On my way
On my way

Tällä viikolla olen…

 Ihmetellyt Tinder matchien aloituksia. Jo parikin henkilöä on nimittäin aloittanut keskustelun heittämällä jotain olevinaan hyvää vitsiä profiilikuvassa päässäni olevasta hatusta tai siitä, kuinka olen tullut heitä jossain vastaan ja he ovat suorastaan sokaistuneet. Ja joo siis aika ei edes täsmännyt paikkaan, eli tämä hemaiseva henkilö en edes ollut minä. Miten olisi ihan vaan mitä kuuluu tai miten menee? Mielestäni tuollaisesta ihme tarinoinnista tulee vaan nolo ja epäaito fiilis, vaikka jotain uniikkia mielikuvaahan tuolla on selkeästi yritetty hakea.

…  syönyt öö – yksi, kaksi, kolme jäätelöä. Vasta puhuimme tästä ystäväni kanssa kuinka tällä hetkellä eniten kaikesta makeasta tekee mieli jäätelöä. Jäätelöä voisi syödä vaikka joka päivä koska aurinko ja kuumuus. Kesä ja jäätelö sopivat niin hyvin yhteen.

… suunnitellut syntymäpäiviäni. Alun perin ajattelin etten järjestä yhtään mitään koska viime vuonna oli ne legendaariset kolmekymppiset mutta lopulta muutinkin mieleni ja päätin, että kasaan yhteen läheisimmät ystäväni ja vietämme iltaa yhdessä tavalla tai toisella. Jotain pientä on siis luvassa ja nyt tuo tuntuu mielettömän hyvältä idealta! Tuskin malta odottaa ensi lauantaita.

… Itkenyt pariinkin otteeseen. Toinen itkukohtaus tuli Luciferin kolmannen kauden viimeisten jaksojen yhteydessä ja toinen lukiessani Viisas Elämä ”Jäljet kehossa” trauman parantamiseen liittyvää -kirjaa. Itku on niin puhdistavaa että turhan usein sitä tulee pidäteltyä.

 Hämmentynyt erään mieshenkilön kehuista koskien blogia ja tekstejäni. En ole laisinkaan ihminen joka oikein mässäilisi kehuilla ja noissa tilanteissa koen oloni jopa hieman kiusaantuneeksi. Jälkeenpäin kuitenkin mietin miten kiva, että joku rohkenee kasvotusten kehua, sillä siitä tulee aina niin hyvä mieli. Etenkin miehet kehuvat tekstejäni harvoin ja jollain tapaa aina luulenkin, että kirjoitan pääasiassa naisille.

… Ottanut uudet juoksukengät käyttöön. Ensimmäinen lenkki on aina haastavin kun kenkä ei ole vielä muotoutunut. Sama se oli tälläkin kertaa ja välillä jouduin jopa pysähtyä kiristämään nauhoja tai korjaamaan pohjallisia. Jo loppulenkistä kengät tuntuivat kuitenkin erittäin hyvältä jalassa ja enpä voinut kuin fiilistellä. Entisistä tulivat jo melkein varpaat ulos, joten oli korkea aikakin…

… Fiilistellyt kotiani, sillä pidän tästä vuodesta toiseen aivan erityisen paljon. Korkeat ikkunat ja valoisa asuntoni on mielestäni vaan niin helmi. Vaikka keittiön kaapistot voisi pikkuhiljaa jo uusia ja kaakelilattiat ovat maalatut – silti tämä on yksi näteimmistä yksiöistä, mitä tiedän.

… Pohtinut ihmisen vastuuta omasta elämästään. Liian usein me nimittäin pakoilemme vastuuta ja vieritämme sitä muiden harteille. On helpompi syyttää toista ihmistä epäonnistuneesta ihmissuhteesta kuin että vilkaisisi siinä samalla myös peiliin. Myös olosuhteet tai ulkoiset tekijät ovat aika tyypillinen ”syypää” kun haetaan oman elämän ongelmakohtiin niitä syyllisiä. Itse pidän oikeastaan kaikkia ihmisen valintoja sellaisina, joista hänen tulisi kantaa vastuu.

… Miettinyt Temptation Islandin Even ja Danin loppujaksoa katsoessani kuinka ihana mies tuo Dan onkaan! Vaikka itse saattaisin ehkä ahdistua noin intensiivisestä rakastamisesta niin kyllä silti arvostan ihmistä, joka koko kansan edessä tunnustaa noin aidosti ja pyyteettömästi rakkauttaan. Ehkä hänen esimerkkinsä kantaa ja yhä useampi mieskin rohkenee näyttää avoimesti tunteensa kumppaniaan kohtaan?

Sandaalit H&M premium / Haalari House of Brandon* (saatu)/ Laukku Rebecca Minkoff / Aurinkolasit Ray-Ban

… Havahtunut siihen, kuinka moni asia elämässäni on juuri nyt hyvin. On ihana ystäväpiiri, teen työtä josta pidän, henkinen vointini on parantunut huomattavasti, minulla on terve ja toimiva keho jolla voin liikkua, rahahuolia ei ole, edessä on ihania reissuja ja arkikin on mukavan sujuvaa. Elämässäni ei ole juuri nyt isoja ongelmia ja olen kai viimein aika onnellinenkin.

… Saanut vihdoin sen oman PopSocketin! Jos joku nyt miettii että mikä ihmeen PopSocket, niin kyseessä on se älypuhelimen taustalle kiinnitettävä ”ympyrä”, josta saa kätevästi otteen kuvatessa tai muuten vaan puhelimella kirjoittaessa. Tuo on kyllä aivan mielettömän hyvä lisävaruste, jota suosittelen aivan jokaiselle! Etenkin selfieiden ottaminen helpottuu, joten vink vink kaikki selfiehirmut.

Tänään tulen viettämään työn ja vapaa-ajan täyteistä päivää. Sunnuntai on itselleni usein tehokas blogipäivä, joten näppäimistö tuleekin sauhuamaan ensi viikon julkaisuja ajatellen! Huomenna on muuten luvassa kulutuspäiväkirjaa tältä viikolta, joten mielenkiintoista asiaa jälleen rahasta ja sen kuluttamisesta. Pysykäähän kuulolla.

Rentouttavaa ja aurinkoista sunnuntaita!

PS. House of Brandonilla* on nyt koko valikoima -20 %! Jos siis on hakusessa vielä jotain kivaa kesäksi, niin kannattaa kurkistaa verkkokauppaan.

Kuvat: Mikaela / edit: minä

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *