Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

841

En ole hankkinut suuresti rakastamiani Diorin viisikoita itselleni enää pariin vuoteen, mutta nyt sain yhden sellaisen ihanuuden äidiltäni.

Diorin kevään lookkipaletti 841 Garden Roses on himottanut minua kovasti, mutta olen tyynen viileästi pysynyt siitä kaukana. Ihanainen äitini on tiennyt tämän ja hankkikin paletin minulle mieltäni piristämään iloisena yllätyksenä!

Yllätys todellakin oli mieluinen, sillä paletti on vaan aivan uskomattoman kaunis!

Tiedättekö, millaisen taistelun sain itseni kanssa käydä, että edes raaskin koskea paletin pintaa ensimmäistä kertaa!

Sainkin kovasti tolkuttaa itselleni, että vaikka paletti kuinka oli kuin koru, oli se samalla myös käyttötavaraa ja ostettu minulle siksi, että käyttäisin sitä ja nauttisin siitä. Jos näin ihanan luksuskosmetiikkatuotteen jättäisi käyttämättä, olisi se vasta ihan järjetöntä rahan haaskausta!

(En tosin pääse siitä mihinkään, että minulle tulee aina huono omatunto, kun joku muu ostaa minulle jotain kalliimpaa. Kalliit jutut on aina parasta ostaa itse, jolloin ei tarvitse koskaan potea huonoa omaatuntoa kenenkään muun lompakon vuoksi kuin oman lompakkonsa.)

Kuka muu päätyi omistamaan tämän uskomattoman kauniin ja keväisen paletin?

Entäpä mikä on teidän suhtautumisenne kalliimpiin lahjoihin? Saatteko niitä mielellänne vai aiheuttavatko ne huonoa omaatuntoa?

Kommentit (18)

  1. Nuppu_R

    Muistuttaako Petal Shine-palettia? Näyttää kovin samantyyppiseltä.

  2. Anonyymi

    On tämä kyllä ihana, en varmasti raaskisi käyttää:D

  3. Ssofiaaaaa

    Tyytyväisenä olen sitä käyttänyt jo jonkin aikaa. Sopii hyvin kevääseen. Yleensä mietin tarkempaan kaikkia kosmetiikkaostoksiani, mutta kun netissä näin kuvan, oli paletti pakko tilattava. Keskellä oleva violetti on niin upea, varsinkin kun sitä ottaa kostealla siveltimellä. Minullekin tuotti vaikeuksia aloittaa luomivärien käyttö. Itseasiassa musta tuntuu siltä, että paletti ei olisi edes ollut niin himottava, jos siitä ei löytyisi noita kukkia.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *