On my way
On my way

Shoesss

Ostin tänään Hennesin lahjakortillani yhdet kiilakorolliset kengät lisää. Pidän todella paljon kiilakoroista niiden mukavuuden vuoksi. Kengillä on kiva mennä niin arkena, kuin juhlanakin ja perus mustat kiilarit minulta uupuvat. Aika tavalliset tosiaan, mutta sopivat asun kuin asun kanssa. Mitäs pidätte? 🙂 

Mutta nyt täytyy jo kiiruhtaa. Luvassa olisi parisuhdeiltaa, 
leffaa ja ehkä lenkki vielä Westendin rannoilla! 🙂 
Ihanaa lauantaita kaikille <3

Kommentit (4)

 1. Leena

  Oi ihanat kengät ja kaikenlisäks tosi käytännölliset!! (:

  • Jutta

   Joo, tykkään! Tosin korkoa on kyllä sen verran, että en taida jaksaa enää kovin usein arkena pitää. 😀

 2. Anonymous

  Kuinka kestäviä hennesin kengät yleensä on?
  Mulla on menny ihan maku hennesiin kun liiottelematta lähes aina kun ostan jonkun topin tai t-paidan niin ei mee kun hetki niin alkaa jostain joku lanka rispaantua, yleensä helmasta. Rintsikat ostan lähestulkoon aina hennesiltä, ja ne on kyllä ollu hyviä. Kenkiä en oo sieltä ikinä uskaltanut ostaa, kun vaatteista niin huonoja kokemuksia.

  • Jutta

   Mulla on muutamat Hennesin kesäkengät. Pohjat lähtevät irtoamaan käytössä, eli eiväthän nuo mitään monivuotisia ole. Kesäkengät ovat oikeastaan yhden kesän kenkiä, ainakin omalla kokemuksellani voin näin sanoa. Näiltä mustiltakaan en sen suurempaa elinikää odota. Pääasia, että kestäisi nyt ainakin jonkun aikaa. Kyllästyn aika nopeasti vaatteisiin, kenkiin jne. joten itselläni tuo kenkien laatu ei siksi ole pääasia. Tosin treenikengät ovat sitten oma lukunsa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *