194: No More Ms. Heavy User?

Minäpä en olekaan enää mikään pahimman luokan hevi juuseri kosmetiikan suhteen!

Suurta ylpeyttä rinnassani tuntien tahtoisin esitellä teille muutaman jemmoistani vasta otetun kuvan ja vertailla niitä aikaisempiin kuviin.

Selailin läpi vanhoja postauksiani ja nauratti kyllä kovasti. Vielä helmikuussa olin sitä mieltä, että näillä kahdella kuvalla on ratkaiseva ero:

Siis ihan tosi, ei mitään eroa! Olen ollut polleana siivotusta kaapista, joka on siivouksen jälkeen ihan yhtä täynnä ja sekava kuin ennenkin…

Tältä kaappi näyttää nyt:

Tässä voi jo sanoa olevan selkeä ero aiempaan! Ihanaa, ettei kaappi enää tursua läjäpäin tuotteita, kun kaikkea ei tarvitse yrittää ängetä sinne.

Tässä postauksessa esittelin walk-in cosmetic closetini, jossa oli hieman täyttä. Katsokaapas tilannetta nyt:

Kaikki tukkatuotteet (muutama on kyllä kylpyhuoneessa käytössä).

Kaikki alle 200 kynsilakkaa, jotka mahtuvat nyt näihin kolmeen telineeseen. Mahtavaa! Helmikuussa minulla oli vielä lakkavitriini, jossa kaikki yli 300 lakkaani majailivat. Ja vielä pari päivää sitten minulla oli tuolla samalla kuvassa olevalla hyllyllä pari ylimääräistä laatikkoa, joissa majaili 100 kynsilakkaa…

Ja hei ennen kaikkea kaikki ihonhoitotuotteeni, tuoksuni yms. muutamaa kylpyhuoneen kaapissa olevaa putiloa lukuunottamatta! Erityisesti tätä kuvaa katselen rinta rottingilla. Tavaroiden määrä on vähentynyt ihan huimasti!

Meikkipuolellahan mennään jo muuten siinä vaiheessa, että ihan kaikki mahtuu kahteen laatikkoon:


Ihan mieletöntä alkaa olla tavallinen kosmetiikan suurkuluttuja superhamsterina olon jälkeen!
Katselen eteenkin noita meikkikuvia näytöltäni henkeäni haukkoen. Kuinka pieneen tilaan kaikki meneekään, voiko tämä edes olla todellista? (Okei, pienuuteen voi myös vaikuttaa se, että katselen kuvia pienen söpön vaaleanpunaisen läppärini 8,9 tuumaiselta näytöltä, mutta kyllä tässä nyt on varmasti muustakin kyse…)

Ja kun ottaa huomioon, millainen tilanne oli vielä pari vuotta sitten, on edistys aivan käsittämätön.

Tässä linkkejä muutamiin aiempiin postauksiin, joissa näkymät olivat hieman toisenlaiset:

Lakon aloitus
Kuvaa komerosta
Lisää kuvia komerosta
Vielä lisää kuvia komerosta
Ja yhä lisää kuvaa komerosta
Kuvaa komerosta ja meikkilaatikoista

Joku muuten kyseli vähän aikaa sitten peloissaan, että alkaako blogini olla nyt lopuillaan kun projekti on jo noin hyvällä malilla. Vastaukseksi kaikille muillekin huolestuneille voin kertoa, että ei. Paitsi että tavaraa on vielä vaikka kuinka, on minulla myös vaikka kuinka paljon sanottavaa tuotteista ja sitäkin enemmän on olemassa uusia, kokeiltavia tuotteita, joista tahdon päästä raportoimaan. Sitten kun jonain päivänä koittaa se hetki, ettei minulla ihan tosi ole mitään ylimääräisiä tuotteita, niin mietiään uudelleen, onko minulla yhä vielä paljonkin sanottavaa kosmetiikasta. Siihen päivään voi kyllä vielä mennä tovi…

Olisi muuten mielenkiintoista tietää, kuinka kauan te olette seuranneet kaappieni tyhjentymistä ja blogiani?

Kommentit (63)
  1. Löysin blogisi kolmisen viikkoa sitten ja koukutuin niin,että luin läpi kaikki postaukset kommentteineen päivineen.Olen muuten suunnitellut ostavani kokeeksi tuon Natural Coden silmämeikinpoistoaineen.Suositteletko?

  2. Toukokuun alusta asti oon seuraillu blogiasi. Tosi kivoja postauksia teet ja kirjoitat kivasti.:) Hyviä vinkkejä oon saanu paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *