuitenkin aistikasta ja tyylikästä pehmeyttä.

Makea on kuitenkin selkein sana kuvailemaan tuoksua, mutta se ei silti ole samalla lailla hedelmäisen tai tyttömäisen makea kuin esimerkiksi Escadan kesätuoksut ovat. Hajuvedessä on sensuelleja, pehmeitä vivahteita ja jopa kevyttä mausteisuutta. Tuoksusta on haluttu tehdä viettelevä ja punaisena hohtava pullo suorastaan huutaa tutustumaan hajuveteen.

Estee Lauder Modern Muse Le Rouge Gloss

Myydessäni hajuvesiä mietin aina mielessäni, mihin päässäni luomaani tuoksuryhmään sen sijoitan. Haen tuoksusta sille ominaisia vivahteita ja mietin, mitä tuoksuja rakastavat voisivat pitää siitä. Tämän hajuveden kohdalla ryhmä oli helppoa löytää ja lähtisin suosittelemaan sitä niille, jotka löytävät oman tuoksumakunsa näiden tuoksujen joukosta:

Sweet and soft fragrances

Minusta Estee Lauderin Modern Muse Le Rouge Gloss on jollain tapaa hyvin samanlainen kuin Lancomen La Vie Est Belle (en enää tosin pysy kärryillä, onko siitä jo tehty kymmenen erilaista versiota…), sillä siinä on samanlaista pehmeää makeutta ja naisellista kukkaisuutta. Se on aavistuksen syvempi kuin Dolce & Gabbanan muutama vuosi sitten uudistettu Pour Femme, mutta siitä löytyy samaa naisellisuutta ja makeutta. Giorgio Armanin Si EdP:ssä on samalla lailla syvää ja viettelevää makeutta ja Viktor & Rolf Flowerbomb EdP on aavistuksen kukkaisempi, mutta selvästi samaan perheeseen kuuluva silti.

Jos tunnistat tuoksumakusi sijoittuvan näille paikkeille, kannattaa Estee Lauderin uutuustuoksu kurkistaa – siitäkin huolimatta, etteivät merkin tuoksut olisi ennen sytyttäneet. Tämä on nimittäin täysin uusi ja erilainen! Tarkempaa tietoa hajuveden tuoksunuoteista voi käydä lukemassa Fragranticasta.

Estee Lauder Modern Muse Le Rouge Gloss

Kuka on aistikkaan makeiden ja syvän sensuellien tuoksujen ystävä?

PS. Jos teillä on aikaa ja kiinnostusta, niin käykäähän auttamassa liiketalouden tradenomin tutkintoa Haaga-Heliassa suorittavaa Susannaa, joka tekee opinnäytetyötä blogimarkkinoinnista. Susanna tutkii blogeissa tapahtuvan tuote- ja palvelumainonnan sekä suosittelun vaikutusta blogilukijoiden ostokäyttäytymiseen ja pyysi, että voisin jakaa kyselyn linkin teille, jotta hän saa vastauksia sopivalta kohderyhmältä. Kyselyyn pääsee vastaamaan täältä. En tunne itse Susannaa ollenkaan, mutta autan mielelläni häntä näin kiinnostavaa aihetta tutkiessa ja hän on varmasti erittäin kiitollinen, jos teillä vain on noin viitisen minuuttia aikaa vastata kyselyyn. 


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

Japanin myydyin hajuvesi Ostolakossa Lernberger Stafsing Dryclean Ostolakossa Louis Vuitton laukku hajuvesi Ostolakossa

Kommentit (6)

 1. Amanda

  Osaisitko auttaa inhottavaan peiteaineongelmaan? Haluaisin oppia kirkastamaan silmien alla olevaa ihoa peitevoiteella, mutta en vain saa peiteainetta levittymään meikkivoiteen päälle nätisti, vaan joko peiteaine rullautuu pois tai se vie alla olevan meikkivoiteen mennessään, jolloin jäljelle jää meikkaamattoman näköinen läikkä. Olen kokeillut eri siveltimiä ja peiteaineita, mutta en ole vielä löytänyt ratkaisua. Meikkivoiteena minulla on käytössä Estee lauderin double wear. Olen kokeillut antaa meikkivoiteen kuivahtaa ja levittää peiteaine vasta sitten, mutta siitäkään en ole huomannut olevan apua. Myös peiteaineen levittäminen heti meikkivoiteen levityksen jälkeen aiheuttaa saman ongelman. Missäköhän mahtaa olla vikaa? Kiitos, jos pystyt hieman valaisemaan 🙂

  • Virve

   Hmm… Todella hankalaa sanoa näin heittämällä tietämättä tarkempaa komboa. Itselläni geelimäiset silmänympärysvoiteet ovat usein huono valinta, sillä voidemaisten päälle on helpompaa levittää voidemaisia tuotteita ja ne sulautuvat iholle paremmin. Hieman täyteläisempi koostumus voi siis jopa olla hyvästä. Yleensä hellä taputtelu ja paineilu nimettömällä saa peiteaineen itselläni ainakin asettumaan parhaiten paikoilleen ja puuterilla painelu kiinnittää kaiken.
   Jos sinulla on antaa joku esimerkki silmänympärysvoiteen, meikkivoiteen ja peiteaineen yhdistelmästä, joka ei ole toiminut niin se voi auttaa avaamaan mysteeriä. 🙂

 2. Lellu

  Onko tää uutuus Gourmandise tuoksutyyppinen? 🙂 Itsellä jo hankittuna syksyksi uusi Stella Mccartney Pop ja Diorin poison girl (ei nyt uutuus, mutta silti mun mielestä syksyinen) 😀 Oliskohan tääki hyvä..

  • Virve

   Ei minusta, tässä on kukkaista ja kevyesti mausteista makeutta. 🙂

  • Lellu

   Kiitos 🙂 Pitää vielä malttaa hetki että pääsee tuoksuttelemaan tämän 🙂

 3. pallonenä

  Armanin Sí on mun mielestä joko kopio Escadan Taj Sunsetista tai sitten sama tuote. Niistä ei sokkona löydä juuri mitään eroa, mutta molemmat ovat mukavan makeita ja tyttömäisiä tuoksuja 🙂

  Tuo on muuten todella toimiva tapa esitellä parfyymi, kun yhdistää sen vastaavaan tuoksuperheeseen. Tuoksun idea aukeaa heti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *