On my way
On my way

Täydellinen syntymäpäiväkakku

Juhlittiin viikonloppuna mieheni kolmekymppisiä rennolla meiningillä. Järjestin juhlat Sakun ystävien kanssa mutta jo heti alkuun päätin, että tällä kertaa en raahaa kameraa mukana. Omilla synttäreilläni kuvasin todella paljon ja tavallaan osittain ilta hurahtikin vähän kuin ohitse sieltä kameran takaa, bloggaamisen varjopuolia. Eli valitettavasti mulla ei ole jakaa teidän kanssa noita hetkiä juhlista mutta tavallaan jotain asioita onkin mukava pitää ihan yksityisinä. 🙂 Vaikka valokuvaamisesta nautinkin niin on välillä ihanaa nauttia ihan muista jutuista, kuten ihan vaan ihmisten kanssa seurustelusta. 

Kaiken muun järkkäsin aika pienellä profiililla mutta kakun halusin olevan korea. Mieheni nimi on Saku, kuten olette varmasti blogistani useaan otteeseen lukeneet. Nimensä vuoksi häntä on kutsuttu lapsuudesta asti enemmän tai vähemmän sammakoksi. Meillä on ollut himassa jos jonkunlaisia sammakkojuttuja (magneetteja, kirjoja, kortteja jne.) joita hän on saanut kavereiltaan jne. Kuulostaa ehkä vähän hassulle mutta sammakolla on siis hänelle tietty merkitys vaikka se osittain onkin vähän tsoukkia. 🙂 Tässä siis syy minkä vuoksi halusin ehdottomasti löytää tekijän joka osaisi tehdä persoonallisen ja uniikin sammakkokakun syntymäpäiville.

Ystäväni vinkkasi minulle eräästä hyvin taitavasta kakkutaiteilijasta ja päätinkin samantien ottaa häneen yhteyttä ja kysyä kiinnostaisiko häntä jonkunlainen yhteistyö. Kyseessä on siis Cupcakes By Frida -niminen yritys, jossa Frida loihtii uniikkeja ja kreatiivisia kakkuja asiakkaan toiveiden mukaan. Hänen nettisivujaan selatessani tulin entistä varmemmaksi, että haluan juuri hänen tekevän kakun. Fridan valikoimissa on myös upeita cupcakes -kakkuja, joita mietin myöskin juhliin mutta tulin siihen tulokseen, että ne on kokeiltava sitten toisella kertaa. 🙂 Annoin tekijälle muuten vapaat kädet luovuuden suhteen paitsi yksi toive oli, täyte on oltava mansikkainen. 

Kakku ylitti odotukseni aivan täysin, se oli niin upea ja samalla suloinen. Voi kuulostaa hassulle miten ylistän yhtä kakkua mutta mielestäni se oli vaan yksinkertaisesti niin napakymppi. Ja mikä parasta, miehelleni kakku merkkasi myöskin paljon. Kakun päällä jököttävä sammakko istuu nyt meidän kajarin päällä tyytyväisenä, hahah. Olin todella tyytyväinen Fridan luomukseen ja siksi haluankin lämpimästi suositella häntä jokaiselle teille, jotka tarvitsette tilaustyönä kakkuja juhliinne. Esimerkiksi lasten juhliin Cupcakes By Frida loihtii todella mageita luomuksia. Kannattaakin kurkata nettisivut ja muut somekanavat joissa hänen tekeleitään on esillä (linkit postauksen lopussa).

Mitäs te sanotte? Aika upea, eikö? 🙂

Yhteystiedot ja tilaukset:
– frida@cupcakesbyfrida.fi
www.cupcakesbyfrida.fi
– Puh. 040 534 3565
Facebook
Instagram
* Kakku saatu sopimushinnalla

Kommentit (22)

 1. Anonymous

  Olisit nyt tehnyt kakun itse… :(( Rakkaudella itse tehty kertoo aina enemmän kun jonkun muun tekemä

  • Anonymous

   Sillä mitään merkitystä oo kuka sen kakun on tehnyt, ajatus on tärkein..
   Kaikilla ei ole aikaa/halua/taitoa väkertää tollasia siksi on olemassa leipomoita ja hyvä niin!
   Tilaan varmasti itsekin tuolta kakun omiin 30vee partyihin.

  • Anonymous

   Eka ano kyllä oikeassa, mutta ite tiiän et jos tulis paljon kavereita ja olis ihan _kolmekymppiset_ ni en haluis tarjota jotain omaa kämästä kermakakkuviritelmää 😀

  • Jutta

   No siis olen aika tunari leipomisessa… 🙂 Piirakat ja muut simppelit kyllä onnistuu mutta kakun teon halusin suosilla luovuttaa muille. 😀 On aika eri leipoa kotiin kuin sitten parille kymmenelle juhlavieraalle. 😉

 2. littleB

  Upea kakku!! <3

  • Jutta

   Munkin mielestä aivan ihana! 🙂

 3. MS

  Ihana kakku! Kiva, että sammakkokin jää teille muistoksi 🙂 Nuo kuppikakut näytti myös tosi herkullisilta, mitä tuolta sivuilta kurkkasin. Heti alkoi tehdä mieli järjestää jonkunmoiset juhlat, johon voisi tilata jotain ihanuuksia 😀 Tykkään kyllä itsekin leipoa, mutta tuollaista taiteilijaa musta ei kyllä saa.

  • Jutta

   Joo! 🙂 Tosin se on kai marsipaania eli en tiedä kauako säilyy kajarin päällä. 😀 Oon samaa mieltä kuppikakuista, voisin maistaa vaikka jokaista!

 4. Essi

  Aivan ihana! 😀

  • Jutta

   Eikö! 😀

 5. Mimi

  Voi kun on söpö kakku! <3 🙂 onnea miehellesi 🙂

  • Jutta

   Joo ihana se oli! 🙂 Ja kiitos, välitän tiedon. 🙂

 6. Anonymous

  Hieno kakku! 🙂

  • Jutta

   On! :))

 7. Anonymous

  Ihana sammakkokoriste! 😀 Voisitko pitkästä aikaa taas höpöttää kuulumisia videolla? 🙂

  • Jutta

   Eikö, niin sympaattinen. 😀 Hei joo, hyvä idea! Viikonloppuna on aikaa. 🙂

 8. Sirpale

  Upea kakku 🙂

  • Jutta

   Samaa mieltä! 🙂

 9. Anonymous

  Mitä maksoit tuosta kakusta? Vaikka suurinpiirtein, jos et tarkkaa hintaa halua sanoa. Millä hintahaitarilla liikutaan siis, se kiinnostaa. (:

  • Jutta

   Hinta ei kyllä mielestäni ole oleellinen seikka. 🙂 Mutta sanotaan näin, että alle satasen maksoin.

 10. Anonymous

  Ei näitä paljon uudet asiakkaat taida kiinnostaa. Laitoin tarjouspyyntöä kakusta monta päivää sitten ja eipä vastausta tuu. Itse olen ihminen jota tällainen ärsyttää suunnattomasti joten valitsin toisen paikan.

  • Jutta

   En usko ettei kiinnostaisi! Joskus kiire tekee sen ettei kerkeä vastaamaan, harmi. Fridalla uskoisin olevan aika buukattua. Toivottavasti vastaus kuitenkin tulee! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *