Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Must go store: Bath & Body Works

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Yksi lempparikauppojani ulkomailla on ehdottomasti Bath & Body Works. Se on aina ollut sellainen kauppa, jonne olen rynnännyt heti sen myymälän nähtyäni ja pyörinyt haltioituneena ympyrää himoiten vähän kaikkea. Harmikseni olen bongannut myymälöitä lähinnä silloin, kun minulla on ollut kiire jonnekin, matkustanut pelkillä käsimatkatavaroilla tai matkaseuranani on ollut joku, joka ei ole innostut ajatuksesta, että viettäisin myymälässä varttia kauempaa.

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Jos Yhdysvalloista lähtöisin olevien Bath & Body Works -liikkeiden konsepti ei ole jollekin tuttu, niin kuvailisin niitä Victoria’s Secret -tyyppisiksi myymälöiksi, joissa ei kuitenkaan ole ripaustakaan seksiä ja kaikki flirtti on korvattu naapurintyttöfiiliksellä.

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Myymälät ovat pullollaan ihanalta tuoksuvia vartalotuotteita kuten suihkugeelejä, erilaisia vartalovoiteita, tuoksusuihkeita ja käsisaippuoita.

Minulla oli aiemmin sellainen käsitys, että erilaisia tuoksulinjoja on abaut tsiljoona, mutta nyt kun minulla on vihdoin ollut aikaa pyöriä Bangkokin Bath & Body Works -myymälöissä juuri niin usein ja pitkään kuin vain haluan, olen alkanut hahmottaa, ettei tuotelinjoja olekaan niin montaa kuin mitä ennen kuvittelin. Moni tuoksulinja löytyy nimittäin myymälästä useasta eri paikasta, mikä saa aikaan illuusion lähes loputtomasta valikoimasta.

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Erityisen suosittuja tuotteita Bath & Body Works -myymälöissä ovat myös erilaiset kompaktit käsidesit, joita niitäkin tuntuu olevan vähintään sata erilaista. Käsidesien ihanuus on paitsi niiden hurmaavissa tuoksuissa, myös niiden oheistarvikkeissa.

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Saatavilla on nimittäin vaikka minkä näköistä käsidesipidikettä, joista useimmat ovat kiinnitettävissä avaimenperämäiseen tapaan vaikkapa käsilaukkuun.

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Vaihtoehtoja on oikeasti aivan valtava määrä ja täytyy myöntää, että ovathan nämä oikeastaan varsin käteviä tuotteita. Myynnissä on myös esimerkiksi juurikin käsilaukusta roikkumaan sopivia pehmoötyköitä, joiden sisään käsidesi sujahtaa. Nämä ovat epäilemättä juuri sellaisia juttuja, joita erityisesti täällä Aasiassa rakastetaan.

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Käsidesilleen voi myös ostaa kätevän pöytätelineen, joka ajaa samalla koriste-esineen virkaa ja somistaa vaikkapa työpöydän kulmaa funktionaalisena yksityiskohtana.

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Vartalotuotteiden lisäksi suosittuja tuotteita ovat lisäksi erilaiset pienemmät ja isommat kynttilät, joita myös löytyy erilaisilla tuoksuilla kauniissa pakkauksissa. Myös kynttilöille kuten esimerkiksi käsisaippuoillekin löytyy omia kauniita telineitään.

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Bath & Body Works -myymälät ovat täynnä ihanasti tuoksuvien tuotteiden testereitä, jotka houkuttelevat kokeilemaan niitä. Kun tähän lisää vielä sen, että myymälöissä on jatkuvasti menossa vähintään joku ”osta kolme, saat neljännen ilmaiseksi” -kamppis, ei sieltä vaan ihan oikeasti meinaa voida lähteä tyhjin käsin.

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Kun muutimme Bangkokiin, olinkin aluksi aivan innoissani ajatuksesta, että voisin seuraavat puoli vuotta hieroa kroppaani Bath & Body Works -tuotteita totaalisella antaumuksella. Vietin myymälöissä tovin jos toisenkin, mutta yllätykseseni poistuin niistä silti usein tyhjin käsin.

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Jostain syystä minuun nimittäin iski niissä lopulta aina ihan hirveän pihi olo enkä sitten kuitenkaan enää ollutkaan valmis ivestoimaan vartalovoiteeseeni lähes 20 euroa. Olen kerran sortunut ostamaan neljän vartalovoiteen kimppadiilin, jossa edullisin tuli kaupan päälle veloituksetta, mutta tuotteiden yhteishinta taisi silti olla noin 60 euroa, mikä riipaisi omatuntoa.

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Käytin kaikki neljä vartalovoidetta ilolla loppuun, mutta sen jälkeen olen löytänyt itseni lähinnä vain tutkimasta myymälöitä sen sijaan, että olisin enää varsinaisesti halunnut ostaa niistä vartalovoiteita. Pienenä guilty pleasure -ilonani ovat silti olleet edelleen merkin käsisaippuat, joita olen ostanut aina tarjouksesta.

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Nyt kun siis vihdoin olen voinut pyöriä myymälöissä sieluni kyllyydestä ja voisin ihan vapaasti ostaa päivittäiseen käyttöön tuotteita, jotka kuluvat täällä Bangkokissa asuessani loppuun joka tapauksessa, en raaski tehdä sitä. Tämä tuntuu jopa varsin hassulta, sillä minulle käy kosmetiikan kanssa varsin harvoin näin.

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Siitä huolimatta käyn säännöllisesti myymälöissä fiilistelemässä tuotteita, tutkimassa uusia tuotelinjoja ja katsomassa, bongaanko jotain, mitä en ole ennen nähnyt. En kuitenkaan usko, että raaskin enää Bangkokissa ollessani ostaa tuotteita liiemmin. Taidan vain jäädä odottamaan, että edessä olisi jossakin vaiheessa matka Jenkkeihin, jossa tuotteet ovat hieman edullisempia ja tarjouksetkin vielä parempia.

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Bath & Body Works -tuotteita myytiin vielä vähän aikaa sitten Viking Grace -laivalla ja Tukholmassa Arlandan lentokentällä, mutta lentokentän myymälä on jo sulkenut ovensa ja kuulin myös, ettei tuotteita ilmeisesti saa enää Viking Graceltakaan.

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Bath & Body Worksin oma verkkosivusto ei näytä toimittavan tuotteita Eurooppaan ja myymälöitä löytyy vain Italiasta ja Puolasta. Bath & Body Works on siis ehdottomasti ketju, jonka myymälät kannattaa tarkistaa ulkomailla käydessään, sillä muuten niillä ei käsittääkseni ainakaan ole virallisia jakelijoita, joiden kautta tuotteita voisi Suomeen tilata.

Bath & Body Works Tuotteet ja Myymälä

Vinkatkaa, jos teillä on suosikkituotteita Bath & Body Worksilta!

TallennaTallennaTallennaTallenna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Löytö: kuivaöljymäinen puhdistusöljy

Aina on tilaa yhdelle puhdistusöljypostaukselle, vai mitä? No, nyt ainakin teen sille tilaa, sillä tämä puhdistusöljy oli jälleen hyvä löytö ja mielipiteeni siitä pysyi samana aina ensimmäisestä käyttökerrasta tuotteen viimeiseen pisaraan asti. Korealainen Skin79 oli meillä töissä…

Mielettömän hehkun tuova korostuspuuteri

Fiilistelin täällä blogissa puolisen vuotta sitten, kuinka olin löytänyt maailman upeimman korostustuotteen eli Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded By The Light -korostuspuuterin. Puuteri luo iholle täydellisen heleän hehkun, joka saa ihon näyttämään lähes…

Erinomainen kivipuuteri rasvoittuvalle iholle

Rakastan mattaisen tuntuista ihoa. Rakastin sitä ennen niin paljon, että minulla oli aina suorastaan pakkomielle saada painella iho puuterivipalla erittäin, erittäin mattaisen tuntuiseksi. Klähmäisen rasvaiselta tuntuva iho ei miellyttänyt tippaakaan, sillä se myös tarkoitti, että…

Uudenlainen rajaustuote: Fingertip Eyeliner

Blogiani seuranneet tietävät taatusti, kuinka kovasti innostun, kun joku vanha tuttu kosmetiikkatuote keksitään pakata uudelleen tavalla, joka mahdollisesti jopa mullistaa tuotteen käytön. Kosmetiikkainnovaatiot muuttuvat erityisen nokkeliksi Aasiaa kohti mentäessä, mutta kyllä meillä länsimaissakin näytetään osaavan….

Testissä kulttiseerumi Farsali Unicorn Essence

Aina välillä myyntiin tulee sellaisia kosmetiikkatuotteita, että ne kummittelevat mielessä ihan tasan niin kauan, kunnes ne tulee vihdoin ostaneeksi itselleen. Yksi tällainen mieltäni jo hyvin pitkää vainonnut ja pankkitiliäni houkutellut tuote oli välittömästi kulttituotteen statuksen…

Maailman hauskin juhlapyhä: thaimaalainen songkran

Okei, olen löytänyt lemppari juhlapyhäni. Se on thaimaalainen uusivuosi eli songkran, jota vietetään joka vuosi 13.-15.4. vuoden kuumimpana kuukautena juuri ennen sadekauden alkamista. Songkranin ideana on alunperin ollut roiskia toisten päälle vettä maltillisesti, jotta edellisen…

Loistava valoa tuova peiteaine kasvoja kirkastamaan

Peiteaine on aina ollut minulle välttämätön meikkituote, jolla olen vuosien varrella yrittänyt peittää epätoivoisesti niin tummia silmänalusia, epäpuhtauksia kuin muitakin ihon sävyn epätasaisuuksia. Kun hieman yli 10 vuotta sitten aloin työskennellä kosmetiikkamyyjänä, oli edullisten ja…

Your lips but better – Biotherm Aquasource Plump & Glow -huulivoide

Kaipaako joku vinkkiä hyvästä huulivoiteesta, joka auttaisi pitämään huulet pehmeinä, mutta toimittaisi samalla myös huulia korostavan huulikiillon virkaa? Jos tuntuu, että sellainen tuote tulisi tarpeeseen, niin minulta lähtee vahva suositus tälle huulivoiteelle! Sain jo yli…

Maailman paras meikkipeili

Minut on helppoa saada innostumaan hankinnoista, joilla voin paitsi helpottaa omaa arkista elämääni, myös työtäni. Yksi tällainen hankinta on ollut jo viime elokuussa ostamani aivan erityinen meikkipeili, josta innostuin sen somessa nähtyäni välittömästi niin paljon,…

Loistava apu väsyneille jaloille: rentoutussukat

Sekä korealaiset että japanilaiset ovat melkoisia vekkuleita kehittämään paitsi kauneutta, myös hyvinvointia ja terveyttä edistäviä tuotteita ja tutkinkin aina innolla, millaisia tuotteita myynnistä löytyy. Luojan kiitos on olemassa eBay, josta näitä jännittäviä keksintöjä saa sitten…