On my way
On my way

Ripsivärisuositus

Enpä ihan heti muista, koska olisin blogiini ripsiväreistä kirjoitellut? Kun omistaa ripsienpidennykset, tulee sitä oikeastaan harvemmin ripsiväriä käytettyä ja tästä johtunee, että aihetta ei ole juurikaan blogissani sivuutettu. Olen kuitenkin miettinyt jo jonkun aikaa sitä, että voisin jälleen pitää ripsistä taukoa.  Sovimmekin huoltajani kanssa (Beauty Anniinan), että käyn enää yhden kerran huollossa, jonka jälkeen jään tauolle. Tarkoitus on olla ilman pidennyksiä ainakin muutama kuukausi ja antaa omien ripsien levätä. Viime tauostani on nimittäin kohta jo jälleen vuosi aikaa, jonka vuoksi pieni ripsetön ajanjakso voisi olla ihan paikoillaan.

Nuo tauot ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä, sillä olen joutunut ripsivärien kanssa taistelemaan. Omistan todella itsepäiset ripset, jotka vaativat tosiaan hirveän urakan pysyäkseen kaarevina tai edes jollain tavalla ojennuksessa. Olenkin ollut aina todella tarkka tuosta ripsiväristä jota tauolla käytän, sillä todellakaan kaikki eivät kohdallani toimi toivotulla tavalla. Eräs tuote tuli kuitenkin minulle testattavaksi enemmän kuin oikeaan aikaan, sillä nyt on pakko sanoa, että eipä tarvitse enää käydä ripsiväritaistelua!

Kyseessä on *Elizabeth Ardenin Grand Entrance Mascara sävyssä stunning black. Ripsiväri kolahti postiluukustani testattavaksi kolmisen viikkoa sitten, jolloin olin sattumoisin myös pidemmällä huoltotauolla ja neljännellä viikolla huollosta aloinkin mielelläni testailemaan ripsiväriä jäljellä olevien pidennysten päälle sekä alaripsiin. Käytän todella harvoin alaripsissä ripsiväriä mutta erään ystäväni innoittamana päädyin tuotakin vuosien tauon jälkeen kokeilemaan. Lopputulos oli sen verran huikea ja ripsiväri toimi mitä parhaiten, että tuosta lähtien olenkin käyttänyt alaripsissä kyseistä ripsiväriä lähestulkoon päivittäin!

Erityisen hyvän ripsiväristä tekee sen kuminen ja taipuisa harja, joka värjää ripset juuri sopivasti ilman klönttejä. Itsehän rakastan tuuheita ja näyttäviä räpsyttimiä, jonka vuoksi tykkään kerrostaa ripsiväriä. Tämä tuote kerrostuukin kauniisti eikä tosiaan jätä ripsiin rumia paakkuja, vaan saa ne näyttämään tuuheilta ja pitkiltä. Innolla odotankin, millainen lopputulos on siinä kohtaa, kun yläripsissäni ei ole enää pidennyksiä. Nythän tuon lopputuloksen näkee selkeästi alaripsistä mutta testailua täysin pidennyksettömiin yläripsiin joutuu vielä hetken odottelemaan. Kuvassa minulla on kyseistä ripsiväriä myös yläripsissä mutta toki siellä joukossa on vähän niitä pidennyksiäkin.

Ripsiväri on myös pitkäkestoinen eikä se varise alaluomelle. Oikeastaan se syy jonka vuoksi olen vältellyt ripsivärin käyttöä alaripsissä, on sen suttaavuus. Nyt on ollut kuitenkin ilo huomata, että tämä tuote pysyy myös alaripsissä erinomaisesti eikä ole aiheuttanut minkäänlaista päänvaivaa. On kuitenkin totta, että mikään ripsiväri ei kestä ikuisesti. Jatkoa ajatellen tutkinkin hieman sitä, missä Elizabeth Ardenia myydään ja löysin muutaman verkkokaupan (esimerkiksi eleven.fi), sekä Stockmannin ja Kicks-myymälät. Toki myös lentokenttä on ehdottomasti kurkattava tuossa elokuun alussa, kun reissuun lähden.

Oma etsintäni on nyt tosiaan loppunut ja tiedän, mikä tulee olemaan suosikki ripsivärini aivan varmasti pitkään! Kyseinen maskara on myös maailmalla paljon palkittu ja kehuttu, joten en taida olla ainoa tähän hurahtanut. Ripsivärinkin suhteen homma vaan menee niin, että ei sitä uskalla ostaa sikaa säkissä vaan todellakin tarvitsee ne kehut rohjetakseen uuden tuotteen hankkimaan. Eipä siis olisi tullut tuosta noin mieleenkään, että Elizabeth Ardenilla on näin huikea tuote valikoimissaan.

Onko teillä ehkä kokemusta samaisesta ripsiväristä? Tai löytyykö meikkipussista joku sellainen suosikki, josta et ihan helposti luopuisi? 🙂 

*Tuote sponsoroitu

Kommentit (1)

  1. Veera

    Kiitos vinkistä! 🙂 Mulla onkin ripsari etsinnässä. Onko tämä muuten vedenkestävä?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *