Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

A Second Chance: John Frieda Volume Refresh Dry Shampoo

Joskus on hyvä antaa uusia mahdollisuuksia -niinkuin vaikka silloin, kun joku, johon olet aina kuvitellut luottavasi pettää luottamuksesi etkä vaan voi käsittää niin voineen tapahtua.

Totaalisen antisosiaalisena ihmisenä koen edellä esitettyjä tilanteita varsin harvoin, sillä paitsi että nysvään mielummin kotona omassa rauhassa en myöskään yleensäkään luota keneenkään. Jos kuitenkin johonkin olen luottanut niin se on ollut my man John Frieda, jonka lumipyryn aikaansaaneesta kuivashampoosta päivittelin teille hetki sitten. Kokeilin tuotteen, ympärilleni pöllähti valtava puuteripilvi ja hiusteni tyvi oli totaalisen puuterinen. Ei hyvä.

John Frieda

Kuulin asiasta eri suunnilta sen verran ihmettelyä, että koko juttu jäi vaivaamaan mieltäni. Moni oli nimittäin käyttänyt tuotetta täysin tyytyväisenä ilman moista ilmiötä. Ehkä tuotteessa ei olekaan vikaa oikeasti?

Halusin antaa tuotteelle uuden mahdollisuuden, joten hankin käsiini uuden pullon. Pakkohan minun oli saada tietää, oliko tuote susi vai oliko minulla vaan ollut sen maanantaikappale käsissäni.

John Frieda

Ja arvatkaapas mitä? Tämä saman tuotteen toinen pullo oli aivan eri laatua. Siinä missä aiempi pulloni suihkutti puuteria sen verran reilusti, että hiuspohjani ja vaatteeni saivat molemmat osakseen varsinaisen pöllyn, tuli tästä selkeästi samalla lailla märkä suihku, mutta se ei pölissyt ympäriinsä tai kasautunut hiuspohjaani runsaiksi vaaleiksi kinoksiksi -ei, vaikka kuinka suihkin. Itseasiassa se ei edes näyttänyt muodostavan hiuspohjaani samalla lailla vaaleaa kasaumaa.

John Frieda

Otetaan siis arviointia hieman uusiksi: Volyymia lupaileva kuivashampoo imi hiuspohjastani hyvin rasvaisuutta ja toi sille puhtaan tunteen, muttei jäänyt tuntumaan oikeastaan ollenkaan. Samalla tämä tosin tarkoitti, ettei tämä myöskään liiemmin tuonut hiuksilleni rakennetta tai sitä luvattua volyymia, mutta hyvänä ihan perus kuivashampoona tämä on kyllä toiminut. Tämän kuivashampoopullon myötä löysin myös selityksen sille, miksi tuotteen nimessä on ”refresh”-sana. Tämä nimittäin toi suihkuttaessa hiuspohjaani virkistävän tunteen.

Kiitos, John Frieda. Olemme edelleen bestiksiä ja luotan sinuun, vaikkei tästä silti lemppariani tullutkaan. <3

Kommentit (4)

 1. Eliina87

  Kiva että kokeilit tuotetta uudestaan ku mä jäin miettimäänkin että kerrastako heiti roskiin sen ekan pullon, kun jollekin tuotteelle joskus aiemmin annoit kans toisen tilaisuuden.

 2. Eevi

  Moikka! Liittymättä tähän postaukseen, tulit heti mieleen, kun luin kemikaalicoctailin uusimman postauksen syöpävaarallisista aineista Lorkun tuotteissa. En saa sitä linkitettyä nyt tähän :/ mitä oot mieltä?

  • virve

   Suosittelen lukemaan tämän Hennan loistavan postauksen aiheesta: http://highandlight.blogspot.fi/2016/01/kiellettya-sailontaainetta-kosmetiikassa.html

   Tuosta käy hyvin ilmi, mistä on kyse. 🙂

  • Eevi

   Kiitti linkistä! Luin jutun ja ymmärrän sen jälkeen sekä skeptisen asennoitumisen että hysteerisemmän reaktion. Kommentoin jo tonnekin, että itseä mietityttää, miten eri teolliset (ja luonnollisetkin, mut ne vähemmän) kemikaalit vaikuttavat sikiöön. Kun omaa lasta joutuu odottamaan, niin väkisinkin joskus tulee mieleen kemikaalikertymät, kiinalaiset vaatemyrkyt ja ympäristöstä kertyvät kakat. Enkä tunnista itsessäni hysteriaa.
   Nykyään on muotia kyseenalaistaa esimerkiks vallisevat ravitsemuksen viranomaissuositukset ja kriittisiin tutkimuksiin vedotaan puolin ja toisin. Musta tää näkyy myös kosmetiikka-asioissa vahvasti. Oikeasti on käynyt nyt niin, ettei lopulta kukaan tiedä, mihin oikeasti uskoo. Niinpä sitä sitten tasapainoillaan ja yritetään pysyä keskitiellä ilman fanaattisuutta 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *