Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

A little lipstick never killed anyone

Olin ennen se tyttö, joka vaistonomaisesti nosti kauhuissaan kätensä suun eteen tajutessaan aamulla kotoa lähdettyään, että oli unohtanut laittaa huulimeikkiä. Tuona tyttönä olemisesta on jo vuosia, mutta voisin kyllä ehdottomasti tsemapata huulieni punaamisen kanssa. Värikkäät sävyt kun kiistatta piristävät koko lookkia.
Perääni on selvästi lähetetty ensiapujoukot, sillä sain blogini kautta testattavikseni muutamia uusia Lumenen kesäkokoelman huulipunasävyjä.
Ja pakkohan se on myöntää, että pirtsakat sävyt piristävät ilmettä välittömästi.
42 Vadelmamehu.

Sävy 42 Vadelmamehu ei ollut huulilla niin roosa kuin mitä sävyn nimi antoi ymmärtää. 

42 Vadelmamehu.
Pirtsakka sävy toi meikkiin freesiyttä ja väriä, mutta pysyi silti pehmeänä. Tämä oli sävynä enemmän sellainen punaisen ja vadelman kesäinen liitto oikeastaan.
44 Ruusutarha.
Sävy 44 Ruusutarha sitten puolestaan on jo enemmän ihan pehmeä vadelman vaaleanpunainen. 
44 Ruusutarha.
Pidän kirkkaista sävyistä, mutta ehkä tämä pehmeä vadelmasävy oli näistä kolmesta kuitenkin eniten mieleeni. Tämä antoi periaatteessa sävyä, muttei näyttänyt huulilla kuitenkaan kovin vahvalta meikin yleisilmettä katsoessa.
45 Kesän valo.
 Sävy 45 Kesän valo oli kolmesta sävystä eniten oranssiseen vivahtava.
En ole niinkään oranssien sävyjen suosija, mutta tässä määrin edustettuna sävy toi vaan mukavan kesäisen vivahteen lookkiin. 
 Pidän Lumenen huulipunista periaatteessa, mutta minulla on kuitenkin niiden kanssa pari pientä ongelmaa. En ensinnäkään pidä punien tekomarjaisasta tuoksusta, joka niihin ympättiin punien siirtyessä Wild Rose -nimen alle (oliko se nyt kuutisen vuotta sitten…?). En ole varma, onko hajuaistini heikentynyt vai onko punien tuoksua vain kevennetty vuosien saatossa ja uudistuksien myötä, mutta nyt nämä eivät enää onneksi ainakaan tunnu nenässäni kuin pienen hetken ajan, eli siinä mielessä ongelma on hieman helpottunut.
Toinen ongelma on, etten koe näiden sulavan huulilleni ihan niin täydellisesti kuin mitä parhaat huulipunani tekevät. Kuten lähikuvista näkyy, tulee tämä joidenkin sävyjen kohdalla hieman esiin. Tämäkään ongelma ei kuitenkaan ole paha, joten pidän Lumenen punia hyvinä punina hintaansa (10,90 €) nähden. Ne kuitenkin levittyvät huulilleni kauniisti, tuntuvat niillä mukavan pehmeiltä ja kestävätkin vielä kiitettävästi. Näin ollen ne ovat loistavia arkipunia, joiden valikoimista varmasti löytyy helposti sävyjä moneen makuun.
Näiden sävyjen innoittamana lupaankin yrittää jälleen tsempata huulimeikin käytön kanssa!
 Millaisia punailijoita te olette? Käytättekö kevyitä vai pirtsakoita värejä? Punaatteko huulianne yleensä ylipäätänsä? Vaikuttavatko vuodenajat asiaan jotenkin?

Kommentit (17)

 1. Jenni Janina

  ihanan värinen toi rasberry juice ( 42 ) :)) rakastuin heti! yleensä en käytä huulipunia mutta kesäksi voisin tollasen itselleni hankkia!

 2. Satu

  Sulle sopii huulipunat ihan superhyvin 🙂

  • virve

   Kiitos! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *