On my way
On my way

Viime aikoina olen…

… Koukuttunut aivan totaalisesti Luciferiin! Siis siihen Netflixistä löytyvään sarjaan, jonka ensimmäinen tuotantokausi tuli katsottua joululomalla melkeinpä yhteen soittoon. Aivan mielettömän hyvä sarja hetkiin! Alkuun ajattelin, että Lucifer olisi liian ahdistava johtuen henkimaailmallisista asioista mutta totuus olikin, että niitä käsitellään tässä sarjassa juuri hauskalla otteella. Jos et ole vielä koukuttunut niin suosittelen muuten koukuttumaan…!

… Miettinyt alkanutta vuotta ja sitä, mitä se mahtaa tuoda tullessaan. Parastahan elämässä on kuitenkin sen arvaamattomuus sekä se, että toisinaan me myös yllätymme. Rakastan elämää joka ei mene päivästä toiseen samojen kaavojen mukaan vaan elämää, johon kuuluu iloa, naurua, hauskuutta sekä sitä mainitsemaani yllätyksellisyyttä. Toivottavasti alkanut vuosi tulee pitämään sisällään nimenomaan noita neljää asiaa runsain mitoin!

… Tykästynyt uudestaan vuosien tauon jälkeen Nylon Beatin tuotantoon. Satasen laina, Viimeinen sekä Rakastuin mä luuseriin, ovat kaikki kolme tällä hetkellä ehdottomasti suosikkejani. Jostain syystä myös muu ysäri on viime aikoina uponnut aika kivasti ja esimerkiksi Waldo`s Peoplea on tullut luukutettua. Älkää kysykö miksi, sillä en todellakaan tiedä, hah hah. Ehkä sitä on tulossa vanhaksi, kun rakastuu uudestaan vanhoihin hitteihin?!

… Reissannut niin paljon, että suorastaan odotan aikaa ettei jatkuvasti tarvitse olla lähdössä jonnekin. Vaikka matkustaminen niin ulkomailla kuin Suomen sisälläkin on ihanaa, niin silti rakastan myös kotiani ja Helsinkiä. Tammikuu vaikuttaisi olevan kuukausi, ettei ole mitään reissuja tiedossa tai tulossa, joten nyt on aikaa keskittyä täysillä mm. omaan hyvinvointiin ja töiden tekoon.

Ollut menettää uskon rakkauteen. Tai oikeastaan en osaa tällä hetkellä sanoa, uskonko enää siihen, että olemassa olisi pyyteetöntä sekä aitoa rakkautta, joka joku päivä vielä vie jalat alta – enpä välttämättä. Helpointa onkin elää siten ettei päästä ihmisiä mentaalisesti liian lähelle ainakaan turhan heppoisin perustein. Tällä hetkellä suhtautumiseni miehiin onkin henkisellä tasolla aika viileä ja se tuntuu nyt vaan parhaalta mahdolliselta ratkaisulta.

… Huomannut ajattelevani sitä, kuinka kesään on enää muutama hassu kuukausi matkaa. Tässä kohtaa vuotta on toki vielä se pahin kaamos edessä (tammi-helmikuu) mutta loppupeleissä, kun miettii, tulee viisi kuukautta varmasti hujahtamaan nopeasti.

… Havahtunut siihen, etten tällä hetkellä tarvitse yhtään mitään materiaa. Tiedättekö, kun me liian herkästi elämme jatkuvasti ajatellen, että tarvitsen sitä, tätä tai tuota. On jotenkin todella vapauttavaa ajatella, etten tarvitse juuri nyt yhtään mitään!

… Oivaltanut kuinka elämä on todella tehty elämistä varten. Ympärillään kannattaa säilyttää ne ihmiset, joiden kanssa elämä maistuu mukavalle. Vaikka tämä elämä ei olekaan yhtä hauskanpitoa on tärkeää, että ne joiden kanssa jakaa asioita ovat niitä, kenen seurassa on helppo olla. Jälleen uudenvuoden jälkeen en voi kuin todeta, että onneksi omassa elämässäni on juuri tuollaisia tyyppejä! Takana nimittäin kolme päivää Levillä, joihin sisältyi niin paljon hauskuutta ettei tosikaan.

… Tilannut Woltista syntisen monta kertaa. Välillä on vaan niitä päiviä, ettei jaksa kokata tai edes hakea naapuri ravintoloista ruokaa vaan tekee tietenkin jotain sellaista mieli, jota ei saa ihan naapurista. Tyypilliset omat himotukseni ovat Pupu ja Fafa`s.

… Kironnut kynsiäni sillä ne ovat aivan kamalassa kunnossa! En tiedä millä tuon pahuksen liiskoittumisen saisi loppumaan, sillä sen vuoksi kynsien pinta on aivan kamalassa kunnossa.. Edes kynsilakoilla tuota ongelmaa ei ole helppo peittää, sillä lakat lähtevät karkailemaan koska kynnen pinta on niin surkeassa kunnossa. Jos löytyy vinkkejä tähän ongelmaan, niin enemmän kuin mielelläni kuulisin?

Oikein rentouttavaa tiistai-iltaa!

Kuvat: Taru / edit: minä

Kommentit (4)

 1. atehi

  Kiitos jälleen kivasta postauksesta! Myös uusin julkaisemasi kirjoitus kolahti ja allekirjoitan sen sanoman täysin.

  Kommentoin ruusujen lisäksi vinkin kynsien liuskottumiseen – syöhän muutaman viikon kuuri eläinten biotiinivalmistetta! Itselläni se ja MSM-jauhe ovat ainoat lisäravinteet jotka auttoivat kyseiseen vaivaan. Myös hyvä shea-/rypäleensiemenöljy hoitavat kuivaa kynttä.

  Heta

  • On my way

   Eipä kestä! Ja mukava kuulla, että ymmärsit sen oikein. Tosiaan tarkoitus ei ole mustamaalata kaikkia maailman miehiä mutta kerroin minun kokemuksistani ja pohdin asiaa siltä kantilta.

   Olen kuullut tuosta eläinten biotiinista mutta en ole koskaan uskaltanut kokeilla. Ehkä siis haen kannustamanasi purkin, sillä kynnet ovat niin kamalassa kunnossa! Kiitos siis vinkistä. 🙂

 2. Len

  Mulla on tosi moni juttu ja ajatus samalla lailla just nyt, miehistä, ystävistä woltiin ym ☺️

  Mulla on ollut tuo kynsien liuskottumisongelma myös vuosia ja kynsilakka vain pahentaa, koska se kuivattaa aina jonkun verran. Ainoa mistä on silminnähden ollut apua, on hevoskuuri sinkkiä! Luin sinkistä Mutsie-blogista pari kk sitten, ostin purkin ja jo parissa päivässä huomasin kynsien vahvistuneen! Se oli ihan uskomatonta! Kuten blogissa neuvottiin, otin vahvaa sinkkiä 2 x annoksen eli ”hevoskuurin”.

  • On my way

   Okei, hassu yhteen sattuma. 🙂

   Ahaa! Syön kyllä sinkkiä mutta tuollainen hevoskuuri on testaamatta. Laitetaanpas siis heti täytäntöön. Sinkkiä, kun löytyy jatkuvasti kaapista ja ylipäänsä sitä tulee päivittäin posittua.

   Kynsilakka todella pahentaa mutta en osaa olla ilmankaan, kun kynnet ovat niin rumat! Kynsilakalla niitä saa edes hieman peittoon vaikka lopputulos sitten pahenisikin siinä samalla…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *