Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lumene 6 in 1 Color Correcting Powder eli CC-puuteri

Sain Lumenelta jonkun aikaa sitten blogini kautta kokeiluun merkin  6 in 1 Color Correcting Powderin, eli tuttavallisemmin CC-puuterin.

Tuote kulkee ihan vaan puuterin nimellä ja lupaa neutralisoida punoitusta, tasoittaa ihonsävyä, tehdä samettisen mattaisen pinnan, kosteuttaa, olla pitkäkestoinen ja sulautua ihon sävyyn. Tuotteen ohjeistus jättää kuitenkin hyvin epäselväksi, onko tuotetta tarkoitettu käytettäväksi yksinään vai meikin päällä. Tuote nimittäin lupaa paljon, joten sen puolesta se voisi käydä yksinäänkin, mutta toisaalta se ei kuitenkaan mainitse olevansa meikkipuuteri? Merkin kotisivuillakin puhutaan vain helposta ja nopeasta meikistä. Käyttöohje-kohdassa puolestaan puhutaan vain englanniksi, kuinka meikkiä voi päivän aikana korjailla tuotteen avulla.

Lumene, miten olisi tarkennus pakkaukseen?

Päätin itse, että kokeilen puuteria ihan yksinään.

 

Blogger on siitä ärsyttävä, että se kaunistelee kuvien lopputulosta tasoittaen aina ihon sävyä. Oma ihoni on meikittömänä hieman punoittava, sille ilmestyy satunnaisia näppyjä, sillä on hieman pisamia ja silmänaluset ovat aina tummat. En uskonut, että tuote kykenee peittämään silmänalusiani haluamallani tavalla ja heitin niille erillistä peiteainetta. Muuten käytin vain pelkkää CC-puuteria.

Ja hyvinpä tämä kyllä näytti ihoa tasoittavan!

Epäröin alunperin puuterin sävyä, sillä ligh/medium -merkintä kuulostaa tällaisen kalpeahipiäisen korvaan aina kovin tummalta. Ilokseni sävy oli kuitenkin omalle vaalealle iholleni sopiva.

Myyjänä annan Lumenelle kuitenkin suuren miinuksen siitä, että sävymerkintä löytyy vain pakkauksesta avattaessa irrotettavasta tarrasta. Vaikka sävyvaihtoehtoja onkin vain kaksi, olen varma, että uutta puuteria hakiessa asiasta tulee asiakkaiden kanssa vääntöä. Jos vanha puuteri on mukana, ei kumpikaan testeri kuulemma näytä koskaan samalta kuin vanha ja jos puuteria ei ole mukana, on pakkauksen pohjasta otettu milloin pakkauskokoa ja milloin tuote-erän tunnusta värimerkinnäksi. Olisitte nyt vaan printanneet sen sävyn nimen sinne…

Anteeksi pessimistisyyteni, mutta en myöskään pidä Lumenen kovista vaahtomuovisista vipoista, joilla on niiden jäykkyyden vuoksi hankalaa saada puuteri levittymään täysin tasaisesti. Tuntuu, että se jää välillä liian isoiksi rannuiksi pitkin kasvoja.

Lopputuloksen kannalta pidin puuterista kuitenkin kovasti. Se tasoitti ihoa hyvin, tuntui iholla kevyeltä, näytti ohuelta ja tuntui sopivan matalta. Tuotteen kosteuttavuuteen en jaksa uskoa, mutta kuivuuteen taipuvaisella ihollani tämä ei ainakaan tuntunut liian kuivalta.

Hyvä tuote siis, jos pakkaukseen saisi vain nuo pari pientä korjausta!

 

Oletteko te kokeilleet Lumenen CC-puuteria? Mitä olette siitä tykänneet? Ja kuinka te olette sitä käyttäneet: yksin vai yhdessä meikkivoiteen/CC-voiteen kanssa?

Lumene 6 in 1 Color Correcting Powder -puuterilla on hintaa n. 15,90 euroa.


Lue myös nämä postaukseni:

IsaDora kivipuuteri vaalealle iholle MAC puuteri heleä lopputulos Loreal Total Cover palette

Kommentit (21)

  1. Emma

    Vaikka tää on ”vanha” postaus ni vastaanpa kuitenkin koska itse vasta ostin ekaa kertaa Lumenen CC-puuterin. Lumenen meikkivoiteita ja puutereita olen käyttänyt aikalailla siitä asti ku aloin meikkaamaan, eli n. 15 vuotta. Päädyin ostamaan CC-puuterin vain siksi koska sitä puuteria ei löytyny, jota yleensä käytän..mutta ei siinä mitään, tätä ostan varmasti uudestaan, varsinkin näin talviaikaan. Ja tuon tönkön vipan heitin menemään. Käytän tätä meikkivoiteen päällä koska mun epätasasen värinen iho tarvii parempaa peittoa. Minä taputtelin tätä kevyesti meikkivoiteen päälle ihan pelkällä vanulapulla. Toki ohut puuterivippaki käy. Meikkipohjasta tuli täydellinen ja mikä ihaninta, kasvojani ei ole kutissut ollenkaan eli kyllä tämä vähä kosteuttaa! 5 tunnin jälkeenki meikkauksesta ihon tuntuu samettisen pehmeeltä!

  2. Karoliina Nurmi

    Tämä on vanha juttu, mutta kommentoin kuitenkin…

    Olen käyttänyt Lumenen CC-puuteria muutaman vuoden ja tykännyt todella paljon. Minulla se tasoittaa ihoa juuri sopivasti jättäen vienon, luonnollisen hohdon iholle. Se sopii pintakuivalle 40v iholleni suht´ ok toki muistuttaen kovin karheista kohdista pienellä hilseilyllä (kuten kaikki puuterit). Minä myöskään en usko puuterin kosteuttavuuteen, mutta ei se ainakaan tunnu kuivattavan ihoa lisää niin kuin monet puuterit. Olen luonnollisen meikin ystävä enkä pidä nukkemaisesta, selkeästi puuteroidusta, luonnottoman näköisestä ihosta ja siksi sopivan puuterin löytäminen on ollut vaikeaa. Kokeilemissani luonnonkosmetiikan mineraalipuutereissa on ollut se ongelma, että ne ovat olleet liian ”rasvaisia” ja ihosta on tullut nopeasti epämiellyttävän kiiltävä tai/ja puuteri on lähtenyt valumaan ryppyihin. Tämä Lumenen cc- puuteri on ollut kiva löytö eikä ole aikomusta vaihtaa!

    PS. Käytän puuteria ihan sellaisenaan (ja minulle se riittää) eli ilman meikkivoidetta, koska en ole vielä löytänyt riittävän luonnollista meikkivoidetta, joka ei tuntuisi ihottavalta pakkelilta naamalla, pysyisi ja olisi luonnollisen sävyinen ja näköinen. Levitän puuteria joko vipalla tai isolla puuterisiveltimellä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *