On my way
On my way

Valkoinen jakku ja uudet ripset

Huh miten jännä peli! Itse en ehtinyt mihinkään erityiseen kisastudioon sillä kotiuduin vasta yhdeksän pintaan ja samantien aloin setvimään meidän netin toimimattomuutta. Yhteys on meinaan pätkinyt jo eilisestä ja koko päivänä täällä ei ole kuulemma ollut nettiä. Itse inhoan kaikkea tuollaista tietotekniikan parissa sähellystä, pinna ei yksinkertaisesti kestä. Onneksi tällä kertaa Elisan asiakaspalvelussa oli niin hyvä tyyppi, joka kärsivällisesti opasti mua ja auttoi etäyhteyden kautta. Hän korjasi ikäänkuin samalla koko koneen, paljon oli meinaan kerääntynyt erilaisia haittaohjelmia vaikka luulin tässä jonkun tietoturvasuojan olevan. Vitsit, tulipas oikeasti super hyvä mieli siitä, että tuollaisia avuliaita ihmisiä on vielä olemassa! Hän puhui kyllä mukavasti savon murretta, joten eipäs ihmekään. 🙂

Tänään tuli muuten kolme viikkoa ripsihuollosta, en oikeasti ollut vielä edes sen tarpeessa mutta kerran aika oli jo Anniinan kanssa sovittu niin suuntasin huoltoon. Aivan ihanat ripset sain jälleen reilussa tunnissa, on hän vaan niin taitava! 🙂 Muistattehan, että lukijoilleni Anniina laittaa vieläkin ne ”kesä-ripset” 80 euron hintaan, eli jos nyt haaveilee kestävistä ja kauniista ripsistä niin suosittelen lämpimästi paikkaa! Kesällä etenkin ripset ovat tosi jees jos tulee reissattua ja vaikka makoiltua siellä biitsillä. Jos räpsyttimet kiinnostavat niin lisätietoja kannattaa kurkata Beauty Anniinan kotisivuilta. (Ripset saatu sopimushinnalla)

Alla vielä muutama asukuva päivän työasusta. Tuollainen on aika basic meininki, eli jakku, kapeat mustat farkut/housut ja jakun alla toppia tai teepparia. Hyvin yksinkertaista mutta itse pidän. 🙂 Tuo valkoinen jakku on kummitellut mua siitä lähtien Mangossa, kun sen siellä ekaa kertaa näin ja nyt vasta päätin sen mukaan napata. Stockkalla oli meinaan kaikki naisten vaatteet -20 % kantaasiakkaille. (Ja itseasiassa heidän *verkkokaupassa ainakin nuo alet näemmä jatkuvat edelleen.) Mitäs te tykkäätte jakusta? Tuo ei ole mikään tyköistuva malli mutta sepä juuri siitä tekeekin mielestäni ihanan. 


Mutta nyt nukkumaan, silmät luppaavat jo siihen malliin!


Kommentit (2)

  1. Anonymous

    kuinka pitkää ripsee sulla on tossa pisimmillään?:) ja mitä esim sisänurkissa?:) näyttää tosi tuuheilta ja siisteiltä! itsellä pian vuoden pidennykset ollut, onhan se aina ihanaa kun huollosta tulee mutta siinä jo viikon päästä alkaa aina pinna kiristyä kun ripset harottaa suurinpiirtein minne sattuu:s

    • Jutta

      Mun on pakko pyytää Anniinaa varmistamaan! Epäilen, että 11 mm pisimmillään mutta varmistan vielä. Täh, kyllä ripsien pitäisi pysyä hyvinä vähintään kolme viikkoa mielestäni. Mulla ei ainakaan hartottele, ehkä sillä kolmannella viikolla alan vähän enemmän rääpimään niitä koska omat ripset kasvavat mutta muuten kuulostaa kyllä sille, että suosittelen tekijän vaihtoa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *