On my way
On my way

Viime aikoina olen…

…kiertänyt kauppoja ja kauppakeskuksia varmaan koko vuoden edestä. Täällä Dubaissa tuo kauppakeskus kulttuuri on todella suosittu juttu ja isoja keskuksia on useita. Kun on kuuma, ihmiset shoppailevat ja viihtyvät paremmin kuin hyvin ilmastoiduissa keskuksissa. Vaikka on tosiaan kierrelty useita tunteja shoppaillen, olen ylpeä siitä kuinka vähän mukaan on uutta tavaraa tarttunut. Olen ostanut vaan muutaman hassun jutun ja nekin Black Fridayna tuntuvasta alesta. Jotenkin sitä on nykyään vaan niin saita ja uuden materian ostaminen on suurempi kynnys…

…kuunnellut äänikirjoja. Latasin jälleen pitkästä aikaa BookBeat -sovelluksen, joka on muuten aivan huippu altaalla tai rannalla maatessa. Tällä hetkellä kuuntelussa on JERE sekä ihanan Maaret Kallion Inhimillisiä kohtaamisia. Lukulistalla puolestaan Salla Nazarenkon Ihana kiihko mikä on suhteellisen korvia kuumottava.

miettinyt kuinka onnekas olen. Tällaiset jutut unohtuvat usein arjessa vaikka niin ei kuuluisi käydä. Kiitollisuus on nimittäin asia, joka tulisi muistaa ihan päivittäin. Tällä hetkellä olenkin kiitollinen todella monesta asiasta ja ihan ensisijaisesti siitä, että olen tässä hyvinvoivana ja saan tehdä asioita, joista nautin sekä olen terve. Vaikka elämäni ei ole monellakaan osa-alueella täydellistä voin henkisesti hyvin ja se on tärkeintä.

tykästynyt murukahviin. Jennillä ei ole asunnollaan kahvinkeitintä, joten murukahvia on tullut juotua nyt reilun viikon ajan. Todella helppo ja nopea kahvi sekä aidosti vielä maukaskin! Saa nähdä siirrynkö Suomessa siihen kokonaan?

…unohtanut Suomen aika hyvin. Pakko sanoa, että jatkossa kyllä mieluiten matkustan hieman pidemmäksi aikaa kuin vaan viikoksi. Viikko on todella lyhyt aika lomailla ja usein siinä ajassa jääkin jotain näkemättä tai lähtö tulee liian nopeasti. Nyt, kun on oltu Dubaissa 1,5 viikkoa alkaa pikkuhiljaa tuntumaan sille, että on nähnyt kivasti ja ei tunnu edes liian aikaiselta palata viikon päästä kotiin.

…miettinyt uuden vuoden aattoa. Jälleen kerran ollaan nimittäin siinä tilanteessa ettei ole mitään suunnitelmia. Olen joskus aiheesta kirjoittanutkin mutta inhoan tosiaan noita pyhiä, jolloin tulisi olla suurtakin suuremmat suunnitelmat koska ne aiheuttavat aina liikaa paineita.

syönyt hummusta kyllästymiseen saakka. Hummus on yksi suosikki tahnoistani jota suorastaan rakastan. Täällä tuota herkkua on tullut syötyä useammassa ravintolassa ja nyt alkaa olemaan kiintiö jo täysi. Tosin yhden jutun päätin, Suomessa koitan vihdoin ja viimein valmistaa kyseistä tahnaa itse! Sen tekeminen ei kuulemma ole mitään rakettitiedettä, joten miksipä ei kokeilisi.

…lukenut Islamin uskosta sitten kouluvuosien. Täällä ollessa olen nimittäin kiinnostunut enemmän kyseisen uskon taustoista ja toimintaperiaatteista, jonka vuoksi yksi Googlatuin aihe onkin koneellani ollut Islam. Se, mikä itselleni on todella vahvistunut on, että kyseinen uskonto ei tosiaan liity millään tavalla terrorismiin. Kyse on uskonnosta jossa on ehkä maneereja enemmän kuin Kristinuskossa mutta tosiaan suurin osa Islamin uskoa kannattavista on aivan normaaleja ihmisiä. Löysin myös aika paljon yhtäläisyyksiä Kristinuskoon…

kauhistellut hiusteni pituutta. Viime leikkauksesta on nyt puoli vuotta ja täällä tosiaan havahtunut siihen kuinka pitkäksi nuo ovat jälleen kasvaneet. Pituus on nyt jo turhankin pitkä ja hankala nutturankin kannalta, joten kampaajalle aika oitis, kun Suomeen kotiudun!

…muuttanut mielipidettä Dubaista. Vaikka edelleenkin kauhistelen monia asioita täällä kuten nyt esimerkiksi kierrätyksen vähäisyyttä ja sitä kuinka kaikki vaan heitetään roskiin ja kaupoissa se muovipussien kulutus on aivan järkyttävää, on mielipiteeni Dubaista muuttunut monellakin tapaa positiivisemmaksi. Tykkään paikasta ja vaikka niin moni asia onkin tehtyä, on täällä paljon kivoja paikkoja ja Dubai ylipäänsä on sellainen helppo lomakohde länsimaalaiselle. Eilen vierailtiin Al Fahidissa, mikä antoi hieman erilaista perspektiiviä, sillä se oli huomattavasti huonompi alue, jollaista en edes tiennyt täältä löytyvän.

Sellaisia juttuja viime päiviltä.

Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *