Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ääh…

Nyt on paha dilemma.

Onko kukaan huomannut, että Diorin kesän 2010 paletit ovat ilmestyneet jo pari viikkoa sitten, enkä ole vieläkään ostanut niitä? Paletit ovat aivan upeita ja ihania, mutta en silti ole varma, pitäisikö minun ostaa ne.

Vastaus olisi ennen ollut minulle itsestäänselvyys, mutta nyt kysymys aiheuttaa hirveää pohdintaa ja itsetutkiskelua.

Te tiedätte, kuinka intohimoisesti suhtaudun Diorin paletteihin. Tai itseasiassa, kuinka intohimoisesti olen suhtutunut. Nyt on nimittäin menossa tylsistynyt kausi, sillä en vain ole aikoihin oikein jaksanut innostua meikeistä liiemmin. Kuten olette varmasti huomanneet, on meikkikokoelmani kutistunut reilusti ja yli kymmenen Dior-viisikkoakin on viimeaikoina muuttanut uusiin koteihinsa. Mikä minua vaivaa?

Tämän vuoksi en olekaan nyt varma, pitäisikö minun ostaa nämä kesän 2010 uudet ihanat paletit. Sävyt ovat upeita ja kauniita, mutta minullahan on jo vaikka mitä luomivärejä, joita en muutenkaan ehdi pahemmin käyttämään!

Mutta mitäs sitten, kun jälkikäteen ihan varmasti saan päähäni, että paletit on pakko saada enkä sitten enää saakaan näitä mistään käsiini? Kuulin nimittäin jo muutaman Dior-konsulentin sanoneen, että nämä kumpikin olisivatkin one shot -tuotteita ja alunperinhän toisen näistä piti jäädä valikoimiin. En siis tiedä, ovatko suunnitelmat muuttuneet, jääkö toinen valikoimiin muualla maailmassa vai ovatko konsulentit vain höpötelleet omiaan (toivon viimeistä). Sävyt kuitenkin ovat todella kauniita ja paletit laadultaan loistavia ja olen odottanut näiden ilmestymistä kieli pitkällä ja meikkisiveltimet tanassa.

Ostaako siis vaiko ei? Paletit ovat aivan täydellisiä, mutta ovatko ne kuitenkin turhia lisiä kokoelmaani? (Oh my God, en voi uskoa juuri joutuneeni pohtimaan tätä!)

Päätin pitää luomivärieni kanssa pienen palaverin. Palaverin pitäminen oli helppoa nyt, kun kaikki meikkini mahtuvat pakkiin ja saatoin nostaa pakin olohuoneeseen ja leivittää yhä pienemmäksi käyvän luomivärikokoelmani nenäni eteen. Nostelin jokaisen luomiväripalettini auki läppärini viereen ja avasin läppäriltäni kuvia Diorin kesän viisikoista.

Siinä minä sitten istuin ja pohdin palettieni keskellä elämäni ja luomivärieni tarkoitusta. Olisiko kivempaa omistaa ihania paletteja vai tulla käyttäneeksi jo omistamiaan paletteja? (Tai olisiko kivempaa, jos minulla olisi järkevämpääkin tekemistä, kuin tällaisten asioiden pohtiminen…) Tekisikö minut onnellisemmaksi uusien palettien ostaminen vai pienemmällä varastolla pärjääminen ja vanhojen käyttäminen?

Swatchailin ja mätsäilin ja lopulta löysin jo omistamistani luomiväreistä todella hyviä korvaajia kesäviisikoiden sävyille. Ja sitä paitsi vaikkeivät sävyt täysin mätsäisikään juuri kesän viisikoihin, on minulla näköjään vaikka mitä superihanaa, mitä voin käyttää ja yhdistellä!

Taidan siis voida julistaa, etten ehkäpä luultavasti ostakaan Diorin kesäviisikoita. (Taidan, ehkäpä ja luultavasti ovat tässä lauseessa ne kolme sanaa, joihin tulen vetoamaan, mikäli jostain syystä päädynkin jossain vaiheessa ostamaan paletit.)

Joko joku muu on langennut kesäviisikoihin?

Kommentit (28)

 1. Anonyymi

  Ostin tänään tuon crush glow-paletin ja se on mun ensimmäinen viisikko. Oli hieman outo olo kun menin maksamaan sitä, mietin että kai sitä täytyy olla hullu kun maksaa niiin paljon jostain luomiväristä. Onneksi henkilöstöalennus kuitenki hieman rauhoitti mun mieltä, enkä usko että tämä jää ainoaksi viisikoksi mun meikkikokoelmaan.. 😉

 2. Anonyymi

  Ready to glow tuli ostettua ja tykkaan. Luulen kuitenkin etta tuo toinen ei tartu mukaan.

  Minulla on vasta noin 10 viisikkoa joten ei mitenkaan kamalan paljon…ja ne ovat ihania.

 3. Nimetön

  Anonyymi: Mutta vaikka paletille jäikin vieä hintaa, saisit harvalta sarjalta yksittäisiä luomivärejä samalla hinnalla, mitä yhdelle napille nyt jäi hintaa. 😉

  Anonyymi: 10 on oikein sopiva määrä. Pari mahtuu lisää, mutta vielä ei ole liikaa. 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *