Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

12 eniten käytettyä meikkituotettani

Esittelen blogissa paljon ihania kosmetiikkatuotteita ja välillä saattaa varmasti tuntua, että kerron joka väliin jostakin tuotteesta tulleen uuden suosikkini. Ajattelinkin tänään siksi näyttää, millaisia meikkituotteita minulla on nyt jo pidempään ollut aktiivikäytössä, eli minkä tuotteiden pariin olen palannut jatkuvasti. Monet blogissani esittelemäni ja hyviksi toteamani meikkituotteet voivat nimittäin lukeutua suosikkeihini, mutta silti ne eivät ole minulla kuitenkaan päivittäisessä käytössä.

Ostolakossa parhaat meikit

Tässä siis kavalkadi kuluneita tuotepakkauksia, pannunpohjia, runsaasti kulutettuja tuotteita ja tyhjentymäisillään olevia tuotepakkauksia.

Ostolakossa parhaat meikit

Tarte Tartelette in Bloom -luomiväripaletti

Keroin alkuvuodesta hurahtaneeni Tarteen ja tämä luomiväripaletti on ollut ihastuksistani kaikkein suurin. Käytän sitä todella paljon ja siitä kertonee jo se, että vasemman ylänurkan nudesävyn pannunpohja paistaa. Muut paletin sävyt eivät ole läheskään yhtä kulutetun näköisiä, mutta se johtuu siitä, että kaikissa paletin sävyissä on niin hyvin pigmenttiä, että varjostuksia tehdessä riittää, kun sävyä vain hipaisee siveltimellä.

Käytän liikkuvalla luomella tavallisesti vasemman rivin sävyjä ja varjostuksissa sitten seuraavan pystyrivin sävyjä, mutta välillä myös tummempiakin vaihtoehtoja. Pääsääntöisesti olen kuitenkin hyvin kevyellä kädellä meikkaavaa tyyppiä.

Aiempi postaus paletista löytyy täältä.

Ostolakossa parhaat meikit

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance -luomiväripaletti

Tämä luomiväripaletti on ollut suosikkejani kohta jo kaksi vuotta ja sen vaaleimmat sävyt ovatkin varsin kulutettuja. Nudevaalea Tempera, shampanjanvärinen Vermeer ja kullanhohtoinen Primavera ovat kaikki niitä tyypillisimpiä sävyjä, joilla silmämeikkini luon, mutta pidän tämän paletin monipuolisuudesta todella paljon. Tällä syntyvät niin ne perus ruskeat ja lilahtavat kuin myös punertavan violettisetkin silmämeikit, jotka kaikki tuntuvat minusta kotoisilta. Paletilla syntyi myös häämeikkini.

Aiempi postaus luomiväripaletista on täällä.

Ostolakossa parhaat meikit

Essence I Love Colour Intensifying Eyeshadow Base -luomivärinpohjustaja

Luomivärinpohjustajaa kuluu kerralla niin pieni määrä, että en ehdi koskaan käyttää tuubia loppuun ennen kuin se on jo niin vanha, että siitä on aika luopua. Hyvä luomivärinpohjustaja on minulle välttämättömyys, sillä ilman sitä luomivärini on alle minuutissa karannut luomivakoon. Tämä talvella Bangkokista ostamani luomivärinpohjustaja on ollut loistava löytö ja edullinen hinta tekee siitä tietysti entistä paremman tuotteen.

Aiempi postaukseni luomivärinpohjustajasta löytyy täältä.

Ostolakossa parhaat meikit

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara

Tämä on jo toinen kappaleeni tätä ripsiväriä ja olen tykännyt tästä kovasti. Ripsiväri ei tuo mitään ihan massiivista tuuheutta, mutta se erottelee ja pidentää ripsiä kauniisti ja sillä on mahdollista rakentaa ripsiin siistiä volyymia. Ripsivärissä on kevyesti kaartuva harja ja hyvät harjakset, joten tätä on ollut ilo käyttää.

Tavallisesti kokeilen paljon erilaisia ripsivärejä, mutta tämä on sellainen ripsiväri, johon voi aina luottaa, joten viimeiset kuukaudet olen tarttunut pääsääntöisesti vain tähän ja nyt jo vähän harmittaa, että ripsiväri on pian aika laittaa vaihtoon, sillä tämän kanssa olen voinut aina olla varma, että lopputulos on onnistunut.

Ripsiväristä voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Ostolakossa parhaat meikit

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer -meikinpohjustaja

Olen The Ordinary -fani ja tämä meikinpohjustaja on ollut minusta loistava löytö. Pullo on ollut minulla käytössä jo pitkään ja alkaa kohta vedellä viimeisiään. Pidän siitä, kuinka hyvin meikinpohjustaja tasoittaa ihon pintaa, mutta myös aivan erityisesti siitä, kuinka hyvin se saa meikkituotteet levittymään iholle ilman, että hennot juonteet tai ihon kuivuus korostuisivat.

Pipettipullo ei ole mielestäni se käytännöllisin pakkausmuoto, mutta tuotekoostumuksen kannalta varmasti silti parhaita ja The Ordinarylle kätevä, sillä se voidaan valmistaa samassa linjastossa kuin muutkin merkin samanlaisiin pulloihin pakattavat tuotteet.

Meikinpohjustajasta löytyy aiempi postaus täältä.

Ostolakossa parhaat meikit

Benefit Dandelion Twinkle Highlighter

Ostin tästä korostuspuuterista maaliskuussa Malesiasta minikoon, sillä korostuspuuterit eivät kulu minulta nopeasti. Maaliskuusta lähtien olen käyttänyt tätä tuotetta lähes päivittäin ja tämä on minulla se ”varma veto”, johon tartun, kun haluan onnistuneen lopputuloksen. Korostuspuuteri tuo kasvoille ihanan hohteen ja voin suositella tätä kaikille hyvää korostuspuuteria kaipaaville.

Korostuspuuterista löytyy aiempi postaus täältä.

Ostolakossa parhaat meikit

Boho Cosmetics Terra Cotta  03 Terre De Gascogne

Boho Cosmetics on tuotemerki, jonka suosikkituotteitani olen fanittanut pienessä hiljaisuudessa jo useamman vuoden. Tämä on kaikkien aikojen käytetyin aurinkopuuterini ja on ollut minulla käytössä jo kolme vuotta.

Aurinkopuuteri tuo iholle todella luonnolliselta näyttävän ja ihan heleän lopputuloksen, joten tartun siihen helposti päivittäin. Koska annostelen tuotetta niin kevyellä kädellä, riittää se minulla tietysti pienen ikuisuuden. Parasta aurinkopuuterissa on kuitenkin se, kuinka kevyenä sen sävy iholle tulee, joten kaltaiseni vaaleaihoisen käyttäjän ei tarvitse pelätä aurinkopuuteriövereitä.

Aurinkopuuterista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Ostolakossa parhaat meikit

Boho Cosmetics Blush 04 Rosé

Toinen Boho-suosikkini on merkin täydellisen sävyinen aurinkopuuteri. Muistelisin, että olen tätä ennen käyttänyt elämäni aikana loppuun vain yhden poskipunan ja tämä tulee taatusti olemaan toinen. Sävy 04 Rosé on niin luonnollisen raikas, heleä ja helppo, että tartun siihen jatkuvasti.

Myös tämä poskipuna on ollut minulla käytössä jo kolme vuotta ja varsinkin viimeisten 1,5 vuoden aikana se on ollut erityisen ahkerassa käytössä. Tämäkin tuote oli mukana häämeikissäni.

Poskipunasta löytyy aiempi postaus täältä.

Ostolakossa parhaat meikit

CLUB Yuagari Suppin Powder

Kehuin tätä japanilaisten suosikkipuuteria blogissani aiemmin tänä vuonna ja kuten kuvasta näkyy, en todellakaan ladellut sanoja ulos vain huvikseni vaan olen ihan oikeasti käyttänyt tätä lähes päivittäin keväästä lähtien.

Tuoksuva kivipuuteri kiinnittää meikin aivan loistavasti mikä tarkoittaa, ettei minun koskaan tarvitse korjailla meikkipohjaa päivän aikana. En ihan oikeasti muista, että olisin kertaakaan tavallisen päivän aikana poistanut kasvoiltani kiiltoa tai muutenkaan tehnyt meikkipohjalleni mitään silloin, kun käytössä on tämä puuteri. Rakastan sitä, kuinka huoletonta puuteri elämästäni tekee.

Salaisuuteni on painella puuteri kasvoille paljon kehumallani Linda Hallberg Cosmetics The Powder Puff -puuterivipalla ja kiitos hyvä ihon kosteutuksen sekä puuterin hoitavan koostumuksen, ei ihoni kuivu.

Puuterista löytyy aiempi postaus täältä.

Ostolakossa parhaat meikit

Maybelline Fit Me! Concealer

Tämä peiteaine on ollut ahkerassa käytössä tummilla silmänalusillani sekä tarvittaessa myös näppyjen peitossa. Pidän peiteaineen peittävästä, mutta silti luonnolliselta näyttävän lopputuloksen luovasta koostumuksesta. Käytin tämän rinnalla loppuun kehutun NARS Radiant Creamy Concealer -peiteaineen ja saatoin ihan luontevasti siirtyä siitä tähän ilman, että jäin erityisemmin haikailemaan NARSin perään. Tässä peiteaineessa onkin minusta siis aivan loistava hinnan ja laadun suhde.

Peiteaineesta lötyy aiempi postaus täältä.

Ostolakossa parhaat meikit

3CE Stylenanda Back To Baby BB Cream SPF 35 PA++

Tämä BB-voide on ihan oikeasti ollut salainen aseeni, johon olen turvautunut viimeisen vuoden aikana niin paljon, että tuubi on kohta loppu enkä ole siitäkään huolimatta hiiskunut siitä liiemmin kellekään. Tämä on minusta aivan huikea meikkipohjatuote, sillä se luo iholle korealaisten BB-voiteiden tapaan peittävän, mutta silti niin hyvin iholle sulautuvan ja luonnollisen heleältä näyttävän meikkipohjan, etten ole voinut olla rakastumatta siihen.

Ainoa syy, miksi en ole esitellyt tuotetta blogissa on, että en ole yksinkertaisesti saanut otettua siitä kuvia kasvoillani. Rehellisesti sanottuna inhoan blogikuvien ottamista varsinkin jos kuvissa on oma naamani, joten tästä on vain jäänyt kuvat ottamatta. 3CE-tuotteita oli ennen helposti saatavilla esimerkiksi Cult Beauty -verkkokaupasta, mutta nyt kun L’Oréal osti merkin, on sen jakelutilanne muuttunut ja helpoiten sen tuotteisiin pääsee käsiksi eBayssa.

BB-voiteen eBay-myyjiä löytyy täältä.*

Ostolakossa parhaat meikit

IT Cosmetics Brow Power Universal Taupe -kulmakynä

Myös tämä kynä on ollut niitä salaisia suosikkituotteitani, joista en ole saanut aikaiseksi blogissa kommentoida. Ostin kynästä minikoon toissakesänä Singaporen Sephorasta ja varsinkin tämän vuoden aikana se on ollut minulla käytössä lähes päivittäin eikä se ole siitä huolimatta kulunut loppuun. En voi käsittää, kuinka tämä kynä voi olla näin riittoisa! Kierrettävässä kynässä on sopivan kova koostumus, hyvä sävy ja loistava pysyvyys, joten olen sen fani.

Aiempi postaukseni IT Cosmetics -tuotteista löytyy täältä.

Paljastus: IT Cosmetics on tulossa Kickseihin, mikä tarkoittaa, että se tulee Suomeenkin myyntiin. Tuotteet ovat nyt ensin myynnissä verkkokaupassa ja myöhemmin ne saapuvat myös myymälöihin. Huikeaa!

Ostolakossa parhaat meikit

Onko teillä jotain ylivoimaisia meikkisuosikkeja, jotka ovat tällä hetkellä erityisen kulutettuja?

Kommentit (17)

 1. Kristalli

  Tää oli kiva postaus, hauskaa nähdä mitkä on niitä tuotteita, joihin tulee tartuttua usein ja käytettyä ihan loppuun asti 🙂 Itse tykkään vaihdella tuotteita jonkin verran, mutta sellaisia perusvarmoja, joihin huomaan tarttuvani usein ovat Misshan BB-voide #13, Lumenen CC-voide Ultra Light, Fit me-peittari #05 ja #15, Maybelline Lash Sensational ja Lancome Grandiose-ripsivärit, Lumenen poskipuna #20 (vanhaa sarjaa), theBalm Mary Lou Manizer-highlighter, Lumenen aurinkopuuteri #1 (vanhaa sarjaa), Isadora Matte Chocolates-, ABH Modern Renaissance- ja Urban Decay Naked 3-luomiväripaletit, Linda Hallberg Infinity-paletti, Maybelline Tattoo Brow Pomade ”taupe” (syrjäyttänyt ABHn dipbrown arkikäytössä) ja Maybelline Brow Precise Fiber Filler Brow Mascara. Sitten käytössä ovat ainoina kappaleina Lancome kivipuuteri (tää alkaa olla loppu) ja Clarins irtopuuteri (oli tarkoitus ostaa Sensain puuteri, se oli loppu ja Sokoksen myyjä kauppasi tän mulle) jotka eivät kummatkaan ole mitään lemppareita, mutta yritän käyttää niitä parhaani mukaan. Etenkin toi Clarinsin irtopuuteri oli kyllä pettymys, sitä tuskin jaksan edes käyttää loppuun. Toi Club Yuagarin Suppin Powder kiinnostaa, sen voisin ehkä hommata seuraavaksi 🙂

 2. om

  Tarttuuko tuo B voide kuiviin kohtiin tai onko se hirmuisen hohtava?

  • Virve Vee

   Ei tartu kuiviin kohtiin eikä ole hohtava. On sellainen täyteläisen voidemainen. 🙂

 3. S.

  Todella kiva postaus!

  Tuo Tarten paletti houkuttaisi kovasti. Ärsyttää vaan netistä tilaaminen :l
  Bohon aurinkopuuteria hipelöin kaupassa toissapäivänä (ja itse asiassa tarkistin samalla puhelimesta blogipostauksesi siitä, koska muistin sinun suositelleen sitä :D), mutta sävy vaikutti vähän hileiseltä? Kimalteleeko se kasvoilla? Mulla on nyt joku Lumenen ikivanha aurinkopuuteri, kansi on rikki ja pysyy paikallaan teipillä – sen käytöstä ei siis tule erityisen ylellinen fiilis 😀

  Mun lempparimeikki tällä hetkellä on se Oriflamen Everlasting-meikkivoide, paras ikinä <3

  • Virve Vee

   Ei liiemmin kimalla minusta, näyttää vaan heleältä. 🙂

 4. Delle

  Arkisin ripasrin pohjustajana Diorin, jonka voittajaa ei ole löytynyt! Siitä menossa kolmas putkilo. Chanelin kulmakynässä paras vaalein sävy, sekin nro.3 Chanelin musta kajal on vedenkestävistä pehmeistä rajauskynistä paras. Siitäkin taitaa olla kolmas käytössä. Clarinsin ripasista vedekestävän tekevä päällysmascara käytössä kun tiedossa hikisiä tai silmaä kiinni pitkään- tilanteita! (Hieroja tai hammaslääkäri) Numero kakkonen menossa.
  Silmämeikinpohjustajaa käytän pakkauksen loppuun, joten ahkerassa käytössä tällähetkellä Elizabeth Ardenin purnukka.

 5. Ievu

  Huulien kuorintaan käytän Essenceä. Pitkään etsin toimivaa tuotetta ja heiltä löytyi pieni purkki, mikä toi ratkaisun kamalasti kuoriutuviin huuliin. Huulinaamiot myös toimi.
  Chanelin huulirasva on paras huulirasva.
  Huulipunista käytän Essenceä. Voittanutta , tai syrjäyttänyttä en ole löytänyt toistaiseksi. Huulten rajauksiin ja väritykseen käytän .. Kyllä, Essenceä!!

  Kasvonaamioista käytän aasialaista/ korealaista, Puolalaista, kuten Etude House, Misscha, It’s Skin, jne.

  Pohjustusaine on Essencen luomiväreissä ja meikkivoiteella. Meikkivoiteista paras on sekin Essenceltä. Vaihtelen tuotetta, mutta kaikki on Essence-merkin sisältä. Miss Beauty Londonin meikkivoide oli hetken suosikkien joukossa kylläkin. Pidin myös Lorealin meikkivoiteesta, joka oli tyynyssä. Se vaan kului liian nopeasti käytössäni. 🙁

  Luomiväreissä Essence ja Catrice (pitkälti sama asia, kun ”sisarusmerkit” kuitenkin kyseessä). Suosin nude-sävyjä, ruskeita ja ruusukultaa.

  Ripsiväristä käytän nykyään kahta eri Essenceä vuorotellen. Rajauksiin Essenceä kynänä ja nestemäisenä.

  Korostusväreinä on Korealaisen kosmetiikkamerkin, minkä merkkiä, tai nimeä en nyt muista. Väreinä valkoinen ja ruskea.

  Aurinkopuuterista paras on Michael Korsilla. Ihanan näköinen rasiakin! <3

  Setting spray on sekin Essenceltä.

  Diorit ja monet luksusmerkit sai lähteä Essencen tieltä. Näemmä suurkulutan nykyään lähinnä Essenceä ja Catricea 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *