On my way
On my way

Viime aikoina googlattua

Svaipata – Piti tarkistaa eiliseen Tinder postaukseen svaippaamisen oikeinkirjoitus. Mietin tuossa kohtaa ylipäänsä, onko svaippaaminen suomenkieltä tai voinko sitä edes tekstissä käyttää? Googlen mukaan svaippaamista käytettiin kuitenkin aika paljon Tinderistä kirjoitettaessa, joten otin riskin ja käytin sanaa senkin uhalla että joku sen tulisi korjaamaan.

Second hand dresses europe – Mietin että olisi ihana saada muutama uusi boho-henkinen mekko kesäksi, jonka vuoksi päätin googletella löytyisikö Euroopan sisältä jotain hyvää käytettyjen vaatteiden verkkokauppaa. En tarkoita tällä mitään sellaista johon kuluttajat voivat itse kuvata ja lisäillä tuotteita vaan verkkokauppaa jossa olisi laadukkaat kuvat ja sivusto olisi selkeä. Jos saitte kiinni siitä, mitä tarkoitan ja tiedätte jonkun tuollaisen verkkokaupan niin kiitos jo etukäteen jos viitsitte vinkata!

Mediakortti – Tiedän kyllä, mikä se on ja minulta jonkinlainen mediakortti jo löytyykin mutta hain netistä hieman inspiraatiota siihen, kuinka tuosta kortista saisi tehtyä vielä paremman. Kyseessä on siis yksi näkyvyyttään myyvän bloggaajan työkalu, johon on tiivistetty oikeastaan kaikki omaan sosiaaliseen mediaan liittyvä faktatieto kävijämääristä lähtien.

Liisa Keltikangas-Järvinen – Joku teistä vinkkasi minulle Liisan temperamenttia koskevista tutkimuksista, jonka myötä päädyinkin häntä googlailemaan. Löysinkin mm. hänen kirjoittamia kirjojaan ja ”temperamentti – ihmisen yksilöllisyys” meni oitis valvontaan, sillä kirja oli tilapäisesti loppunut. Myös temperamentti, stressi ja elämänhallinta -kirja kiinnostaa kovasti.

Avicii – Kuolema järkytti myös minua jonka vuoksi Aviciita tuli googlailtua aika paljon tuossa taannoin.

Helatorstai – Noloa mutta piti tarkistaa, onko helatorstai tällä viikolla!

Pusutauti – Eräällä läheiselläni epäiltiin pusutautia, jonka vuoksi googlettelin asiasta tarkempaa infoa. Olen itsekin tuon aikanaan sairastanut mutta koska siitä on jo vuosia aikaa, oli pakko tarkistella faktoja.

Desenzano del Garda – Kesäkuussa tie vie neljäksi päiväksi Gardajärvelle, jonka vuoksi tein pientä tutkimustyötä sen tiimoilta, mitä nähdä ja kokea. Upea paikka vaikuttaisi olevan kyseessä, joten jos jollain on jotain vinkkivitosia antaa kohteeseen, niin kuulen oikein mielelläni!

Kuinka Mac kestää kuumuutta – Reissussa oli pakko googlailla voiko koneella tehdä töitä auringossa jos läppärin laittaa varjoon mutta itse on auringossa. Lähinnä sillä mietin ettei kone ylikuumene tai poksahda mutta en löytänyt oikein selkeää vastausta… Lopulta päädyinkin kirjoittelemaan tekstejä varjossa sekä ilmastoidussa huoneessamme jotta ei nyt vaan sattuisi mitään…

Lätkä-Jätkä Ville – Oli pakko googlata tämä Tuure Boeliuksen biisikin, kun siitä kerran kohu nousi. Onneksi Teemu antoi jo tukensa Tuurelle, mikä on mielestäni tosi hieno juttu etenkin tuollaisella alalla, jossa homous on enemmän kuin tabu.

Isä-tytär-suhde oikeinkirjoitus – Jälleen tätä bloggaajan arkipäivää, eli oikeinkirjoituksen tarkistamista. Tämä sanahirviö oli erityisen haastava enkä löytänyt googlaamallakaan yhtä selkeää vastausta, sillä paljon oli käytetty niin isä-tytärsuhde kuin isä-tytär-suhde yhdistelmiä. Lopulta päädyin tuohon jälkimmäiseen eikä kukaan ainakaan uskaltautunut kritisoimaan!

Viikkohoroskooppi kaksonen – Joo tunnustan, luen horoskooppeja! Ne osuvat pelottavan usein oikeaan ja etenkin luonnehoroskoopit ovat niitä, jotka pitävät hyvin monen kohdalla paikkansa. Itse olen erittäin tyypillinen tuuliviirimäinen kaksonen ja allekirjoitan kaksosen luonnekuvauksesta melkeinpä kaiken. Luen myös lähestulkoon viikoittain kaksosen viikkohoroskoopin. Ei sillä, että sen varaan elämääni mitenkään perustaisin mutta ihan puhtaasta mielenkiinnosta.

Mykonos kokemuksia – Ennen kuin varasimme tyttöjen kanssa reissun Portugaliin, mietimme alkuun Mykonosta. Kohde osoittautui kuitenkin aika hankalaksi etenkin majoituksen suhteen eikä sopivan hintaista majapaikkaa hyvällä sijainnilla tuntunut löytyvän. Siispä kohde vaihtui lennossa Kreikasta Portugaliin ja nyt olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen!

*Beauty Anniina – Googlaan aina ripsihuoltajani kotisivut, sikäli mikäli hänen sivujaan tarvitsee johonkin linkata tai esimerkiksi huollon hintaa tarkistaa. En koskaan muista tuollaisia perus juttuja kuten kolmen viikon ripsihuollon hintaa, joka on muuten hänellä siis volyymiripsille 75-85 € (ripsien kunnon ja kuluvan ajan mukaan). Tämän postauksen kuvissa näkyy jälleen nuo vasta huolletut ripset, joilla pärjään kivasti taas seuraavan kuukauden. Kesä on mielestäni ehdotonta ripsien kulta-aikaa, joten jos kaipaat helpotusta kesäpäiviin, suosittelen miettimään kesäripsiä!

Alitajunta tietoisuus – Hahmoterapiassa on useampaan otteeseen tullut esiin sanat alitajunta  ja tietoisuus. Paljon olenkin aihetta vapaa-ajallani googlaillut ja tietoa hakenut aiheen tiimoilta. Alitajunta on aika mielenkiintoinen juttu sillä se ei ole meidän hallittavissamme. Tietoisuus myöskin omalla tavallaan kiinnostava ja itseäni suorastaan kiehtoo se, että voin olla päivä päivältä tietoisempi asioista, ympäristöstä sekä itsestäni. Psykologia on kokonaisuudessaa kiehtovaa ja siihen kannattaa kyllä jokaisen tutustua ihan jo vaan siksi, että  elämässä ymmärtää paremmin niin itseään kuin muitakin.

Air Optix vaikea saada pois silmästä – Itselläni on ollut joidenkin piilolinssien kanssa ongelmia saada linssit pois silmistä. Etenkin kertakäyttölinssit paikoitellen ikään kuin kuivuvat silmiin jolloin ne on hankala saada pois. Myös joidenkin kuukausilinssien kanssa on ollut tuota ongelmaa, jonka vuoksi googlailin Air Optixia aiheen tiimoilta. Käytin kyseistä linssiä joskus nuorempana ja nyt käytän sitä jälleen. Lopputuleman on siis, että helposti saa pois silmistä!

Jääkiekon MM-kisat – Vielä en ole katsonut yhtään ottelua mutta joka vuosi minusta tulee lätkäfani siinä kohtaa, kun pelit muuttuvat jännittävämmiksi. Huomisen Kanada-Suomi ottelun saatan kyllä jo katsoa!

 

Kotkan Meripäivät – Piti tarkistaa koska Meripäivät tänä vuonna oikein ovat, etten vaan ota siihen samalle viikonlopulle mitään muita menoja.

Aurinkosuojana öljy – Malediivien jälkeen ihoni on hilseillyt todella paljon ja rusketus ikään kuin kuoriutunut iholta pois ihmeen nopeasti. Mietin kovasti mistä tuo voi johtua ja siksi googlasinkin voisiko siihen vaikuttaa että käytin reissun aikana pelkästään öljymäistä aurinkosuojaa (SPF 30)? En ole siis koskaan erityisemmin käyttänyt aurinkosuojaöljyjä mutta tämä reissu oli nyt poikkeus. Lähinnä siis kiinnosti tietää vaikuttaako öljy siihen kuinka syvä rusketuksesta tulee tai sen pois lähtemiseen. Mitään selkeää vastausta en löytänyt mutta päätin, että ensi reissussa menen perinteisillä voiteilla!

Jutta Hirsimäki – Viimeisenä ja ehkä noloimpana itsensä googlaaminen! Teen sitäkin säännöllisesti jostain syystä, hahah. Jos alkaa oikein miettimään on tuo kaiken informaation jääminen nettiin omalla tavallaan aika pelottavaakin. Jos miettii, että tapaat vaikka uuden ihmisen niin ethän voi olla häntä googlaamatta? Sieltä voikin tulla sitten eteen vaikka ja mitä sellaista jota ei ihan heti odottanut.

Ihanaa perjantaita ja muistaakahan nauttia auringosta!

*Sponsoroitu

Kommentit (12)

 1. Erica

  Nää on aina jotenkin niin kivoja paljastuksia ja kiva kun jaoit myös oman nimen googlailun 😀 Kaikkihan sitä varmasti tekee mutta harva myöntäisi.

  • On my way

   Heheh niin! Ja joo siis ihan varmasti jokainen Googlaa nimeään edes joskus. 😉

 2. Hartsu

  Gardajärvi on upeaa seutua. Toivottavasti säät suosii! Meillä sato tosi paljon aikoinaan. veronaan käymään jos ei vielä tuttu (romeo&julia😍)

  • On my way

   Voi ei, no toivon mukaan ei sada vettä! Pistetääs tuo Verona mieleen myöskin, kiitos vinkistä! 🙂

 3. Heinis

  Vitsit, mulla olis just tuollainen keltainen mekko joskus 10-15 vuotta sitten, kun harrastin kirpparilöytöjä. Laitoin sen sittemmin muistaakseni kiertoon.

  Pakko heittää pari vinkkiä oikeinkirjoituksesta: suomen kieli kirjoitetaan aina erikseen ja pienellä ja googlata on verbi eli pienellä alkukirjaimella. Muista myös Miss Suomi -kilpailu, Helsingin Sanomat -lehti ja Tuntematon sotilas -elokuva. T: Suomen kielen maisteri 😉

  • On my way

   Hehee, tämä on kyllä ihana! 🙂

   Kiitos korjauksista! Oletin että googlata tulee isolla koska Google kirjoitetaan (ainakin tietääkseni) isolla. Mutta nyt ainakin tiedän. 🙂

 4. Katja

  Heh, tunnistan tuon horoskooppijutun itsessäni :D. Mistä lueskelet niitä?
  Ps. Ihana tuo mekko!

 5. Miukumaukunen

  Käyppäs katsomassa rekki.fi jos etsit jotain ihanaa mekkoa! Ite oon sieltä bongaillu kaikkee ihanaa 🙂

  • On my way

   Kiitos vinkistä, kävin kurkistamassa. 🙂 Ainut ongelma on että tuolla myydään ainakin ensisilmäyksellä liikaa kaikkea Zaraa ja muuta ”perus” merkkivaatetta kuten myös Zadaassa. Itseäni siis kiinnostaa eniten sellainen ”kirppiskama” joka on 80-90 -luvulta. Tai etsin hirveästi aina sellaisia löytöjä, jotka ovat jostain vähän kauempaa ja ei mielellään mitään Henkkamaukasta Zaraan. Voisi kai sanoa että kaikki retro kiinnostaa ja kiehtoo!

 6. Paula

  Moi!
  Olin tulossa ehdottamaan rekki.fi, joka olikin jo mainittu. Toinen sivusto, jolta löytää aika monipuolisesti laidasta laitaan käytettyjä ja uudempia vaatteita on store.emmy.fi.
  Ja ihan retroimmat second hand -vaatteet oon ite ostanut radhica.fi-sivulta. 🙂

  • On my way

   Hei kiitos paljon, kurkkaan nuo sivustot ehdottomasti! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *