Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Äärimmäisen seksikäs hedelmäliha. Näin vapaasti suomennettuna.

Kuten kerroin, olen alkanut tehdä tuttavuutta Yves Rocherin tuotteiden kanssa saatuani niitä testattavakseni kassillisen.
Ensimmäinen ja samalla minulle myös suurin askel oli, kun tartuin merkin mascaraan. 
Yves Rocherin mascaroiden kanssa myönnän kärsineeni pahasta asennevammasta. En tiedä, mihin olettamukseni on perustunut, mutta jostain syystä olen olettanut merkin mascaroiden kärsivän halpojen mascaroiden syndromasta, eli liian löysästä ja vetisestä koostumuksesta. Löysällä koostumuksella kun ei tuoda tuuheutta ja runsautta, joten miksi edes tarttuisin sellaisiin mascaroihin.
Sain kuitenkin kokeiltavakseni merkin Sexy Pulp Ultra Volume Mascaran (12,90€) kausilookin mukaisessa tyylikkäässä kultaisessa hylsyssä. Pakkaus näytti varsin houkuttelevalta ja kun vetäisin tuotteen harjan ulos, ei sekään ollut ollenkaan hullumman oloinen.
Harja nimittäin näytti juuri sopivan kookkaalta, mutta silti tarkkaa jälkeä tekevältä. Mascaran koostumus vaikutti sopivan voidemaiselta eikä ollenkaan liian löysältä eikä harja napannut itseensä liikaa massaa. Harjakset jopa näyttivät siltä, että ne erottelisivat ripset hyvin tuoden ripsiin kuitenkin hyvin massaa. Oho! 
Mascara osoittautui minulle täydelliseksi positiiviseksi yllättäjäksi.
Tässä ripseni ilman mascaraa:
 Ja tässä jälkeen:
Tässä vielä toinen ekstakerros lisättynä: 
Oh my, mä tykkään tästä!
Ripsivärin koostumus ei tosiaankaan ollut liian löysä ja sitä saattoi helposti kerrostaa sen silti erotellessä ripsiä. Kuvien ripsille ei ole edes näytetty ripsikampaa, jonka avulla lopputuloksesta tulee tietysti vieläkin huolitellumpi.
Paitsi että mascara siis pidensi, tuuheutti se myös hyvin. Mascara pysyi ripsissäni hyvin varisematta tai leviämättä ja oli muutenkin kaikin puolin sen verran mallikas tapaus, että se sai minut innostumaan kovasti paitsi Yves Rocherin mascaroista, myös merkin muistakin tuotteista. Ehkä olen missannut paljonkin, kun olen jäänyt niin etäälle tästä merkistä?
Nyt minua kiinostaakin tietää, millaisia mascarakokemuksia teillä on Yves Rocherin mascaroiden suhteen. Löytyykö merkiltä muita yhtä loistavia tapauksia?

Kommentit (27)

 1. erika

  Mulla on ollut merkiltä kokeiluversiona tuo pinkki Couleurs Nature Lash Plumbing mascara ja se ainakin oli tosi hyvää. 🙂 Jos tässä joskus innostuisi tilaamaan ihan täyskokoisen putkilon!

 2. Anonyymi

  Mikä toi otsikko on? 😀

 3. Anonyymi

  Itse olen ollut todella tyytyväinen moniin Yves Rocher'n maskaroihin. Ovat sopineet minulle, tehneet näyttävää jälkeä ja hinta hyvä. Etenkin juuri se siniseen tiiviin pakattu, jota joku toinenkin kehaisi, oli huippu. Samoin olen pitänyt monista Lumenen maskarousta. Ripsarissa hyvää voi saada edullisestikin. Eikä kannata olla ennakkoluuloinen. Kosmetiikka on kallista ja halpatuotteet ovat monille se ainut vaihtoehto.

 4. Anonyymi

  Pitääpä käydä tuommoinen ostamassa 🙂
  Ihanat ripset ja silmät ja muutenkin olet niin kaunis 😀

 5. Anonyymi

  Erityisen vuokralainen hehkua paikan päällä kansallisooppera raili siekkinen tolonen elinkeinokeskus.

  Feel free to visit my web page :: pikavippia; ,

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *