Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Aikuinenko?

Inhosin ennen pakata meikkejä reissua varten. Oli kyseessä sitten kymmenen päivän Englannin matka, viikon etelänloma, pitkä viikonloppu poissa kotoa tai ihan vaan yökyläreissu, oli meikkien pakkaaminen aina yhtä kamalaa. En tiennyt, mitä tahdoin mukaan, mitä tarvitsin mukaan ja mikä oli välttämätöntä saatika sitten, että olisin voinut olla varma, mihin tuotteisiin voisin luottaa tai mihin en kyllästyisi.

Nyt olen harjaantunut hommassa kovasti. Ennen pakkasin töihin, nykyään vapaa-ajan yökyliin ja matkoille. Näiden pakkailujen ja tylsien ja pinttyneiden arkimeikkausrutiinieni vuoksi voinkin jo alkaa kutsua itseäni ammattilaiseksi meikkieni pakkaamisessa. Meikkiarsenaali on koottu kasaan parissa minuutissa aina, sillä tämä sama arsenaali on se, jolla muutenkin lähes poikkeuksetta arkimeikkini teen.

Tältä vakkarimeikkipussini näyttää lähes poikkeuksetta:

Tässä tuotteet vielä tarkemmin eriteltyinä:

Meikkipohja syntyy tällä hetkellä hieman kuivemman ihoni vuoksi usein Shiseidon sävyttävällä päivävoiteella (tästä tulossa oma hehkutuspostauksensa myöhemmin, sillä tämä todellakin ansaitsee sen). Peittämiseen käytän Diorin Nude concealerin sävyjä 001 ja 002 sekä Estee Lauderin Double Wear Concealeria (sävy 2, mutta sävy 1 voisi ehkä olla vielä parempi). Meikkipuuterina ja samalla puuterina Cliniquen Almost Powder Makeup. Aurinkopuuteri Cliniquelta ja poskipuna Benefitin Georgia.

Silmämeikki on helppo. Pohjustus Too Facedin Shadow Insurancella, silmämeikki itsekootulla Diorin viisikolla, rajaukset Sensain ruskealla nestemäisellä linerilla ja mascaraksi Isadoran Big Bold Mascaraa.

Kulmiin väriä Chanelin kulmakynän sävyllä 40 ja IsaDoran värillisellä kulmageelillä.

Huulet saavat väriä jostain näistä minikokoisista Clarinsin tai Smashboxin söpöläisistä.

Ja kaikki meikit mahtuvat onnistuneesti ja ilman tappelua meikkipussiini. Jos lähden pidemmälle matkalle, otan mukaan vielä yhden kylmemmän silmämeikkipaletin ja poskipunan, jotka tosin edelleen mahtuvat meikkipussiini.

Onko minusta tullut aikuinen vai mitä ihmettä tämä oikein on?

Onko teidän helppo pakata meikit matkaa varten?

Kommentit (16)

  1. Anonyymi

    Itelläni kulkee perinteisesti mukana mineraalimeikkipohja ja -poskipuna. Lisäksi kulmakynä, ripsari ja huulirasva. jos tiedän, että bileitä on tiedossa, niin otan laukkuun erikseen mukaan CS:n metallic mania -paletin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *