Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

3 loistavaa sivellintä meikkipohjan tekoon + arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Cailap

Ihastelin teille viime viikolla Cailapin juuri lanseeraamia ja blogikokeiluun kesällä saamiani silmämeikkisiveltimiä. Cailapilta tuli kuitenkin ulos kokonainen joukko muitakin meikkisivelimiä, jotka ansaitsevat hetkensä parrasvaloissa.

Cailap meikkisiveltimet

Paitsi että Cailap toi myyntiin joukon uusia suteja, kuului porukkaan myös meikkipohjan tekoon tarkoitettuja siveltimiä, jotka näyttivät niin kauniilta ja tuntuvat niin sileiltä ja pehmeiltä, etten voinut olla tekemättä niiden kanssa tarkempaa tuttavuutta – siitäkin huolimatta, että ne veivät minut itseasiassa mukavuusalueeni ulkopuolelle.

Cailap meikkisiveltimet

Kuten tiedätte, on minusta kuoriutunut paitsi ovaalisiveltimien myös erään erityisen meikkisienen superfani eikä meikkipohjani ole enää aikoihin syntynyt ilman niitä. Olen myös jo vuosia julistanut uskollista rakkautta puuterivipoille puuterisiveltimien sijaan ja kääntynyt pensselinheiluttajasta sienellä töpöttelijäksi myös poskipunien puolella. Tämä kolmikko soti siis kaikkea minulle tututtua ja turvallista vastaan, mikä toisaalta teki sen kokeilusta entistäkin kiinnostavampaa.

Cailap meikkisiveltimet

Kehuin jo viimeksi hieman siveltimien muotoiltua vartta, joka miellyttää paitsi silmääni myös sormiani. Siveltimistä saa nimittäin sen ansiosta poikkeuksellisen hyvän otteen, sillä sormet asettuvat useimmissa siveltimissä kuin itsestään juuri sopivasti tuohon kaaren kohdalle.

Cailap meikkisiveltimet

Cailapin meikkivoidesiveltimessä oli hieman pidemmät karvat kuin monissa muissa meikkivoidesiveltimissäni, minkä lisäksi sen harjakset eivät olleet erityisen jämäkät tai tiiviit. Ne olivat kuitenkin meikkivoidesiveltimelle tyypillisesti synteettisestä karvasta valmistetut ja erittäin hyvin leikatut, minkä ansiosta meikkivoide levittyi niillä kasvoille kauniisti ja tasaisesti.

Siveltimen muotoiltu kärki mahdollisti tarkan levityksen nenänpielien sekä silmänalusten alueella ja sai minut muistamaan, miksi hyvä meikkivoidesivellin voikin olla oikeastaan hyvä vaihtoehto meikkivoiteen levitykseen.

Cailap meikkisiveltimet

Painelen meikkipuuterin kasvoilleni normaalisti samettisella vipalla, sillä ihoni kiiltää todella helposti ja vipalla painellen lopputulos on mattaisempi kuin siveltimellä sipaistessa, mutta toki myös puuterisemman näköinen. Cailapin puuterisivellin valloitti minut yllätyksekseni kuitenkin kovasti, sillä siinä oli aivan uskomattoman ihanat ja pehmeät harjakset, jotka levittivät puuterin kasvoilleni täydellisesti.

Sivellin oli sopivan kookas, mutta sen synteettiset harjakset olivat sen verran pehmeät, löysät ja sileät, että ne levittivät puuterin kasvoilleni erinomaisen mattapinnan luoden. Lopputulos näytti luonnollisen kevyeltä, mutta tuntui silti mattaiselta. Pidän itse eniten moderneista synteettisistä siveltimistä, sillä niillä ei ole mitään tekemistä 90-luvun karkeita ja jäykkää karvaa olevien synteettisten siveltimien kanssa eikä niitä käyttäessä tarvitse miettiä, mistä karvat ovat tulleet.

(Cailapille lähtee muuten suuri plussa siitä, että itseasiassa KAIKKI uuden sivellinkokoelman siveltimet ovat synteettistä karvaa.)

Cailap meikkisiveltimet

Myös porukan kolmas sivellin hurmasi minut, sillä viistoharjaksisen poskipunasiveltimen pehmeät karvat oli leikattu niin loistavasti, että ne häivyttivät poskipunan kasvoilleni täydellisesti. Pehmeytensä ja kokonsa vuoksi sivellin sopii täydellisesti myös korostus- ja varjostustuotteiden levitykseen.

Hoen aina, että minusta poskipuna näyttää parhaalta silloin, kun ihoa katsellessa saa arvailla, onko poskilla luonnostaan niin heleä sävy vai onko kyse vain poskipunasta. Huonolla siveltimellä lopputulos ei koskaan jää arvailun varaan, sillä häivyttymättömät läikät paljastavat paljon, mutta kun siveltimessä on pehmeät, iholla kauniisti liukuvat harjakset ja hyvä muotoilu kuten tässä siveltimessä, näyttää lopputulos lähes väkisinkin hyvältä.

Cailap meikkisiveltimet

Näitä kolmesta oli siis todellakin haastajiksi tämän hetkisille suosikeilleni ja blogissa on välillä erittäin mukavaa hypätä sen oman mukavuuskuplan ulkopuolelle muistaen, että joukossanne on varmasti niitä, joiden makuun nämä apuvälineet ovat omia suosikkejani enemmän. Näille lähteekin siis suuret suositukset, mikäli joku on kaipaillut hyvää meikkivoide-, puuteri- tai poskipunasivellintä.

Cailap meikkisiveltimet

Ilokseni Cailap halusi myös ilahduttaa teitä ja antaa minulle blogiarvontaan yhden sivellinsetin, joka sisältää nämä kaikki kolme meikkisivellintä (arvo yht. n. 47,70 euroa)!

Voit osallistua arvontaan kertomalla kommenteissa, millä itse yleensä levität meikkivoiteen, puuterin ja poskipunan. 

Arvontaan voi osallistua 4.9. asti ja voittajalle ilmoitetaan sen voitosta sähköpostitse.

Cailap meikkisiveltimet
Sormet, sieni vai sivellin?


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

Blending poof Ostolakossa Cailap silmämeikkisiveltimet Ostolakossa Hassut meikkisiveltimet Ostolakossa

Kommentit (222)

  1. Vautsi: Duroy Shader Brush eli ovaalisivellin – Ostolakossa

    […] 3 loistavaa sivellintä meikkipohjan tekoon + arvonta […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *