On my way
On my way

Varusteleka for women

Kävästiin joku aika sitten poikaystäväni kanssa vierailulla Varustelekan myymälässä Konalassa. Varustelekahan on Suomen suurin armeijatavaran myymälä ja heidän vaatteensa ovat näkyneet katukuvassa kokoajan enenevissä määrin. Etenkin armeijakuosiset parkatakit, joissa saksanlippu keikkuu hianpielessä ovat aika tuttu näky Helsingin kaduilla. (Toki osa niistä ei ole aitoa lekaa mutta…) Suosittelen muuten kurkkaamaan huvikseen Varustelekan kyseiset takit, ennen kuin menee ja tilaa sellaisen vaikka Nellyltä. Hintaero on aika huima! Onhan osa Varustelekan vaatteista käytettyjä mutta omasta mielestäni se juurikin tuo vaatteisiin sitä tiettyä patinaa ja fiilistä. 

Itse kuulin Varustelekasta ensimmäisen kerran viime talvena ja sen jälkeen olenkin tiuhaan selannut heidän verkkokauppaansa ja pistänyt merkille useampiakin mielenkiintoisia vaatekappaleita. Päästiin tässä eräs lauantai mieheni kanssa tutustumaan hieman Lekan kulisseihin ja varastoalueeseen. Ihan mielettömän suuri paikka jossa oli kyllä hyllyä hyllyn perään. Myös vaatetta oli aivan tajuttoman paljon, joten tilaa ei liene yhtään liikaa. 

Tämä naisten osiohan on Lekalla kokoajan kasvava osuus, eikä armeijavaatteita mielletäkään enää nykymuodissa pelkästään miesten jutuksi. Onkin hienoa tuoda naisten armymuotia esille! 🙂 Kuvamatskua on käynnistä sen verran, että jaottelen postauksen kahteen osioon. Tässä ensimmäisessä tulee Varustelekan naisten mallistosta omat valintani suosikeiksi. Toisessa sitten mieheni valintoja miesten mallistosta. 


Brittiläinen Soldier 95 parka, ripstop, DPM, käytetty, tyttökuvalla

Mil-Tec ranskamallin viidakkomaiharit
Mil-Tec MA1 karvahattu, musta, tyttökuvalla
DDR rautatiepoliisin naisten mantteli, tummansininen, käytetty

Mitä olette mieltä valinnoistani ja yhdistelmistäni? 🙂

PS. Koko naisten valikoima löytyy TÄÄLTÄ


* Postauksen tuotteet ovat blogin kautta saatuja

Kommentit (1)

  1. Emma

    Ihanat nuo viidakkomaiharit! Käyn heti huomenna ostamassa 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *