On my way
On my way

Totuuksia tästä hetkestä

Olisi kiva ihastua. Vaikka pidän kyllä yksin olemisesta ja pärjään erinomaisesti itsekseenkin, ei pieni ihastuminen olisi pahitteeksi. Valitettavasti suurin osa minua lähestyvistä miehistä on kuitenkin varattuja tai muuten vaan ei tyyppisiäni, joten tällä hetkellä ei kyllä näytä ihastuminen kovin ajankohtaiselta… Välillä tuntuu, että vapaa, karismaattinen ja mielenkiintoinen mies on joku utopistinen ajatus omassa päässäni.

Kesäkuu ja lähenevät syntymäpäivät jännittävät. Ilmasto on ollut nyt niin epävakainen ja koska järjestän kolmekymppiseni osittain ulkona, on sää aika suuressa roolissa juhlien onnistumisen kannalta. Toivon nyt sormet ristissä, että sää alkaisi jo pikkuhiljaa lämpenemään, iik! Olen valitettavasti myös ihminen, joka hoitaa kaiken viime tipassa, joten edelleen ainakin puolet juhliin liittyvistä järjestelyistä on rempallaan… No, onhan tässä vielä lähes kolme tehokasta viikkoa aikaa!

Olen käynyt jo lähes kuukauden verran ainoastaan kerran tai kaksi viikossa salilla. Salille meneminen ei tosiaan yhtään innosta ja lenkkeiltyä on tullut sitäkin enemmän. Salikorttini aika loppuu toukokuun lopussa, joten saattaa olla etten lataa uutta aikaa kesäksi laisinkaan? En voisi kuvitellakaan lopettavani lihaskunnon harjoittamista kokonaan, mutta tällainen höllääminen tuntuu juuri nyt aika hyvältä. Mielestäni treenienkin suhteen on syytä kuunnella itseään ja tehdä niitä asioita, jotka tuntuvat mieluisilta. Varsinkin, kun itse en treenaa mitkään ammattimaiset tavoitteet mielessä vaan liikunta on itselleni vapaaehtoisuuteen perustuva harrastus.

Olen onnistunut säästämään rahaa viimeisten parin kuukauden sisään enemmän kuin aikoihin! Tämä on oikeasti hassua mutta siinä hetkessä, kun ns. vakituinen työni blogin rinnalla loppui, alkoi hurja säästäminen ja nyt olen säästänyt rahaa jo todella mukavasti. Voisin sanoa, että olen saanut säästettyä ainakin puolen vuoden tyypilliset säästöt ihan parissa kuukaudessa, koska olen supistanut menojani. On ollut hauska huomata kuinka paljon enemmän rahaa voi oikeasti säästää, kun ei käytä sitä niin huolettomasti. Tähän on hyvä havahtua näin kolmekymppisenä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Mikään ei ärsytä. Jotenkin elämä on nyt vaan rullannut niin mukavasti, että mikään ei ole aikoihin ärsyttänyt tai tuntunut vastenmieliseltä. Olen tavallisesti ihminen, joka ärsyyntyy kyllä aika herkästi ja kokee niitä negatiivisiakin tunteita, mutta viime aikoina olen ollut pelkästään hyvällä fiiliksellä. Uskon, että tällä moodilla on hyvä porhaltaa eteenpäin!

Olen tykästynyt kevyempiin kenkiin. Vansit ja Converset ovat ehdottomasti itselleni tämän kevään ja kesän juttu. Vaikka Adidaksen Stanit ovat edelleen yhdet suosikeistani, ovat ne kuitenkin aika raskaat verrattuna Vansin mustiin Old Skooleihin tai legendaarisiin Conversen kangastossuihin. Onneksi en ole muuten myynyt Conversejani, jotka on ostettu viitisen vuotta sitten! Monta kertaa olen meinannut mutta aina päättänyt jättää ne kaappiin odottamaan tuon klassikon paluuta… Nyt on siis se edessä kesä, kun ne pääsevät jälleen jalkoihin!

Rentoa päivää kaikille!

Kommentit (2)

 1. Atehi

  Pystyn samaistumaan tähän kirjoitukseen niin hyvin – kaikki kohdat ehdoton check! Etenkin tuo salilla treenaamista koskeva kohta… Kun ei maistu, niin ei maistu. Olen sen sijaan joogannut ja lenkkeillyt, mikä sopiikin muuten tämän hetkiseen kiireiseen elämäntilanteeseen loistavasti.
  Kiitos Jutta ihanasta blogista. En ole muita juuri viimeaikoina lukenutkaan, mutta On my way:n pariin palaan aina uudestaan.

  • On my way

   Juuri näin, jooga ja lenkkeily – parasta. Tosin omalla kohdallani jooga on nyt hieman jäänyt mutta tarkoitus olisi ensi viikolla skarpata sen suhteen. 🙂 Välillä on erilaisia ajanjaksoja ja se minkä olen oppinut on, että itseään ei kannata pakottaa mihinkään.

   Voi ei, kiitos hurjasti sanoistasi! Todella mukava kuulla, että tykkäät lueskella ja käydä täällä. Toivottavasti näin on myös jatkossakin. 🙂 <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *