Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Parhaat korostustuotteet – 5 suosikkiani

Korostustuotteista on tullut minulle niin tärkeä juttu, etten voi enää kuvitellakaan, että tekisin meikkini ilman niitä. Vaikka mielelläni sipaisen kasvoilleni myös vähän varjoja välttääkseni latteaa ja valkeaa pallonaamaa, on varjostustuote näistä kahdesta tuotteesta kuitenkin se, josta mielummin luopuisin.

Korostustuotteesta onkin jopa tullut niin kiinteä osa meikkiäni etten edes ymmärrä, kuinka vielä joitakin vuosia sitten saatoin meikata ilman sitä. Nyt se ei tulisi kysymykseenkään ja vaikka meikkaisin kiireessä, en silti jättäisi sipaisematta kasvot heleyttävää korostustuotetta ainakin poskipäille.

Paras highlighter | 5 parasta korostuspuuteria

Minulla on useita korostustuotteita, joilla syntyy kaikilla hieman toisistaan poikkeava lopputulos. Joskus haluan voimakkaampaa hohdetta, toisinaan taas luonnollisempaa kuulautta ja välillä puolestaan meikkiin sopii lämpimämpi hehku ja toisinaan taas viileämpi vivahde.

Vaikka periaatteessa olenkin jatkuvasti matkalla kohti minimalistisempaa meikkikokoelmaa, on useamman korostustuotteen omistaminen tuntunut toistaiseksi ainakin hyvältä juuri siksi, että niiden luomat lopputulokset ovat keskenään niin erilaisia.

Nämä ovat omat highlighter-suosikkini:

Paras highlighter | 5 parasta korostuspuuteria

Benefit Dandelion Twinkle Highlighter

Benefit Dandelion Twinkle Highlighter -korostuspuuteri on suosikkini silloin, kun haluan todella selkeän hohteen, mutta en silti mitään kimallusta. Tämän korostuspuuterin annostelun kanssa saakin olla jopa hieman varovainen, sillä se voi helposti mennä hieman överiksi. Rakastan kuitenkin käyttää tätä korostuspuuteria erityisesti iltameikissä ja silloin, kun muuten vain haluan, että poskipääni todellakin korostuvat.

Ostin itse tästä korostuspuuterista viime keväänä minikoon, joka on ollut täydellisen kokoinen tarpeisiini. Tykkään aivan älyttömästi siitä, että Benefit tarjoaa niin monesta tuotteestaan pientä kokoa, sillä varsinkin tällaiset tuotteet, joita kuluu kerralla niin pieni määrä ehtisivät muuten vanhentua omalla kulutuksellani moneen kertaan ennen niiden loppumista.

Tästä aiemmasta postauksestani voi katsoa, miltä Benefit Dandelion Twinkle Highlighter -korostuspuuteri näyttää kasvoilla.

Paras highlighter | 5 parasta korostuspuuteria

Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded By The Light

Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded By The Light -korostuspuuteri on lemppareitani arjessa. Se tuo iholle aivan mielettömän upean hohteen, joka saa ihon näyttämään lähes kosteana kuultavalta siitäkin huolimatta, että kyseessä on puuterimainen tuote. Minulla on tästä korostuspuuterista tosiaan käytössä shampanjainen, kevyesti kullanhohtoiseen taittava Blinded By The Light -sävy, mutta tätä korostuspuuteria on saatavilla myös muissa sävyissä.

Tämän korostuspuuterin inspiraationa on kuulemma toiminut rakastuneen naisen upea hehku, jonka seurauksena on syntynyt ainutlaatuinen ”liquid-to-powder-koostumus”, minkä ansiosta tuotteen valoa heijastavat pigmentit ”kelluvat” puuterissa. Puuterin koostumus sisältää perinteisten murskattujen helmiäispartikkeleiden sijaan ainutlaatuisia pyöreitä partikkeleja, jotka heijastavat valoa jokaisesta kulmasta saaden siten aikaan poikkeuksellisen upean hehkun ja valon. Täytyy myöntää, että tämän korostuspuuterin iholle luoma efekti on tosiaan varsin ainutlaatuinen eikä yhtään tusinakamaa.

Tästä aiemmasta postauksestani voi katsoa, miltä Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded By The Light -korostuspuuteri näyttää kasvoilla.

Paras highlighter | 5 parasta korostuspuuteria

Makeup Revolution Goddess of Love Triple Baked Highlighter

Olen päässyt töiden kautta tekemään tuttavuutta Makeup Revolutionin kehuttujen meikkien kanssa ja tämä blogitestaukseen saamani Makeup Revolution Goddess of Love Triple Baked Highlighter -korostuspuuteri on ollut yksi parhaita löytöjäni. Tämä korostuspuuteri tuo kasvoille hieman samankaltaisen hohteen kuin yllä kehumani Too Facedin korostuspuuteri (ei tosin yhtä kosteanhohtoisena), mutta tässä on aavistuksen viileämpi sävy.

Tämäkin korostuspuuteri on luonnolliselta näyttävän ja heleän arkimeikkini suosikkeja. Makeup Revolutionilta löytyy juuri tällaisia arkeen sopivia hyviä perustuotteita, jotka eivät ehkä ole koostumukseltaan teknisesti niin edistyneitä kuin kalliimpien merkkien tuotteet, mutta jotka ajavat loistavasti asiansa varsinkin silloin, kun haluaa kokeilla uutta tuotetta, johon ei viitsi sijoittaa suuria summia tai jota ei tule käyttäneeksi ihan päivittäin ja josta ei siksikään haluaisi maksaa paljon.

Tästä aiemmasta postauksestani voi katsoa, miltä Makeup Revolution Goddess of Love Triple Baked Highlighter -korostuspuuteri näyttää kasvoilla.

Paras highlighter | 5 parasta korostuspuuteria

Linda Hallberg Infinity Glass

Linda Hallberg Infinity Glass on ehdoton suosikkituotteeni silloin, kun haluan tehdä meikkipohjan, joka saa ihoni näyttämään siltä, että se on luonnostaan kuulas ja heleä eikä vain siltä, että sillä on käytetty hyviä korostustuotteita. Sillä saa siis käytännössä huijattua ihosta hyvin hoidetun näköisen ja täyteläisen kosteutetulta vaikuttavan, eli juuri sellaisen lasi-ihon, johon korealaiset ihonhoidollaan pyrkivät.

Toisin kuin kolme yllä mainittua korostustuotetta, ei tässä ole puuterimainen, vaan geelimäisen voidemainen koostumus, joka levittyy iholle kirkkaana. Vierastin alunperin ajatusta voidemaisesta korostustuotteesta, sillä uskoin sen vain sotkevan puuterilla kiinnitetyn meikkipohjani, mutta tämän kanssa niin ei ole tapahtunut. Tämä tuote on todella uniikki, sillä paitsi että sillä voi huijata ihosta luonnollisen kuulaan ilman kimallusta, voi sitä käyttää myös muualla kasvoilla kuten huulilla ja kulmakarvoissa, eli kyseessä on todellinen monitoimituote.

Tästä aiemmasta postauksestani voi katsoa, miltä Linda Hallberg Infinity Glass näyttää kasvoilla ja lukea muitakin vinkkejä sen käyttöön.

Paras highlighter | 5 parasta korostuspuuteria
Vasemmalta oikealle: Makeup Revolution Goddess of Love Triple Baked Highlighter, Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded By The Light, Benefit Dandelion Twinkle Highlighter ja Linda Hallberg Infinity Glass.

Paitsi että rakastan vaihdella näiden neljän erilaisen lopputuloksen luovan korostustuotteen välillä, tartun arjessa erittäin usein myös tähän meikkipalettiin ihan vain siksi, että koen kätevänä, kun samasta paletista saa sekä kasvoja muotoilevan aurinkopuuterin, heleää sävyä antavan persikkaisen poskipunan että korostuspuuterin:

Too Faced Sweet Peach Glow

Too Faced Sweet Peach Glow

Tämä persikalta ihanasti tuoksuva paletti sattuu käsiini erityisesti kiireisinä työaamuina, sillä tykkään kovasti siitä, että useampi tuote on heti käsieni ulottuvilla. Tällä paletilla syntyy helposti luonnollisen heleä ja raikas meikkipohja, eli se antaa eloisuutta tasaisen sävyiseksi meikattuun ja sen myötä helposti hieman lattealta näyttävään meikkipohjaan.

Tämän meikkipaletin sisältämä korostuspuuteri on sekin loistava nimenomaan arkimeikissä, sillä se luo iholle luonnollisen heleän kuullon ilman voimakasta kimallusta ja kimmellystä.

Tästä aiemmasta postauksestani voi katsoa, miltä Too Faced Sweet Peach Glow -paletin sävyt näyttävät kasvoilla. 

Paras highlighter | 5 parasta korostuspuuteria

Mikä on teistä paras highlighter?

PS. Jos meikkipussin ja kosmetiikkakaapin sisältö kaipaa suurempaa päivitystä, niin Elevenillä on 27.4. asti kivat alennukset: 10 € alennus 60 € ostoksista, 20 € alennus 110 € ostoksista ja 30 € alennus 160 € ostoksista.* Eli täydellinen hetki hankkia vaikka se Cloud Nine -muotoilurauta. 😉 


Lue myös:
Näin saat heleältä näyttävän ihon – 7 vinkkiä
Lasi-iho, hunajaiho ja pilvetön iho – tällaista ihoa Etelä-Koreassa tavoitellaan
Kuiva iho kiittää: heleä ja täyteläinen iho kompaktilla ihonkostuttimella

Kommentit (1)

 1. Anu

  Monitoimipaletilla mennään täälläkin eli All About The Face Korostuspaletti Lumenelta, erityisesti bronzer on käytössä korostusvärin lisäksi. Just eikä melkeen hyvät sävyt omalle iholle ja tuo just arkimeikkiin sopivaa hehkua. Iltameikkiä varten pitäisi varmaan kyllä hankkia vielä omansa 🙂

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

  Testissä Mádaran luonnonmukaiset aurinkovoiteet

  Nyt kun kevätaurinko on alkanut paistaa oikein kunnolla, ovat aurinkovoiteet tulleet monille ajankohtaisiksi tuotteiksi laittaa hankintaan. Uusien luonnonkosmetiikan tuotekehittämisen opintojeni myötä olen itse ollut erityisen kiinnostunut luonnonmukaisista aurinkovoiteista ja oli mukava sattuma, että minulle tarjoutui…

  Tämän vuoksi vaaka ei kuulu minimalistiseen elämääni

  Minimalistiseen elämääni kuuluu, että säilytän vain ja ainoastaan asioita, jotka joko tekevät minut onnelliseksi omistaa  tai jotka on hyvin hyödyllistä omistaa, koska niitä tarvitsee (esim. työkalut, tietyt paperit). Yksi asia, jolle olenkin antanut kyytiä, koska…

  8 kuukautta ilman sänkyä – tämän vuoksi sänky kuitenkin palasi

  Otimme mieheni kanssa viime kesänä uuden lähestymistavan minimalismiin, kun tavarankarsintainnossamme annoimme kyytiä myös sängyllemme ja heittäydyimme nukkumaan lattialle. Todellisuudessa emme tietenkään ryhtyneet makalailemaan suoraan parketilla, vaan aloimme käyttää makuualustanamme petauspatjaamme, jonka päällä meillä oli vielä…

  Tämän vuoksi en enää suosittele suojakertoimellisia päivävoiteita

  Erityisesti näin kesän lähestyessä olen saanut sekä blogin että Instagramin puolella useita pyyntöjä suositella hyvää suojakertoimellista päivävoidetta. Monien mielestä sellainen vaikuttaa kätevältä, sillä pitäähän ihoa sekä hoitaa ja kosteuttaa että myös suojata auringolta ja näppärintä…

  Kiina päivitti eläinkokeita koskevaa lainsäädäntöään – tätä se oikeasti tarkoittaa

  Moni saattoi bongata muutamia päiviä sitten Iltalehden lööpeistä uutisen siitä, että Kiina jättää eläinkokeet. Koska lööpin otsikko oli aavistuksen harhaanjohtava ja vain parin tekstikappaleen artikkeli itsessään oli  hitusen liian kirkkaassa valossa asian esittävä, halusin tehdä…

  Arganöljy ihonhoidossa ja hiustenhoidossa – kaikki arganöljystä

  Postailin vähän aikaa sitten siitä, kuinka olen innostunut öljyjen käytöstä ihonhoidossa. Kuten kerroin, on minulle öljyjen viehätys kauneudenhoidossa juuri siinä, etteivät ne ole vain yksi ainesosa, vaan yhden INCI-nimen sisään voi kätkeytyä valtava määrä öljyn…

  Tässä uudessa meikkivoiteessa on 100 sävyä – onko tämä jo liioittelua?

  Viime vuosina yhä useampi kosmetiikkamerkki on tajunnut, että voidakseen menestyä nykymarkkinoilla, on sen lanseerattava valtava määrä meikkivoidesävyjä. Nykyään ollaan kaukana niistä vanhoista ajoista, jolloin viisi, kymmenen tai edes viisitoista sävyä riittivät. Merkeillä on suorastaan paineita…

  Tämän vuoksi seerumia kannattaa käyttää

  Korealaisen kosmetiikan ja The Ordinaryn ihmetuotteiden myötä ihonhoidosta on tullut supertrendikästä. Moni haluaa olla jatkuvasti kokeilemassa uusia tuotteita ja kun markkinoille pompahtelee jatkuvasti toinen toistaan innovatiivisempia tuotteita ei ole ihme, että niitä halutaan lisätä ihonhoitorutiiniin….

  Minimalistista elämää: kaikki tänä vuonna ostamani tavarat

  Päätin vuoden vaihtuessa, että kiinnitän tänä vuonna erityistä huomiota shoppailuun. En halunnut ryhtyä totaaliseen ostolakkoon, sillä en näe mitään järkeä ostamisen kieltämisellä vain kieltämisen vuoksi. Aivan kuten laihdutuksessaskin, on tilapäistä kuuria tärkeämpää kiinnittää huomio elämäntapaan…

  Tällaisia luonnonkosmetiikan tuotteita olen jo kokeillut tehdä

  Lupaan, että en ihan loputtomiin vouhkoa näistä luonnonkosmetiikan tuotekehityksen opinnoistani, sillä alkuhuuma katoaa varmasti nopeasti. Viime viikot ovat kuitenkin olleet niin täynnä paitsi uuden tiedon oppimisen, mutta myös uusien juttujen tekemisen iloa, että en malta…