On my way
On my way

Se huuliväreistä paras

Paljon on etenkin Instagramin puolella kyselty, mikä on tuo huulipuna, joka nähdään huulillani niin usein. Kyseessä on tosiaan nudepuna, jonka sävy on suhteellisen vaaleahko, ehkä hieman lilaan taittava. Päätin kirjoittaa tuotteesta nyt ihan oman postauksensa, sillä sen verran paljon sen perään on kyselty niin somessa, kuin arkielämässäkin. Kyseisestä tuotteesta on tullut ehdottomasti suosikkini, sillä sen värisävy on niin nappi, ettei vastaavaa löydy edes MACin valikoimista.

Kyseessä on tosiaan NYXin Lingerie huuliväri sävyssä CORSET. Löysin huulivärin viime vuoden loppupuolella ja siitä lähtien se on ollut itselleni suorastaan huulipunien Ferrari. Värisävy on mielestäni täydellinen, juuri sellainen jota olin jo pitkään etsinyt. Kauniin sävynsä lisäksi puna pysyy huulilla, kuin liimattu ja sitä ei tosiaan tarvitse päivän mittaan jatkuvasti lisäillä. Huuliväri on pakko poistaa meikinpoistoaineella, joten se ehkä kertoo jotain tuotteen pysyvyydestä.

Monen mielestä Lingerie on huulilla liian kuivattava, mutta itse taas rakastan mattapunia ja sitä, että huulet eivät kiillä auringonvalossa. Vaikka matta tietysti jää enemmän huulien mahdolliseen röpelöönkin kiinni, se ei minua häiritse. Nimenomaan se mattamainen kuivuus on se, mikä saa punan pysymään huulilla vaikka koko päivän ajan. Itse ainakin huomaan jos käytän yhtään hoitavia huulipunia, on niiden pysyvyys todella huono. Hierot jatkuvasti huuliasi yhteen ja hups heikkaa väri lähteekin leviämään yli huultenrajauksen tai yksinkertaisesti kuluu pois. Tuon vuoksi matta on itselleni ehdottomasti se valinta numero yksi!

Olen ostanut Lingerie -sarjasta muutaman toisenkin värisävyn, jotka puolestaan eivät ole osuneet laisinkaan niin nappiin, kuin tämä Corset. Valitettavasti moni nudepuna on ainakin itselleni täysin väärän värinen ja vaikka se siellä kaupassa kovin nätille näyttäisikin, saattaa sävy olla omilla huulilla jotenkin vieras. Itse esimerkiksi vierastan liian ruskeaa ja vaaleaa harmaaseen taittavaa nudea värisävyä. Tumma saa minut näyttämään todella oudolta ja vaalea puolestaan vie kaiken värin kasvoilta. Onneksi on tämä Corset, niin ei tarvitse enää etsiä! Olenkin hamstrannut kyseistä tuotetta useamman purkin kotiin siinä pelossa, että tuo vaikka lopetettaisiin. Näin täydellistä huuliväriä on nimittäin aika vaikea ihan heti uudestaan löytää!

Oletteko te kokeilleet NYXin Lingerie huulivärejä? Ehkä kyseinen Corset värisävy on jonkun muunkin suosikki?

Kommentit (4)

 1. Niina

  Hei!

  On huippua kun NYX on rantautunut yhä useampaan liikkeeseen Suomeen. Brändi on juuri hyvä hinta-laatusuhteiltaan ja huulipunasävyjä on hirveästi mistä valita. Tykkään omasta lingerie sävystäni, olen ihollani aavistuksen vaaleampi mutta tummahipiäinen ja erilaisia ruskean sävyjä oli kyllä monenlaisia.

  Toinen huipputuote on myös ego kaupoista saatava Palladinon huulikynä tai miksi sitä sanoisi, muotoilultaan muistuttaa vahavärikynää. Levittäminen on todella helppoa ja pysyvyys miellyttää. Käy joskus tutkimassa!

  Meikki ja hiuspostaukset edullisemmilla tuotteilla on toivottuja!

  • On my way

   No on kyllä, ehdottomasti! :))

   Hei kiitos vinkistä, pitääkin pistää merkki mieleen. Nyt ei nimittäin sano yhtään mitään? Ja laitetaan toive korvan taakse myös. 🙂

 2. Kiia

  Mitä huultenrajauskynää (merkki ja sävy) käytät tämän kanssa? 🙂

  • On my way

   MACin Etceteraa. Tuo on nudeista ihan lemppari huultenrajauskynä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *