On my way
On my way

Viime vuoden paras kasvovoide

Tykästyn harvoin mihinkään kasvovoiteeseen niin, että olisin sen suhteen jopa hieman orjallinen. Olen nimittäin jo vuosia blogini vuoksi kokeillut jatkuvasti uusia tuotteita ja myös kasvovoiteista on tullut kokeiltua yhtä sun toista eri merkin purnukkaa. Yksikään voide ei kuitenkaan ole ollut niin merkittävästi ihoni kuntoa mullistava, että olisin hankkinut sitä uudestaan ja uudestaan kerta toisensa jälkeen. Kuitenkin loppuvuodesta 2017 löysin jotain sellaista, josta en ihan heti mielelläni luovu – nimittäin sen kasvovoiteen, joka ihan aikuisten oikeasti vaikuttaa ihoni kuntoon ja vieläpä erittäin positiivisella tavalla!

pHformulapHformula

Kyseinen kasvovoide on *pHformulan POINT Age Reverse. Itselleni alun alkujaan täysin vieras merkki, eli ensikosketus koko sarjaan tapahtui vasta tämän kasvovoiteen myötä. Mainitsin itse asiassa voiteesta marraskuun kosmetiikkasuosikit postauksessakin mutta koska niin tyytyväinen olen tuotteeseen ollut, halusin kirjoittaa siitä ihan oman postauksensakin – viime vuoden parhaana kasvovoiteena. Vaikutus ihooni on ollut ihan silmin havaittavissa (olen käyttänyt noin 2,5 kuukautta aina iltaisin nukkumaan mennessä) ja nimenomaan juonnekohtiin tämä voide on toiminut tasoittavalla tavalla! Minua vanhemmat ehkä pudistelevat päätään, että eihän minun iässäni vielä ryppyjä ole mutta kyllä niitä tässä kohtaa ihossa alkaa jo pikkuhiljaa kevyesti näkymään.

Oma ”ongelma-alueeni” juonteiden suhteen on jo pidempään ollut otsa, jonka keskellä vahvempi juonneviiru on pysytellyt 25-vuotiaasta lähtien. Jossain kohtaa tuo juonne häiritsi kovastikin, sillä etenkin väsyneillä kasvoilla ryppy korostuu ja myös meikki takertuu siihen. Ja jos näin rohkenen myöntää, niin oma inhokkini ovat otsarypyt, ehdottomasti! Kuitenkin vuosien saatossa tuohon juonteeseen on tottunut ja olenkin koittanut hoitaa sitä hyvillä tuotteilla ja nimenomaan kosteuttamalla. Otsan suhteen olenkin hyvin tarkka ja usein levittelen jopa silmänympärysvoidetta tai extra seerumeita nimenomaan tuolle alueelle. Se mikä tässä on kuitenkin jännä on, että POINT age reversen käytön aloitettuani olen huomannut juonteessa muutosta, kuten muuten ylipäänsä ihossanikin. Juonne on tasoittunut ja hälventynyt sekä ihoni kokonaisuudessaan muuttunut jotenkin tasaisemmaksi ja kimmoisammaksi. Tämän ovat huomanneet ilmeisesti muutkin, sillä viime kuukausina olen saanut poikkeuksellista enemmän kehuja ihoni kunnosta.

Voiteen salaisuus lienee peptideissä, joiden on todettu tutkimustenkin mukaan elvyttävän ihon kuntoa. Itse todella uskon tähän, sillä tässä voiteessa on jotain erityistä verrattuna muihin aikaisemmin kokeilemiini kasvovoiteisiin. Jo itse voiteen koostumus on hyvin erityinen ja tunne iholla sen levittämisen jälkeen suorastaan oudon miellyttävä. Iho tuntuu kiinteämmältä ja ikään kuin siinä olisi jonkinlainen kalvo päällä. Itsehän käytän voidetta tosiaan ainoastaan öisin, koska silloin ihollamme on eniten aikaa vaan hengittää ja imeä kasvovoidetta itseensä. Olenkin aina kokenut, että yövoide on se kaikista tärkein käyttämämme voide ja siihen kannattaa todella satsata! Tämä ei tokikaan estä käyttämästä age reversea myös päivisin meikin alla, mutta täällä kyseinen voide on tosiaan ollut käytössä pelkästään öisin. Päivisin tykkään käyttää sitten niitä heleyttävämpiä kasvovoiteita, jotka antavat ihon pintaan saman tien hehkua ja toimivat loistavasti meikin pohjana (kyseisistä voiteista juttua täällä).

Harvoin tosiaan tulee hurahdettua johonkin kauneus tuotteeseen näin kovin mutta tämä kasvovoide on vakuuttanut kyllä sataprosenttisesti. Jotain varmaan kertoo myös se, että kuten kuvista huomaatte, purkki vetelee aivan viimeisiään – pakko saada lisää! Samasta pHformulan POINT -sarjasta muuten löytyy myös kaksi muutakin tuotetta, POINT extra firm sekä POINT multi protect. Extra firm on tarkoitettu itseäni huomattavasti iäkkäämmälle iholle kiinteyttämään ja multi protect taas herkälle, ikääntyvälle sekä ympäristön stressitekijöistä kärsivälle iholle. Molemmat ovat myös hauskoissa pallomaisissa purkeissa ja voiteita myydään ainoastaan kauneushoitoloissa. Oman kauneushoitolasi voit halutessasi kurkata pHformulan kotisivuilta täältä.

Jos heräsi jotain kysymyksiä liittyen voiteeseen tai sen käyttöön niin mielelläni vastailen!?

Muuten toivottelen oikein ihanaa keskiviikkoa!

*Kasvovoide sponsoroitu

Kommentit (2)

  1. Hanna

    Moikka! Yritin googlata paljon tuote maksaa, mutta en löytänyt hintaa. Osaatko sanoa tämän? Kiitos 🙂

    • On my way

      Moikka! Suositushinnat liikkuvat siellä 150 euron tuntumassa. Kuulostaa ehkä korkealle hinnalle mutta on sen arvoinen tuote kyllä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *