Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

2in1 by Lumene (yksi niistä)

Olen maininnut eräässä postauksessa ohimennen yhdestä uusimmasta suosikkituotteestani, mutta ajattelin pyhittää sille vielä oman postauksensa.

Lumenen Arctic Aqua -linjaan on jo jonkun aikaa sitten tuotu voiteiden rinnalle ihana lisätuote: 2in1 Kosteuttava ja Tasoittava Tehohoito.

Tuote on ohuen geelimäinen seerumi, joka tulee pumpulla varustetussa tuubissa. Pakkaustapa on loistava, sillä se takaa tuotteelle ilmatiiviyden!

Tuote sisältää nimenomaan ihoa kosteuttavia aineita (esimerkiksi hyaluronihappoa) ja on aivan mieletön apu kuivuuden kanssa taisteleville. Tehohoidon koostumus on hieman täyteläinen ja mikäli tuotetta laittaa hieman reilummalla kädellä (kuten itselläni on usein taipumusta tehdä…), voi ihon pinta jäädä hieman tahmeahkoksi. Oikean annostelun kuitenkin löytää helposti kokeilemalla ja itse laitan tätä päivällä hieman vähemmän ja yöllä taas hieman enemmän.

Tuote on siitä mukava, että se tosiaan sopii niin päivä- kuin yökäyttönkin. Ohut koostumus on sopivan ohut tuomaan lisäkosteutusta päiväkäytössä, mutta sopivan tehokas myös yökäyttöön.

Tuote on tehohoito, joka on tarkoitettu käytettäväksi oman kosteusvoiteen alla. Itse olen kuitenkin kuivasta ihostani huolimatta saattanut käyttää tätä välillä yksinäänkin päiväkäytössä, mutta tämä on lähinnä ollut silloin, kun olen esimerkiksi lomaillut hiostavan kuumassa Dubaissa. Rasvoittuvalla, mutta pintakuivalla iholla tämä voisi kuitenkin mahdollisesti toimia myös yksinäänkin päiväkäytössä jatkuvastikin käytettynä.

Tuotteen nimi on Kosteuttava ja tasoittava tehohoito, mutta mitä tämä sitten tasoittaa?

Nimellä haetaan sitä, kuinka tuotteen tuoma tehokas kosteutus myös tasoittaa ja häivyttää ihon pinnalla näkyviä, kuivuudesta johtuvia hienoja juonteita. Usein tehokas kosteutus voikin olla yllättävä apu ihon pinnassa näkyviin pieniin juonteisiin!

Ostin itse yhden ensin ja sain myöhemmin Lumenelta toisen, joten nyt minulla on ollut omat kappaleet niin töissä laivalla kuin kotonakin.

Jos iholla siis on pientä kuivuutta, johon kaikki lisäapu olisi tervetullutta, suosittelen kokeilemaan tämän ihanuuden!

35 ml tuubilla on hintaa noin 14,90 euroa ja tuote on osoittautunut todella riittoisaksi.

Onko joku muu kokeillut tämän? Mitä olette tykänneet?

Kommentit (14)

 1. kanerva

  Täällä on kokeiltu normaalin kosteusvoiteen alla päiväkäytössä. Tuotteen nimen perusteella odotin tehokkaampaakin kosteutusta, mutta kyllä tämä jonkun verran auttoi asiaa. Geelimäisyydestä tulee tunne, että se toimii lupauksensa mukaan ihon epätasaisuuksien tasoittajana. Omassa hintaluokassaan ihan ok tuote, mutta jos kaipaa todella tehokasta kosteutusta, niin ehkä tämä ei ole juuri sitä varten.

 2. kanerva

  Täällä on kokemusta normaalin kasvovoiteen alla päiväkäytössä. Nimen perusteella odotin tehokkaampaakin kosteutusta, mutta kyllä tällä jotain vakutusta on. Geelimäisyys luo tunnetta ihon epätasaisuuksia tasoittavasta vaikutuksesta. Mielestäni ihan ok tuote omassa hintaluokassaan, mutta ei mikään superkosteuttaja kuitenkaan.

 3. Marilie

  Ajattelin kokeila yövoiteeksi kun hikoilen kuumien aaltojentakia.Ihoni on normaali mutta alkaa nykyään kuivua hieman hikoilun takia

 4. Anonyymi

  Heimooi!
  Minulla olisi toive, voisitko ottaa postauksen aiheeksi näin kesän kunniaksi suojakertoimelliset voiteet (esim: meikin alle laitettavat?) Huomasin että olet aikaisemminkin postannut aiheesta, mutta varmaan on tullut taas uusia ja parempia tuotteita markkinoille! Mahtava blogi, kiitos siitä :)- Katja

 5. Katjamaria

  Muutkin ovat tainneet sanoa, että tuote rullautuu helposti kasvoilta, jos sitä laittaa liikaa. Siksi käytänkin sitä lähinnä iltaisin, kun en ole levittämässä päälle meikkiä. Ostin tehohoidon siksi, kun talvella ihoni alkoi ensimmäistä kertaa rasvoittuvassa elämässään osoittaa kuivumisen merkkejä. Aloitin samalla uuden kosteuttavan kosteusvoiteenkin, joten varsinaista tehoa en vielä tiedä. Nyt kuitenkin siirryin kevyempään kesäkosteusvoiteeseen, joten ainakin siirtymävaiheessa uskon tuosta olevan paljon hyötyä, vaikka mitään supervaikutusta en olekaan sillä huomannut olevan. Kyllä se ehkä pehmentää kasvojen pintaa, mutta minusta tuntuu ennemminkin, että geeli on jättänyt hennon kalvon iholle. Noh, kohtapahan näen kun kuvaan astuu kevyt kosteusvoide 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *