Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Afterlife aka elämää ripsienpidennysten jälkeen

Minulta on kyselty usein kysymyksiä liittyen vajaan vuoden verran pitämiini ripsienpidennyksiin ja tänään vastailen vihdoin näihin kysymyksiin. Varsinainen postaus itse ripsien pidennyksistä ja huollosta löytyy täältä, mutta tämä postaus käsittelee lähinnä pidennyksistä luopumista.Miksi luovuit ripsienpidennyksistä?

Ripsienpidennykset olivat aivan ihanat ja täydellinen apu kiireisiin työaamuihini, mutta kosmetiikkamyyjänä en vain kyennyt elämään ilman omia kokemuksiani uutuusmascaroiden suhteen. Oli aivan toivotonta elää lähes vuoden ajan myyden uutuusmascaroita perustuen vain ja ainoastaan muiden kertomiin kokemuksiin, sillä ripsienpidennyksien kanssa jokainen mascara näytti upealta, eli mitään uutuutta oli aivan turha testata.Tahdoin siis saada itse kokeilla uutuusmascarat voidakseni myydä niitä paremmin, minkä lisäksi paloin halusta päästä kokeilemaan ripsiäni sittemmin tehokkaasti
kasvattanutta NeuLashia.

Kärsivätkö ripsesi pidennyksistä?

Olen kuullut kauhutarinoita ripsienpidennysten aiheuttamista iroonneista ripsistä, aukoista ripsirivistöissä ja ripsienpidennyksien jäljiltä hakkuualueelta näyttävistä ripsirivien jämistä, mutta omaksi onnekseni nämä tarinat eivät millään lailla koskeneet omia ripsiäni. Syynä tähän on se, etten ahnehtinyt liikaa pidennyksieni kanssa.Omat pidennykseni olivat 10 mm Xtremelashes-pidennykset ja vaikka pyysin pariinkin kertaan eri laittajalta pidempiä ripsiä, en saanut sellaisia. Nämä ammattilaiset nimittäin tiesivät omien ripsieni olevan liian hennot pidemmille ripsille. Ripsien katkeilu ja ylimääräinen irtoilu johtuu yleensä nimittäin nimenomaan siitä, että naiset haluavat liian pitkiä ripsiä, joita omat ripset eivät jaksa kannatella.

Todellinen ammattilainen osaakin siis paitsi liimata ripset huolella saaden riveistä uskomattoman kauniisti ja siististi asettuvat myös määritellä asiakkaansa ripsille sopivan pituuden. Ensimmäisellä laittokerralla voi joskus tulla pieniä määrittelyvirheitä, mutta ammattilainen osaa kerran tai parin huollon jälkeen jo viimeistään kertoa, mikäli asiakkaalle laitetut ripset ovat liian pitkät hänen ripsilaadulleen.

Jos ripset ovat katkeilleet ja irtoilleet pidennysten vuoksi, kasvavatko ne koskaan takaisin ennalleen?

Tottakai kasvavat, mutta tähän voi mennä aikaa. Riippuu täysin ripsien kasvuvaiheesta ja ripsienpidennysten jättämästä tilanteesta, kauanko tähän menee, mutta kuukaudessa tai parissa ripset ovat jälleen ennallaan.

Kävitkö poistattamassa omat pidennyksesi vai poistitko ne itse?

Annoin omieni putoilla pois itse. Kolmen viikon huoltamattomuuden jälkeen ripset alkoivat jo olla hieman vähissä ja päivittäinen mascaran käyttö ja poispesu auttoi tietysti suuresti irrottamisessa -varsinkin, kun lakkasin välttämästä öljypitoisia tuotteita ripsieni lähellä. Vihonviimeiset ripset myönnän nyppineeni itse kevyesti irti ja niiden mukana katosivat kyllä muutaman omatkin ripseni, mutta mitään suurempia vahinkoja en ripsilleni aiheuttanut.

Millaisia kokemuksia teillä muilla ripsienpidennyksistä luopuneilla on asiasta? Miksi poistitte, miten poistitte vai kävittekö poistattamassa ja miltä ripsenne näyttivät sen jälkeen?


Lue myös nämä postaukseni:

Lilash toimiva ripsiseerumi Loreal Miss Hippie mascara Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Itse luovuin pidennyksistä, koska halusin meikata luomia kunnolla (koin sen vaivalloiseksi pidennyksien kanssa) ja kokeilla pitkästä aikaa mascaroita.

  Omat ripseni olivat pidennysten jäljiltä vain parin millin tyngät, joihin hädin tuskin sai mascaraa laitettua…onneksi ne kasvoivat kahdessa viikossa takaisin normaalipituuteensa. All in all, pidennyksissä on puolensa ja puolensa. Voisin ottaa vielä joskus uudelleen, mutta en aivan lähiaikoina. Minun mielestäni niistä on kovempi homma kuin ei-pidennyksillä olemisesta 🙂 Mutta se taitaa olla näkemyasia.

 2. Anonyymi

  Ei liity millään tavalla aiheeseen, mutta olisi tosi kiva nähdä postaus Garnierin BB Creamista, nyt kun sitä on vihdoin Suomessa saatavilla. 🙂
  -mari

 3. Johkuli

  Mulla on ollut n. 6 kk pidennykset, hain muutaman kuukauden sellaista paikkaa jossa ripset kestää kauemmin. Lopulta löysin.
  Sitten aloin huomata lieviä ärsytysoireita heti ripsien laiton jälkeen, ajan kanssa sitten nyt on alkanut tulemaan enemmän ärsytystä silmille.
  Jouduin nyt päätymään ratkaisuun, kuultuani että liimassa saattaakin olla hartsia joka on nikkelin johdannainen ja sen vuoksi nikkeliallergikkona tulee oireita.
  Eräälle tutulle oli tullut sellaiset turvotukset luomiin että ei meinannut silmäluomet palautua edes. Päädyin nyt sitten tämän kasvaneen ärsytyksen myötä että luovun tästä hiukan kalliistakin hemmottelusta sitten kokonaan.
  Pitää jatkossa tyytyä sitten ripsien värjäyksin nähtävästi tai siihen tuttuun Sensai 38:aan.

 4. "Hullu kosmetiikkahörhö!" Ostolakossa-blogi täyttää 8 vuotta.

  […] 7. Afterlife aka elämää ripsienpidennysten jälkeen […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *