Pihistä tai panosta – 10 parasta seerumia

Kuulen aina mielelläni teidän postaustoiveitanne ja yksi sellainen jo muutamaan otteeseen esiin noussut pyyntö onkin ollut esitellä mielestäni parhaat kasvoseerumit. Rakastan tehostaa ihonhoitoani seerumeilla, joten suosikkeja löytyy kyllä vaikka kuinka, mutta yritin laatia simppelin postauksen, joka nostaa esiin erilaisiin ihon tarpeisiin sopivia seerumeita ja vieläpä niin, että jokaisesta löytyy rahan pihistelyyn sekä tuotteeseen panostamiseen sopiva vaihtoehto.

Kaikki nämä tuotteet ovat sellaisia, joita olen itse käyttänyt, joten suositukset tulevat omien käyttökokemuksien eivätkä vain markkinointitekstien pohjalta.

Ostolakossa Kosteuttava Seerumi The Saem Lumene

Kosteuttava kasvoseerumi

Pihistä:

The SAEM Power Ampoule Hydra Hyaluronic Acid-5 -seerumi on mieletön tehokosteuttaja, jonka ainesosaluettelo koostuu vain neljästä ainesosasta. Vaikka INCI-luettelosta voi bongata vain kaksi erilaista hyaluronihappoa, on tuotteessa sen nimen mukaisesti viittä erilaista versiota, eli käytännössä samaa ainesosaa, mutta eri kokoisena. Pienemmät partikkelit pääsevät imeytymään syvemmälle ja suuremmat jäävät enemmän ihon pinnalle, jolloin kosteutusta saadaan kaikkialle. Hyaluronihappo on tunnettu kyvystään vetää puoleensa ja sitoa jopa 1000 kertaa painonsa verran kosteutta, joten nyt todellakin puhutaan tehokosteuttajasta!

Tykkään itse levittää tätä ohuen vesimäistä seerumia hoitonesteen jäljiltä yhä kostealle iholle ja jopa suihkuttaa vielä päälle kosteuttavaa kasvosuihketta. Lopuksi lukitsen koko komeuden ravitsevalla kosteusvoiteella (monesti laitan päälle vielä jotain täyteläisempää seerumia) ja myhäilen tyytyväisenä ihoni täyteenpumpatuille kosteusvarastoille.

Seerumin voi ostaa itselleen eBaysta noin 10 eurolla ja sen myyjiä löytyy täältä*.

Panosta:

Lumene VALO Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste on omia suosikkejani paitsi siksi, että se sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa myös siksi, että sen lisäksi tuotteesta löytyy ihoa kirkastavaa C-vitamiinia. Tuote on englanniksi essence eli hoitoneste ja suomeksi taas tiiviste, joka kuulostaa lähinnä seerumilta. Tätä voikin siis käyttää iholla seerumin tapaan tai vieläkin tehokkaammin ihoa hoitaessaan seerumin alla. Tuotteen tarkemmin esittelevä aiempi postaukseni löytyy täältä. Tämä tuote on alun perin saatu Lumenelta blogikokeiluun.

Seerumi löytyy myynnistä täältä.*

 Ostolakossa The Ordinary Lierac Seerumi pigmenttiläiskille

 

Seerumi pigmenttiläiskille

Pihistä:

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HAseerumi sisältää pigmenttiläiskiä häivyttävästä vaikutuksestaan tunnettua arbutiinia sekä ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa. Käytin tätä seerumia keväällä pullollisen ja rakastuin tähän todella kovasti. Aurinko aiheuttaa iholleni nopeasti pisamarykelminä näkyviä pigmenttimuutoksia ja tämä seerumi todellakin kirkasti ihoani ja tasoitti sen väriä saaden pisamani haalistumaan. Samalla se myös kosteutti ihoani hyvin. Voisin mielelläni käyttää tätä vielä lisääkin ja itseasiassa tykkäsin eniten käyttää tätä yhdessä edellä mainitun Lumenen Hyaluronitiivisteen kanssa, joka tehosti ihoa kosteuttavaa ja kirkastavaa vaiktusta.

Seerumi löytyy myynnistä täältä*.

Panosta: 

Lierac Lumilogie Day & Night Dark Sport Correction Double Concentrate -seerumin pakkaus sisältää kaksi toisiaan tukevaa seerumia, joista toinen on tarkoitettu päiväkäyttöön ja toinen yökäyttöön. Kerroin pari päivää sitten, että käyttelen juuri itse blogikokeiluun saamaani pullon viimeisiä pisaroita ja olen tykännyt tuotteesta kovasti. Ihoa kirkastava ja heleyttävä sekä tietysti pigmenttimuutoksia häivyttävä vaikutus on todella selkeä, minkä lisäksi tuote tuntuu vieläpä mukavan kosteuttavalta.

Lierac-tuotteita myydään apteekeissa ja tuplaseerumilla on hintaa n. 46 euroa.

(Tästä aiemmasta postauksestani voi käydä lukemassa, mihin ihoa vaalentavien tuotteiden teho perustuu ja kuinka ne toimivat.)

Ostolakossa kirkastava Seerumi Klairs Akademikliniken

Ihoa kirkastava seerumi

Pihistä:

Klairs Freshly Juiced Vitamin C Serum on aasialaisen ihonhoidon kulttituotteita, joka nauttii tällä hetkellä mielettömästä suosiosta. Ihoa tunnetusti kirkastavaa ja heleyttävää C-vitamiinia sisältävästä anti-age-vaikutteisesta seerumista tekee ainutlaatuisen sen tuntu. Monet C-vitamiiniseerumit ovat usein vesimäisen ohuita ja niiden sisältämä seerumi voi saada herkemmän ihon kuoriutumaan helposti (kuten omalle iholleni usein käy). Tämän tuotteen koostumus on suorastaan kevyen öljyinen, minkä ansiosta se myös ravitsee ihoa eikä iho siksi kuivu niin helposti. C-vitamiini auttaa lisäksi vaalentamaan pigmenttiläiskiä.

Seerumissa on käytetty erityistä stabiloitua C-vitamiinia, joka on vahva antioksidantti. (Antioksidanteista voi lukea lisää tästä postauksestani.) Tuotteen koostumus on kirkas kuten sen pullokin ja todisteena siitä, että sen sisältämä C-vitamiini säilyttää tehonsa voi pitää sitä, ettei se kellastu, kuten C-vitamiinia sisältävät  tuotekoostumukset hapettuessaan tekevät. Rakastan tätä tuotetta enkä todellakaan ole ainoa, googlettakaapa vaikka!

Seerumi löytyy myynnistä täältä*.

Panosta:

Akademikliniken Pure Active Serum kirkastaa kasvojen ihoa hieman erilaisilla aktiiviaineilla, minkä ansiosta se on erittäin monipuolinen tuote. Yöllä käytettävä tehoseerumi yhdistää AHA- ja BHA-happoja, jotka kuorivat ihoa ja auttavat tukemaan sen uudistumista. (AHA- ja BHA-hapoista voi lukea lisää tästä postauksestani.) Tehotuote sopii koko perheelle, sillä se hoitaa sekä äidin ryppyjä ja pigmenttimuutoksia, teinin epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa että isän ikääntyvää, sisäänkasvaineiden partakarvojen kanssa taistelevaa ihoa.

Ihmeseerumi auttaa BHA-hapon avulla ehkäisemään ihohuokosten tukkeutumista, mutta samalla se on AHA-happojensa ansiosta loistava tuote myös kuivalle tai kosteusköyhälle iholle. Seerumi sopii täydellisesti myös jopa mummolle ja papalle, joiden iho on päässyt vaurioitumaan vuosien aikana auringon UV-säteilyn vaikutuksesta. Käytän tätä töiden kautta saamaani seerumia muutamia kertoja viikossa öisin ja iho tuntuu ja näyttää jo heti aamulla paremmalta. Tuotteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Seerumi löytyy myynnistä täältä*.

 Ostolakossa Clarins L'Oréal Paris Seerumi

Ihoa ravitseva seerumi

Pihistä:

L’Oréal Paris Nutri Gold Extra Ordinary Oil tuo avun silloin, kun iho on kuiva ja menettänyt sen myötä jopa kimmoisuuttaan ja heleyttään. Tuote ei ole suoranainen seerumi, vaan oikeastaan jo ravitseva kasvoöljy, sillä jos iho on oikeasti kuiva ja jopa hilseilevä, ei sille riitä pelkkä kosteutus, vaan se tarvitsee myös rasvamaisia tehoaineita. Tuotteen ainesosalista on pumpattu täyteen ihoa helliviä, ravitsevia ja heleyttäviä öljyjä, jotka auttavat yhdessä palauttamaan iholle sen elivoimaisuuden. Tuotteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Itse tykkään käyttää tätä öljyä varsinkin illalla yövoiteen alla. Olin jo melkein unohtanut tämän tuotteen, kunnes vähän aikaa sitten elvytin sillä takaisin elävien kirjoihin hieman liian tujujen kasvonaamioiden ja kasvokuorintojen kuivattaman, hilseilevän ihoni. Tuote todellakin tekee taikoja kuivan kiristelevällä ja jopa hilseilevällä iholla!

Kasvoöljy löytyy myynnistä täältä*.

Panosta:

Clarins Double Serum on ihoa ravitsevien seerumien klassikko, joka on ollut myynnissä jo 32 vuotta. Tuotteen salaisuus on sen kahteen eri säiliöön pakatussa kaksoiskoostumuksessa, joka yhdistää vesiliukoisia tehoaineita sisältävän sekä öljyliukoisia aktiiviaineita sisältävän koostumuksen. Kahden erilaisen koostumuksen avulla tuote pystyy aktivoimaan parhaalla mahdollisella tavalla ihon nuorekkuutta ylläpitävät tekijät. Tuote on mullistava juuri siksi, että se oli vallankumouksellinen tapa antaa kuluttajalle samalla kertaa kaikki parhaat tehoaineet, jotka eivät pysyisi stabiileina samaan koostumukseen yhdistettyinä.

Seerumin koostumus ravitsee ihoa tehokkaasti, mutta kyseessä on silti ennen kaikkea anti-age-vaikutteinen tuote. Tämä onkin aivan loistava tuote nimenomaan ikääntymisen myötä kuivuvalle iholle. Seerumista on tulossa myyntiin uusi versio myöhemmin tänä vuonna, joten tämän hetkistä versiota saa nyt usein vielä edullisemmalla hinnalla. Itse olen tykännyt käyttää tätä nimenomaan illalla yövoiteen alla ravitsemassa ihoa.

Seerumi löytyy myynnistä täältä*.

Ostolakossa Night Repair Seerumi Missha Estee Lauder

Anti-age-seerumi

Pihistä:

Missha Time Revolution Night Repair Science Activator Borabit Ampoule on niin ikään aasialaisen ihonhoidon kulttituotteita. Tuotetta on itseasiassa usein kutsuttu tämän kaksikon panostustuotteen aasialaiseksi dupeksi, sillä myös tämä hyödyntää koostumuksessaan fermentoitua hiivaa ja vaikuttaa samalla tavalla ihoa tehokkaasti kosteuttaen ja korjaten. Estée Lauderin Advanced Night Repair -seerumi on omia suosikkejani, mutta tämä Misshan edullisempi versio vetää sille vertoja loistavasti ja sitoo jopa kosteutta minusta ihan yhtä tehokkaasti.

Oma pulloni on vanhempaa versiota ja tuotteen uusin, kolmannen sukulpolven versio on pakattu kultakorkkiseen pipettipulloon. Odottelen parhaillaan, että postimies tuo minulle tuon uusimman version ja jännitän, onko se vielä tätäkin parempi. Tuote kulkee yöseerumin nimellä, mutta sitä voi käyttää myös päivällä. Tämä seerumi sopii niin parikymppiselle käyttäjälle kosteuttamaan ja heleyttämään ihoa sekä ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä kuin iäkkäämmällekin iholle korjaamaan sitä ja tuomaan anti-age-vaikutteista hoitoa.

Seerumin voi tilata itselleen eBaysta ja sen myyjiä löytyy täältä*. 

Panosta:

Estée Lauder Advanced Night Repair -seerumi on ihonhoidon klassikko, joka on erityisen tunnettu ihoa kosteuttavasta, heleyttävästä ja korjaavasta koostumuksestaan. Anti-age-vaikutteisen seerumin tehoaineena on Misshan seerumin tapaan fermentoitu hiiva ja tämä seerumi onkin ollut suosikkejani jo pitkään ennen kuin edes kokeilin sen edullisempaa korealaisversiota. Olen erityisen ihastunut siihen, kuinka tehokkaasti tämä seerumi kykenee sitomaan iholleni kosteutta ja tuotteen taianomaisesta kyvystä voikin lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Seerumia voi käyttää sen nimestä huolimatta sekä aamuisin että iltaisin, mutta itse käytän sitä tavallisesti iltaisin. Minusta tämä on loistava esimerkki seerumista, joka on ehdottomasti hintansa arvoinen ja sopii Misshan seerumin lailla niin nuoremmalle kuin iäkkäämmällekin iholle tuomaan sen tarpeisiin sopivaa anti-age-vaikutteista hoitoa.

Seerumi löytyy myynnistä täältä.*

Paras kasvoseerumi ostolakossa

Mitkä seerumit ovat teidän suosikkejanne?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (30)
 1. Vähän nyt ihmettelen tuota elevenin laittoa Lumenen tuotteen ostopaikkaehdotukseksi, kyseessä kun nyt on kuitenkin merkki jota löytyy täällä jopa ruokakaupoista… 😀 helpommin tuokin pullo löytää tiensä kotiin lähi-Citarista kuin netistä tilaamalla. Toki ymmärrän tämän siinä jos osa lukijoista ei asu Suomessa eikä pysty kaupasta sitä hakea, mutta suurin osa nyt kuitenkin on varmaan ihan täällä asuvia.

  1. Käytin postauksessa affi-linkkejä, mutta tietysti linkitettyjä tuotteita voi ostaa useista myyntipaikoista. 🙂

   Edit. Täytyy vielä lisätä, että yllätyin töissä suuresti verkkokauppamme lanseerauksen jälkeen siitä, kuinka paljon suomalaiset tilaavat Lumenea netistä. Meillä on kuitenkin yli 500 tuotemerkkiä ja ajattelin, että Lumenea nyt ei kukaan suomalainen osta verkosta, kun sitä tosiaan saa jokaisesta marketistakin, mutta olen seurannut nyt tämän 1,5 vuotta huuli pyöreänä, kuinka Lumene on kuukaudesta toiseen yksi suomalaisten asiakkaiden ostetuimmista tuotemerkeistä. Minusta tämä on TODELLA yllättävää ja jaksaa vain hämmästyttää minua! 😀

   1. Oho, tulee yllätyksenä tännekin, aika mielenkiintoista itse asiassa 😀 oletko miettinyt johtuuko valikoimasta, hinnoista tai jostain vastaavasta? Vai onko se sitä että helpommin nappaa ne vakiot Lumenen tuotteetkin mukaan ostoskoriin siinä muiden mukana?

    1. Olen yrittänyt analysoida asiaa asiakkaiden tilauksien sisältöä tutkimalla. Moni poimii ostoskoriinsa muiden tuotteiden lisäksi juuri sen yhden tai kaksi pientä Lumene tuotetta, kun ne on kätevää hankkia muiden ostoksien yhteydessä. Useat kuitenkin tilaavat oikeastaan pelkästään Lumenea tai niin, että ostoskorissa on lähinnä vain Lumenea ja sitten jotain pientä siinä lisäksi, eli tilaus on selvästi tehty Lumene-tuotteiden takia. Useimmat tilaajat asuvat vieläpä isoissa kaupungeissa, joista Lumenea saa taatusti helposti ja samaan hintaan, joten suurin syy vaikuttaisi olevan ihan vain ostokäyttäytymisen muutoksessa, jonka on Suomessakin voinut aistia pikkuhiljaa olevan murroksessa yhä useampien tilatessa netistä mitä tahansa tuotteitaan sen sijaan, että menisi fyysisesti kaupasta hakemaan. Minusta tämä on todella mielenkiintoinen ilmiö ja Lontoossa se oli esimerkiksi todella selkeää, sillä moni tilasi lähes kaiken kotiin Amazonista tai muista nettikaupoista ihan arkisista ruokaostoksista lähtien. 🙂

     1. Mun on kyl myönnettävä, että mä oon just semmonen tyyppi, joka mieluummin tilaa netistä sellaisiakin tuotteita, jotka voisin hakea kaupasta. Nettishoppailu on nautinnollisempaa, ja yleensä siihen liittyy mulla myös tiedonhaun helppous – toki sen vois tehdä etukäteen, ja sen perusteella suunata kauppaan, mutta jos tulee vaikka joku oudompi ainesosa tai uus tuote, on niin paljon kätevämpää googlailla tietoja ja kokemuksia kotikoneelta.
      Sit erikseen tietty tuotteet, joita haluaa HYPISTELLÄ ensin. Mutta niissäkin tapauksissa mä harvoin teen ostopäätöstä samalla hetkellä, vaan jätän hautumaan, suoritan tiedonhakua, ja yleensä päädyn tilaamaan netistä. Ja samalla ostoskoriin usein päätyy myös sellaisia tuotteita, joiden saatavuus ei oo Lumenen luokkaa.

  2. Heh, totta; itse en kyllä ikinä tilaisi Lumenea netistä kun se on suunnilleen ainoa merkki, jota täällä on kaikki kaupat väärällään! En tosin kyllä muutenkaan Aasian ihmeisiin tutustumisen jälkeen ole juuri Lumenea ostellut.. Tosin viime kauppa reissulla silmiini osui Lumenen selvästikin K-Beauty trendin inspiroima lupaavan kuuloinen Lähde naamio, jota voisin jopa harkita kokeilevani. Olisivatpa vain älynneet laittaa tuotteen puolta pienempään pakkauskokoon ja hintaan kun kympin hintainen tuote lähtee kyllä kummasti helpommin heräte ostoksena kokeiluun kuin edes parinkympin 😉

 2. KIITOS paljon tästä postauksesta!! 🙂 Sain sekä vinkin uudelle hyaluronihappotiivisteelle oman Lumeneni vedellessä viimeisiään, sekä vahvistuksen että tuo Misshan ihmeseerumi on tilattava.
  Tilasin tuon Klairsin C-vitamiiniseerumin itselle pari viikkoa sitten. Se tuntuu kivalta ja tehokkaalta kasvoilla, mutta ihan kuin olisi iho myös alkanut vähän tukkiutua. Pitää nyt pitää hieman taukoa ja seurata johtuuko tästä vai jostain muusta.
  Mutta aivan huikea postaus kaikin puolin! Toivottavasti tällaisia tulee jatkossa lisää, etenkin kiinnostaa essencet ja silmänympärysvoiteet!! 🙂

  1. Kiva kuulla, että postauksesta oli hyötyä! Toive hoitonesteiden ja silmänympärysvoiteiden vastaavista postauksista kirjattu ylös! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *