Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Aiiiiiii want candiiiiiiiiiii

Sain erään kosmetiikkapaketin mukana pienenä, minulle täysin yllätyksenä tulleena lisänä käsiini aivan mielettömän makean rannekorun. Siis aivan kirjaimellisesti!

Tämän ihanan englanninlakritsi rannekorun on valmistanut kotimainen Elvari korut, joka on suomalaisen polymeerimassasta koruja tehtailevan Sanna Leinosen oma yritys.

”…näin sitä lähtee harrastukset käsistä.” Elvari.fi

Rannekoru on aivan uskomattoman suloinen ja herkullisen näköinen!

Niin herkku, että minun oli aivan pakko viedä sen syvin olemus ihan kynsiinikin asti:

Lempparipuuhaani on pukeutua muuten hyvin klassisesti ja asiallisesti, mutta leikitellä sitten koruilla ja tässä tapauksessa tuoda hommaan mukaan vielä siihen kytketty kynsilakkateemakin.

Elvarin nettikaupasta näyttäisi löytyvän jos jonkun näköistä herkkua ja tällaisena kuvaamataidollisesti lahjattomana ihmisenä en voi kuin ihastella toisen kädentaitoja ja luovuutta!

Siis mikä vekkuli idea: Kaulassa kakku ja korvissa sen puuttuvat palat!

Kahviaddiktin aamu alkaa kahvipapukorviksilla! Ihana lahjaidea!

Toivotaan, että monet ihmiset löytävät nämä Sannan ihanuudet ja hänen haaveensa päästä tekemään koruja työkseen toteutuisi, sillä sen verran taidolla ja mielikuvituksella nämä ovat tehtyjä!

Oletteko ennen kuulleet Elvarin koruista? Innostuitteko?

Kommentit (15)

 1. Niamh

  Rakennekynsiä voi Jasmine aivat huoletta itse lakkailla – itse asiassa lakkaukset pysyy niissä todella hyvin! 🙂

  Mutta kun vaihdat kynsilakkaa, muista käyttää asetonitonta kynsilakanpoistoainetta, sillä asetoni on aine jota juuri akryylimassan irtiliuottamisessa käytetään.

  Ei sun kynnet yhdestä kynsilakan poistokerrasta mihinkään taianomaisesti putoa, mutta asetoni haperoittaa kynsimassaa ja pinnan kaunis kiilto saattaa lähteä, plus kynsien pysyvyys heiketä.

 2. Anonyymi

  Tuollaisia koruja on ollut markkinoilla jo pidemmän aikaan ja kaikenlaisiin muffinsseihin ja kakunpaloihin on tullut törmättyä, joten sinänsä "uniikkeja" nuo eivät ole, vaikka hauskoja noin muuten ja voisin itsekin käyttää.

  – Noora

 3. shiny

  Aivan ihana tuo kakkukoru setti!

 4. Mirette

  Oii, aivan ihania koruja 🙂

 5. Anonyymi

  Ihanaa kiitos kiitos kiitos, olen ettiny äidilleni joululahjaa ja tuolta löytyi aivan ihana pullokaulakoru =)
  Ja täytyy vielä mainita, olen lukenut blogiasi hyvin kauan, olit kirjoittanu noin kuukauden kun kaverini linkkasi blogin! Oon löytäny paljon hyviä tuotteita ja kauneudenhoitovinkkejä, kiitos paljon niistä ja viihdyttävästä luottevasta 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *