Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Aina niin väritön bloggaajanne

Kyselin teiltä vähän aikaa sitten aurinkopuuterin käyttötottumuksistanne ja keskustelu aurinkoisella linjalla jatkuu tänään.
Kuten kerroin, sain Berneriltä yllätyspostina Clarinsin Slpendours-kesälookin tuotteita ja tuotteiden joukossa oli upeaakin upeamman näköinen aurinkopuuteri.
Tyylikäs rasia, kauniisti kuvioitu tuote… Tämä on juuri sellainen ihanuus, jollaista haluaisin osata käyttää ihollani, mutta jotka jäävät minulta lopulta aina käyttämättä.
Teoriassa aurikopuuterit ovat mahtava juttu. Ne loihtivat kasvoille lämpöä ja auringonsuutelemaa ilmettä parilla sipaisulla.
Teoriassa.
Käytännössä tämä kapleakasvoinen bloggaajanne ei vaan useinkaan onnistu tekemään niillä omasta kalvakasta ilmeestään yhtään freesiä ja jos laitan aurinkopuuteria yhtään enempää kuin postauksessa olevissa kuvissa näkyy, näytän vaan likaiselta. Mutta kai se on hyvä, että on löytänyt rajansa?
 
Yritän, yritän ja yritän kuitenkin ja aina välillä vahingossa onnistunkin siinä. Mutta jostain syystä koen silti eniten omaksi lookikseni sen eteerisen ja kalpean Lumikin.
Näin kesäaikaan tahtoisin kuitenkin kovasti olla se tyttö, joka hankkii keväällä jonkun kauniin lookkituotteena kulkevan aurinkopuuterin ja käyttää sitä seuraavaan kevääseen saakka, jolloin puuteri on jo nähnyt parhaat päivänsä ja kaipaa uutta seuraajaa. Tuolla välillä olen ollut päivittäin freesin, päivettyneen ja auringonsuuteleman näköinen. 
Käytännössä tulen ihailemaan tätäkin aurinkopuuteria pitkään, käyttämään tätä kerran tai kaksi viikossa ja antamaan tämän kesän jälkeen eteenpäin jollekin aurinkopuuterilla läträävälle ystävälleni joka ihmettelee, miten olen muka voinut käyttää tätä koko kesän ajan, kun tässä ei ole edes kulumia…
Aurinkopuuterisin terveisin aina niin väritön bloggaajanne Virve.
Ja kiitos Berner, että edes yritätte tehdä minusta värikkäämmän…

Kommentit (8)

 1. Anonyymi

  Moi, onko nuo nykyiset kulmakarvasi siistityt edelleen sillä lankaustekniikalla, jonka esittelit tovi sitten? Kuinka lankauksella voi vaikuttaa kulmakarvojen paksuuteen? Sinun kulmakarvasi ovat kaventuneet paljon, joten pohdin onko ne edelleen lankauksella muotoillut vai jollakin muulla tavalla. Lankaus kuulostaa hauskalta ja ajattelin ulkomaan reissulla testata, mutta omiin kasvoihini ei sovi ihan noin ohuet kulmakarvat. Uskallanko kokeilla lankausta, jos haluan vain siistiä kulmakarvat enkä ohentaa niitä? Kiitos vastauksesta 🙂

 2. Anonyymi

  Voi luoja mulla on ihan sama noiden arskapuutereiden kanssa, että en oikein saa niillä loihdittua naamaan minkäänlaista ilmettä. Turhauttavaa…

  -Sara

 3. Sailuri

  itse laitan aurinkopuuteria lisäksi kaulaan ja dekoltee alueelle

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *