On my way
On my way

Suosikki kasvosuihkeet x 2

Jo jonkun aikaa olen suosinut ihonhoidossani kasvosuihkeita. En oikeastaan muista tarkkaan koska nuo raikastavat suihkeet tulivat mukaan päivittäisiin ihonhoitorutiineihin, mutta etenkin nyt loppukesästä olen käyttänyt niitä huolella. Joka aamu ensimmäisenä herätessäni suihkutan kasvoilleni virkistävää ja kosteuttavaa suihketta, joka veden sijaan herättää minut kuitenkaan ihoa kuivattamatta. Kuten joku aika sitten mainitsinkin, en pese kasvojani jatkuvasti vedellä, sillä en koe sitä iholleni tarpeelliseksi. Liiallinen vedellä lotraaminen, kun vaan kuivattaa ihoa ja tekee siitä herkästi kireän. Veden sijaan suosin paljon kasvovesiä sekä nimenomaan näitä kasvoille tarkoitettuja misteja.

Kaapistani löytyy tällä hetkellä kaksi kasvosuihke suosikkia. Toinen on *Elizabeth Ardenin Eight Hour Miracle Hydrating Mist ja toinen *NUORI sarjan Vital Unifier -kasvosuihke. Molemmat ovat aivan ihania suihkeita vaikkakin hieman erilaisia. Ardenin suihke on nimenomaan se, jolla raikastan kasvoni aamulla herätessäni tai vaikka kesken päivän, kun päätetyöskentely alkaa väsyttämään. Suihke on aivan ihanan ylellinen ja sen koko erinomainen matkustustakin ajatellen. Esimerkiksi lentomatkoilla minä en pärjäisi ilman kosteussuihketta! Ihoni kuivuu koneilmassa paljon, jonka vuoksi tämä 100 ml kokoinen pullo kulkee hyvin shopper kassissani koneeseen. Suihke paitsi kosteuttaa ihoa, myös lievittää ihoärsytystä, viilentää ja rauhoittaa. Esimerkiksi auringonoton jälkeen suihke oli matkalla aivan huikea, sillä kasvojen iho tuntui niin kuivalta ja elottomalta auringossa vietetyn päivän jälkeen. Tämä toimii loistavasti myös niinä meikittöminä päivinä, kun haluan näyttää freesiltä ilman meikkiä. Vaikka tuntuu hassulta ajatella, että joku suihke voisi vaikuttaa kasvojen ihon ilmeeseen, niin pakko sanoa, että tämä todella tekee sen. Parhaan lopputuloksen saa, kun suihketta suihkuttaa kasvoille ja sen jälkeen tuputtelee ihoa sienellä.

Orgaanisen NUORI -sarjan Vital Unifier on puolestaan suihke, jolla paitsi välillä kosteutan ja hoidan meikitöntä ihoani, myös kiinnitän meikin. Olen itse asiassa kovin tarkka näiden kiinnittyssuihkeiden suhteen, sillä niin monta hutiostostakin on tullut näiden saralla tehtyä. Oikeastaan Urban Decayn suihkeet ovat ainoita, joiden puolesta aidosti liputan ja joihin kaikkea kokeilemaani vertaan. Olikin ainoastaan positiivinen seikka huomata, että tämä NUORI -sarjan suihkehan on ihan Decayn tasoinen, ellei aidosti jopa parempikin!

Suihke paitsi kiinnittää meikin, myös kosteuttaa ihoa kasvoveden tavoin. Vital Unifier onkin yhdistelmä kasvovettä, kasvosuihketta sekä hoitotiivistettä samassa purkissa. Se jättää ihon pintaan ikään kuin ohuen kalvon, joka saa kasvot tuntumaan kosteutetuilta sekä hehkuvilta. Suihke toimii erinomaisesti varsinkin minunlaiselleni hohtoa ja kuultoa rakastavalle, sillä iho todella hehkuu ja näyttää kauniimmalta! Suihke ei myöskään valuta meikkiä, vaan todella kiinnittää sen kunhan muistaa suihkuttaa riittävän etäältä. Pakko sanoa, että olen ylipäänsä ollut tästä tuotteesta todella innoissani! Vihdoinkin löysin luonnonkosmetiikasta sellaisen suihkeen, joka kiinnittää meikin mutta on samalla hellävarainen myös kasvojeni iholle. Plussaa myös siitä, että suihkepullo on sen 100 ml, jolloin koneeseenkin vieminen on mahdollista.

En tiedä sinusta, mutta itse olen jopa vähän koukussa näihin kasvosuihkeisiin. Niiden ihoa kirkastava ja raikastava vaikutus on niin selkeä, että ilman on enää vaikea ollakaan. Suosittelen tutustumaan huolella erilaisiin vaihtoehtoihin ennen kuin tekee ostopäätöksiä. Itse voin ainakin rehellisesti sanoa, että mutamakin hutiostos on tullut näiden saralla tehtyä sen vuoksi, että olen ostanut ns. sian säkissä. Siksipä ainakin nämä omat suositukseni perustuvat todelliseen mielipiteeseen ja tämä kaksikko on ehdottomasti parasta omalle iholleni. Toki meillä on erilaisia ihotyyppejä, jonka vuoksi kaikki eivät sovi kaikille.

Tuleeko teidän suosittua kasvosuihkeita ihonhoidossa? 

*Tuotteet sponsoroitu

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *